Umístění sirény alarmu

Teea - FK

Umístění sirény alarmu

Příspěvek od Teea - FK »

Ahoj.

Poradi nekdo kde nejlip umistit sirenu k alarmu ? Zatim jsem ji namontoval pod motorek steracu a zda se mi ze je trochu malo slyset.
Kde ji mate vy.

Diky

M.
Jurka - FK

Re: Kde umistit sirenu

Příspěvek od Jurka - FK »

Sem se to snažil šoupnout jinam, ale de to blbě, tak to mám taky vedle topení pod motorkem stěračů a je to tam ta siréna ikdyž je sériovej alarm, tak to bude asi nejlepší... a víc slyšet by to bylo asi jedině kdybys to šoupnul až před chladič nebo tak a to je nesmysl
Teea - FK

Příspěvek od Teea - FK »

DIky.

Ja to porovnavam z mym starym Formanem Solitare. Tam je orginal alarm umisteny vlevo od topeni. A ten sel slyset podstatne vice nez odesly ovladace :(. Ale asi to bude kombinace slabsi sireny a odhlucneni haubny .....
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

nebo ji dávaj na rozpěru tlumičů
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Ja sem ji vcera namontoval na tu konzolku co drzi ridici jednotku motoru a je to slyset dsocela v poho......
smazany clen - FK

Já jí mám taky na rozpěře. A dělá to celkem rambajz.
Frank
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frank »

Taky sem tam dal alarm tak sem ho dal vedle topení na pravé straně a je to v pohodě. :) :) :D :D
nojmis - FK

Příspěvek od nojmis - FK »

standartní montáž sirény za baterku na dodávaný plech přesně na míru. alespoň pro sortiment jablotronu
Peters56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peters56 »

Já ji mám vepředu vedle chladiče vpravo při pohledu zpředu
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56
Obrázek
smazany clen - FK

Vzhledem k tomu, že houkající a blikající auto nechává většinu kolemjdoucích naprosto klidnými, tak bych ji budu montovat někde pod palubku ( ještě to nemám přesně otestovaný kam). První co udělá lupič automobilový, tak urve drát od sirény, která se montuje na standarní místa.
Pokud ovšem nemá randál ( např SA-105Jablotron ,120 dB/m) někde v interiéru a neví odkud, tak to už je trošku něco jinýho. ( kombinace s malou záložní baterií případné odpojovač akumulátoru jistě "potěší" .
smazany clen - FK

Croco píše:Vzhledem k tomu, že houkající a blikající auto nechává většinu kolemjdoucích naprosto klidnými, tak bych ji budu montovat někde pod palubku ( ještě to nemám přesně otestovaný kam). První co udělá lupič automobilový, tak urve drát od sirény, která se montuje na standarní místa.
Pokud ovšem nemá randál ( např SA-105Jablotron ,120 dB/m) někde v interiéru a neví odkud, tak to už je trošku něco jinýho. ( kombinace s malou záložní baterií případné odpojovač akumulátoru jistě "potěší" .
JO to si myslim je dobra uvaha,ale jeste lepsi by bylo,kdyby byly ty sireny dve.... :) jedna kde bude slyset z venci a druha ve vnitr,ktera bude pripadnemu nenechavci "zpřijemnovat" pobyt ve voze .... :)
navstevnik

Příspěvek od navstevnik »

Croco píše:Vzhledem k tomu, že houkající a blikající auto nechává většinu kolemjdoucích naprosto klidnými, tak bych ji budu montovat někde pod palubku ( ještě to nemám přesně otestovaný kam). První co udělá lupič automobilový, tak urve drát od sirény, která se montuje na standarní místa.
Když se alarm i siréna namontují do společné krabice tak drát nejde urvat ...
smazany clen - FK

No, to máš sice pravdu, ale efekt není 100%, protože lidi na houkající auto kašlou. Myslím si, že důležitější je chmatáka odradit, než se "snažit upoutat pozornost". Každopádně jakékoli oplechování čehokoli není na škodu.
nojmis - FK

Příspěvek od nojmis - FK »

efekt houkající piezo sirény schované v interiéru auta nenechavce nenechá ani usednou natož vydržet v houkajícím interiéru a věř že nelokalizuješ kde ta siréna je zašitá
smazany clen - FK

Psal jsem o tom kousek výš, 120dB kolísajícího signálu v interiéru nepřispívá pohodové jízdě s kradeným autem. Jo, a dát tam dvě sirénky na různý místa, tak bych to nechtěl ani testovat. Jsou to velice nepíjemný pazvuky.

Ještě mě napadla jedna alternativa ( berte to jako fór) a to pustit na plný koule tzv. akustické měniče ( záměrně nepíšu reproduktory) s "tuc,tuc" a možná to bude efektnější. :D :D :D
Odpovědět