Benzín s olejem v nádrži

:)
lokutus7323 - FK

Benzín s olejem v nádrži

Příspěvek od lokutus7323 - FK »

Dobrý den,
povedlo se mi svojí felicii dojezdit až na rezervu, proto jsem chtěl doma vyzrát na nedostatek benzínu a nalil od nádrže 5l kanistr benzínu. Až asi za 10 minut jsem si uvědomil, že v kanistru byla už namíchána směs Naturalu 95 a oleje pro 2taktní motory, který otec používá pro křovinořez.

Chci se zeptat, mohu tímto benzínem svoji feldu nějak poškodit, nebo se nic nestatne?

Děkuji

Jedná se o felicii 1.3 benzín, r.v. 1997
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 31. říj 2011 13:47:02, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Přesunuto - proč to vkládáš do sekcí o webu, když tu jsou sekce přímo na motory???
goodFela - FK

Re: Benzín s olejem ve Felicii 50kW

Příspěvek od goodFela - FK »

Tam by to mohly tak odskákat vstřiky nebo kat. Zbytek motoru ok. Ale podle mě když dotankuješ plnou béňa, tak by se to mělo v tom množství vytratit.
lokutus7323 - FK

Příspěvek od lokutus7323 - FK »

Áha chápu, tak ale jako vstřikování a katalyzátor mi přijdou jako docela důležitá část motoru hele
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Jak píše ko kolega nic se nestane taky se mě to jednou stalo . :oops:
Jestli i tak máš nějakou obavu tak jedině vypustit
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

vzhledem k tomu ze do dvoutaktu se redi olej do benzinu v pomeru 1:50 tak se nic moc nestane,v tom kanistru toho hadam nebylo vic jak 2 deci,vezmi plnou benzinu a bude to dobre...jedine na co bych daval pozor bude zrejme palivovy filtr,pripadne sitko na cerpadle...
Odpovědět