Srouby ramen
-
Nonamed - FK
Re: Srouby ramen
Mate nejaky tipy na povoleni zadnich sroubu ramen bez toho aniz bych je utrh? predem upozornuju, ze razovej utahovak/povolovak nemam 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem nezažil, že by to bylo zarezlé, jenom to bývá kurevsky dotažené.
Jestli to rezaté je, tak klasika - pobouchat, aby se rez v závitu rozpadnul, pak už jen autogen, nebo mrazící sprej.
Jestli ti nevadí demontáž sedaček, tak je vyndej, odchlípni koberec a zvrchu to namaž WDčkem. Za pár dní proleze do závitu a pak to pravděpodobně povolíš.
Jestli to rezaté je, tak klasika - pobouchat, aby se rez v závitu rozpadnul, pak už jen autogen, nebo mrazící sprej.
Jestli ti nevadí demontáž sedaček, tak je vyndej, odchlípni koberec a zvrchu to namaž WDčkem. Za pár dní proleze do závitu a pak to pravděpodobně povolíš.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem jeden utrhl, ten co je v tom dutém nosníku, ale nepřetrhl jsem šroub, ale utrhl matku, která je shora jen přibodovaná. Shora do nosníku jsem poté strčil pevnostní šroub a matku dal zespoda.
Všechno před demontáží prostříkej.
Všechno před demontáží prostříkej.
-
BigFish - FK
Ahoj. Teď jsem utrhnul taky ten šroub v nosníku a nevim jestli se dostanu na tu matku přes koberec. nechce se mě kuchat celý auto kvůli jednomu šroubu a pak zlistit že to ani neudělám