palec rozdělovače
-
burdda - FK
palec rozdělovače
ahoj lidi mám asi velkej problém dnešní nepřiejmné překvápko sednu ráno do ledy a točí a nechce naskočit kouknu pod víčko rozdělovače a bum palec se roztekl a uhlík z víčka rozdělovače rozmělněn na prášek a perko v čudu jak je to možné ?
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Re: palec
Jelikož přes palec netečou trvale žádné proudy,které by mohly zahřát palec na takovou teplotu,aby se roztekl tak se tomu divím.Že se ušoupe časem uhlík je normální.Je tam napětí několik tisíc voltů(27-30tis.) a to pouze v době zážehu.(Jiskry).
-
Sholi - FK
Chcípání
Zdravím, včera mi začala během jízdy felda chcípat. Vůbec to necuká, prostě nic... jedu a z ničeho nic se rozsvítí kontrolky a motor je vypnutej... snažil jsem se i zkoušet postupně podřazovat, když to udělalo, ale ani houby.. musim zastavit a pak znovu motor natočit. Bylo mi řečeno, že by to mohlo být způsobenou cívkou, že někde naráží do kostry... že by to třeba vyřešil jen kus kartónu nebo něčeho, co by to odizolovalo.. co si myslíte vy?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chcípání
a máš immo ?????????
-
Sholi - FK
Tak už jsem na to asi přišel... jak je víčko k rozdělovači, tak ten grafit byl vypadlej a ta pružinka je na kaši... to bude asi ono, co??
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: palec rozdělovače
No bez toho to opravdu moc dobre fungovat nebude kup novy original vicko.
-
xXxTRA - FK
pokud nastartujes, ctecka precte cip v klici a motor bezi, dej pak onen cip od ctecky pryc a nic se nezmeni, motor nechcipne... immo v tom ma prsty pouze pokud to chcipa po startuferdamravenec píše:a máš immo ?????????
-
Gorole - FK
Dnes jsem koukal na palec.
Vypadá celkem v klidu.
Ale má to malý problém
Nejde za boha sundat.
Nemáte někdo nějakou fintu?
Vypadá celkem v klidu.
Ale má to malý problém
Nejde za boha sundat.
Nemáte někdo nějakou fintu?
Palec je na hřídeli rozdělovače přilepený,sundat jde jenom násilím.Nový palec raději taky nalepit 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
Gorole - FK
Aha kolega mi trevdil že má jít lehce dolů.
Díky
A nemuže někde něco prasknout?
Radši se ptám ať pak nekupuju celý rozdělovač.
Díky
A nemuže někde něco prasknout?
Radši se ptám ať pak nekupuju celý rozdělovač.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
přilepený
možná připečený, určitě ne přilepený. Já ho nikdy nelepil jenom nasadil. Je fakt, že starej palec jde dolů blbě, mě se rozlomil, když jsem ho sundaval na staré feldě.
-
insert4
- Kontaktovat uživatele:
stary som mal aj pripecny. musel som ho kliestami rozcvakat...
Už sám výrobce doporučuje palec přilepit lepidlem LOCTTITE 401.Taky sem ho nikdy nelepil až do té doby kdy sám povyjel nahoru a protočil se a to se nestalo jenom mě :shock: Starý palec,pokud ho ještě nikdo nesundával,se rozláme vždycky,právě proto že je na hřídeli nalepený :salut: :salut: :salut:
-
kohula
- Kontaktovat uživatele:
využiju tématu. sice mám 1,6, ale když se tu řeší rozteklý palec rozdělovače, rád bych se na něco zeptal. také se mi roztekl, ale stále funguje. nicméně nechci to riskovat a rád bych výměnu. Stačí vyměnit víčko a palec nebo radši celý rozdělovač? A je jedno jestli použiju náhradu nebo raději originál Bosch? Je v tom velký rozdíl? Vyměnil bych jej celý (mám doma funglovku náhradu), ale mám strach, abych jej pak dobře nastavil (hlavně předstih, mám navíc čip od Cimbu).
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Vymen jen ,,palec,, a vicko nej za original a sleduj pak zda je vse ok. Vic bych neresil myslim ze to pak bude ok.