Žlutá skla mlhovek
-
Prasak - FK
Žlutá skla mlhovek
Zdravim členy FK
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z členů neví kde se dají sehnat (koupit) žlutá skla do mlhovek old face nebo jestli se musí vyrobit pokud je to nesehnatelné už hotové tak by mě zajímalo jak je vyrobit.
Zkoušel sem něco hledat tady na foru i na googlu ale zatim bezúspěšně...
Předem díky za vaše příspěvky k tématu.
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z členů neví kde se dají sehnat (koupit) žlutá skla do mlhovek old face nebo jestli se musí vyrobit pokud je to nesehnatelné už hotové tak by mě zajímalo jak je vyrobit.
Zkoušel sem něco hledat tady na foru i na googlu ale zatim bezúspěšně...
Předem díky za vaše příspěvky k tématu.
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žlutá skla mlhovek
žlutá skla se sehnat nedají,většina lidí to řeší přelepením fólie,popřípadě tónovacím sprejem...
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
proč žlutá skla ? , kvůli vzhledu nebo vyzařovanému světlu ?
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli žlutému světlu není třeba barvit skla, stačí si koupit žárovky Osram Allseason
-
goodFela - FK
Tak samozřejmě dá se to, ale na feldě se mi to barvení jeví i jako zajímavá estetická záležitost. Kdo to měl? Macman?
-
Prasak - FK
Kvůli vzhledu kdybych chtěl světlo tak si koupim ty žlutý žárovky jak tu někdo psal.ferdamravenec píše:proč žlutá skla ? , kvůli vzhledu nebo vyzařovanému světlu ?
A kde se dá sehnat ta fólie popřípadě ten tónovací sprej?MARWiN píše:žlutá skla se sehnat nedají,většina lidí to řeší přelepením fólie,popřípadě tónovacím sprejem...
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
presne tak,folii v nejake reklamce,polopruhledna,barevna...tonovaci sprej treba v nejakem tuning shopu...ale po sezone kde to meli vsichni bych do toho asi nesel...a uz vubec ne na seriove,vysoke felicii,ale nevim jestli je to tvuj pripad,auto jsem nevidel
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Prasak - nazor Marwina na jake auto se hodi nehodi ber s rezervou 
-
Prasak - FK
Jo jo chtěl bych to na feldu kvůli tomu že se mi to líbí ne že to maj všichni. Jinak auto ještě snižený nemam ale plánuju přes zimu menší úpravu takže i nějaký snížení plus pár dalších věcí. 
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Když budeš řešit co mají všichni ostatní, na obyčejných a vysokých feliciích tak se nikam nedostaneš
Prdni tam žárovky ALLSEASON a budeš mít žluté světlo a dokonce i něco uvidíš
Prdni tam žárovky ALLSEASON a budeš mít žluté světlo a dokonce i něco uvidíš
-
Prasak - FK
Jak už sem psal o žluté světlo mi nejde a o nějakou extra funkci mlhovek taky ne jde mi o to aby byli mlhovky žlutý (spíš žlutý s takovym kouřovym nádechem) i když nesvítěj. Chtěl bych to kůli stylu ne kvůli funkci. Asi mi nezbyde nic jinýho než někde spalšit nějakou foliji ale vubec nevim jak to na to sklo dostanu a jak to bude držet jestli se to časem nezačne loupat.
takhle to mám já - folie