Nejede/nestartuje na plyn ani benzin
-
smazany clen - FK
Nejede/nestartuje na plyn ani benzin
zdravim mam takovy problem.mam 1,3bmm a pokud auto nastartuji za studena jede uplne v poradku,ale jakmile se ohreje,zhasnu motor a opet nastartuji tak se porad snazi chcipnout,nejde vytocit do otacek jak v plynu tak v benzinu.ale jakmile ji necham chvilku odpocinout tak zase vrci normalne.uz nevim co sni.diky za rady
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejede/nestartuje na plyn ani benzin
A co čidlo teploty pro PC.Chtělo by to zapojit na diagn.a podívat se co to hlásí.Může toho být více.
-
smazany clen - FK
bohuzel nemam moznost ji dat na diagnostiku
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Dyt tu diagnostiku ma dneska uz kazdej. Pripadne v servisu za naky cca 3kila. Bez toho se dal nehnes nebo pak bys musel to cidlo promerit ohmetrem ve studenem /ohratem stavu.
-
dusik16 - FK
niekedy nechce štarotvať
mám felíciu 1,3 MPI + LPG. Už pár krát sa mi stalo že som sadol do mojej felícii auto naskočilo a spolahlivo išlo, keď bolo treba svižne reagovalo. Avšak zrazu sa stane taká vec že auto sa dusí, šlapnem na plyn a dusí sa ešte viac až zhasne a potom sa nedá naštartovať proste točím točím a nič. Stáva sa to ako na LPG (pri plnej nádrži) tak na benzíne (štartovať sa dá len na benzín - prepne sa pri vyšší otáčkach). Stáva sa to strašne náhodne - nanešťastie vždy keď to najmenej potrebujem - celý týždeň nič a potom zrazu. Keď sa mi to stalo doma nechal som ho tak a neskôr zase naskočilo bez problémov, raz sa mi to stalo tak že som odchádzal od známich no našťastie bývajú na kopci auto zdochlo tak som ho natočil dole kopcom ale kým motoro chytil auto prešlo tak že pretáčalo motor možno až 20m a chytilo až vtedy keď som pridal plyn. Neviem si už rady, v diagnostike sa niekedy objaví chyba niečo že "lambda sonda - hodná hodnota dorazu - sporadická" ale lambda bola menená a čo som sa pýtal tak že táto chyba sa zvykne len tak objaviť. Lambda bola menená. Poraďte neviem si fakt rady, ako na aute sa dá jazdiť len sa naň už nedá spoľahnúť.
Vopred ďakujem.
Vopred ďakujem.