nefunkční ostřikovače
-
burningsoul - FK
nefunkční ostřikovače
mám problém s předními ostřikovači. motorek vrčí,ale neninic na skle.zadni sklo vodu dostane. puvoidne jsem myslel,že problém je v tom, že to je zamrzlé, ale ted je už dlouho teplo a furt nic. co bych měl ověřit všechno? voda nejde ani zjedné trysky
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkční ostřikovače
mozna se ti rozpojily hadicky pod tim cernym plastem apod
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Sundas sterace v rozich jsou sroubky a sejmes.
-
6host - FK
ma problem s ostrikovaci, tak nebudu zakladat nove tema, stava se mi, ze kdyz jedu po dalnici a ostriknu okno, tak ostrikovace zrejme tecou dal, bnestrikaji, ale z trysek tece voda , dokud nedojde voda v nadrzce, protoze vzdy doleju plnou(mam ostrikovace i vpredu na svetlech ale ty vubec nestrikaji- takze mam velkou nadrzku) projedu se treba 100km po dalnici a nadrz je prazdna a stale mi pod steracema tece dalsi a dalsi voda z ostrikovacu, ale az od te doby co ostriknu poprve okno, je vubec nejak mozne aby se tohle delo? kdyz prece nebezi motorek, tak nema ta voda jak tect ven, a deje se to jen pri vyssich rychlstech-asi tak nad 100km/h, na okresakch se to nedeje, pripada mi to fakt divny 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jako ze ti podtlak vycucne nadobku jo?? To slysim prvne. Jeste bych chapal ze se dal toci motorek apod ale todle...???
-
6host - FK
no prave, ale motorek se dal netoci, to bych slysel,proste zahada
-
Xhanz - FK
Ostřikovače oken
Zdravím vás.
Předem řeknu, že jsem naprostej elektronickej antitalent. Ale chci se poptat na jednu věc. Nejde mi ostřikovač čelního okna. Když přitáhnu páčku, tak se jen setře okno a to je celý. Když připojím na motorek natvrdo napájení, tak ostřikuje. Pojistka č.2 je dobrá. tu jsem propípal měřákem. Nevíte ještě někdo v čem to může být? nebo mi nezbývá nic jinýho, než zkrátka hledat po drátku, kde je zlomenej?
Předem řeknu, že jsem naprostej elektronickej antitalent. Ale chci se poptat na jednu věc. Nejde mi ostřikovač čelního okna. Když přitáhnu páčku, tak se jen setře okno a to je celý. Když připojím na motorek natvrdo napájení, tak ostřikuje. Pojistka č.2 je dobrá. tu jsem propípal měřákem. Nevíte ještě někdo v čem to může být? nebo mi nezbývá nic jinýho, než zkrátka hledat po drátku, kde je zlomenej?
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 08. říj 2011 9:02:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: porušení pravidla č. 3 - příspěvek sloučen
Důvod: porušení pravidla č. 3 - příspěvek sloučen
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostřikovače oken
Asi bych hledal chybu v té páčce.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostřikovače oken
spíš bych to viděl na
1, ucpaná tryska nebo někde zlomená skřípnutá hadička
2, kabel napájení někde přerušen
1, ucpaná tryska nebo někde zlomená skřípnutá hadička
2, kabel napájení někde přerušen
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

Napětí na motorek ostřikovače jde z pravého lucase pod volantem, černý drát jde z pinu označeného Wh a černý/červený drát jde z pinu označeného W. Při ostřikování předního skla je na W "+" a na Wh "-", při ostřiku zadního skla se polarita prohodí.
Černý/červený drát z pinu W nejde přímo k motorku ostřikovače, ale přes čtyřpinovou svorkovnici za nádobkou s aktivním uhlím. Jsou tam dva dráty stejné barvy spojené na jednom pinu. Svorkovnice slouží pro napojení ostřikování světel, pokud na voze ostřikování světel není, není osazen protikus svorkovnice.
Černý/červený drát z pinu W nejde přímo k motorku ostřikovače, ale přes čtyřpinovou svorkovnici za nádobkou s aktivním uhlím. Jsou tam dva dráty stejné barvy spojené na jednom pinu. Svorkovnice slouží pro napojení ostřikování světel, pokud na voze ostřikování světel není, není osazen protikus svorkovnice.
-
Xhanz - FK
No problem je v tom, že mám fáčko s elektrinou a palubkou z felicie. Ale je to měněný už dávno a bylo mi tvrzeno, že to jede. Tak teď netuším, kde hledat. Budu muset jít po vedení. Každopádně jsem teď proměřil kontakty a mínusko do motorků jde. nejde tam jen plus. Ale prohození polarity se děje už v v pravém lukasu že? tudíž je mi to malinko záhadou.
Tak to změř na tom lucasu.Jak už píše osobne, zřejmě bude chyba tam
-
Xhanz - FK
zkontrolovat tedy ty dráty Wh (černý) a W(červený) ? Jestli jsou "pruchozi" az k motorkum ostrikovace?
nebo kterej na nich má být +/-?
nebo kterej na nich má být +/-?