Dobrý den,
povedlo se mi svojí felicii dojezdit až na rezervu, proto jsem chtěl doma vyzrát na nedostatek benzínu a nalil od nádrže 5l kanistr benzínu. Až asi za 10 minut jsem si uvědomil, že v kanistru byla už namíchána směs Naturalu 95 a oleje pro 2taktní motory, který otec používá pro křovinořez.
Chci se zeptat, mohu tímto benzínem svoji feldu nějak poškodit, nebo se nic nestatne?
Děkuji
Jedná se o felicii 1.3 benzín, r.v. 1997
Benzín s olejem v nádrži
-
lokutus7323 - FK
Benzín s olejem v nádrži
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 31. říj 2011 13:47:02, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Přesunuto - proč to vkládáš do sekcí o webu, když tu jsou sekce přímo na motory???
Důvod: Přesunuto - proč to vkládáš do sekcí o webu, když tu jsou sekce přímo na motory???
-
goodFela - FK
Re: Benzín s olejem ve Felicii 50kW
Tam by to mohly tak odskákat vstřiky nebo kat. Zbytek motoru ok. Ale podle mě když dotankuješ plnou béňa, tak by se to mělo v tom množství vytratit.
-
lokutus7323 - FK
Áha chápu, tak ale jako vstřikování a katalyzátor mi přijdou jako docela důležitá část motoru hele
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jak píše ko kolega nic se nestane taky se mě to jednou stalo .
Jestli i tak máš nějakou obavu tak jedině vypustit
Jestli i tak máš nějakou obavu tak jedině vypustit
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tomu ze do dvoutaktu se redi olej do benzinu v pomeru 1:50 tak se nic moc nestane,v tom kanistru toho hadam nebylo vic jak 2 deci,vezmi plnou benzinu a bude to dobre...jedine na co bych daval pozor bude zrejme palivovy filtr,pripadne sitko na cerpadle...