Poklice nesedí na zadek

mir77 - FK

Poklice nesedí na zadek

Příspěvek od mir77 - FK »

Ahoj, dneska jsem přitáhnul od kámoše poklice, který měl na svýho času na Rapidu. Jelikož přesedlal před rokem na Mondeo, tak se mu váleli v garáži, takže ode dneška jsem šťastným majitelem, kterej ale jen co se je pokusil nasadit narazil na problém :D Vpředu poklice sedí naprosto epesně, bohužel vzadu brání nasazení ten zaoblenej výčnělek vybíhající z bubnu. Je prostě moc vysokej :(

Tohle je ta poklice, bohužel mi došla baterka v telefonu, takže jsem nestihl ještě foto zevnitř, ale je tam takovej vlys jakoby do vnitřku kola, kde je kruhová díra a v ní je zacvaknutá ta poklička se znakem Škoda.

Obrázek

Neměl jste někdo podobnej problém? Nebo nemáte někdo takovýhle poklice na Feldu, který sedí i vzadu? ;) A jestli jo, kde je koupit? ;)
Stefi74 - FK

Re: Poklice nesedí na zadek

Příspěvek od Stefi74 - FK »

tíhle poklice nejdou na zadek bez vyřiznutí kulatí díry velikosti pokličky ložiska :cry: takže lepší je sehnat jine
mir77 - FK

Příspěvek od mir77 - FK »

No tak to je v prdeli :D Já už uvažoval, že bych je upravil, ale nevim, jestli by ta úprava pak dovolovala mít stále ty vnitřky s tim znakem, nebo jestli by to zase nesedlo :( Každopádně, nevim jak to vypadá v zadních brzdách, ale nedá se ta srajda co tam překáží nahradit nějakou plochou, jako to je třeba na Fabii? :D :D :D
Stefi74 - FK

Příspěvek od Stefi74 - FK »

udělat nějakou pokličku do středu aby nepřekažela jinak nevim ;)
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Čau,nedávno jsem koupil poklice,ale nejdou mi nasadit na zadek,vadí mi tam víko náboje kola..Už tu je dotaz,zda nejdou použít víka z Fabie,ta je má ploché,ale není zodpovězený..Nikde jsem nenašel průměry ,abych zjistil,zda pasnou :roll: Máte s tím někdo zkušenost?? Díky
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

RockSolid: nevím jak konkrétně Fabia, ale nestačilo by stávající víka třeba jen trochu sklepnout? Nevím, o kolik Ti tam zavazí...
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Tohle jsem nezkoušel,nevím,co by to udělalo s víčkem,ať se s toho neudělá šiška...Zkusím,jestli se to povede

Moje bývalá felda
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

vicko z fabie pochybuju ze bude pasovat pac feldi naboj presahuje se zavlackou pres buden a fabka ma rovnou poklicku...zkus to co radi jura pomuze ti to tak o 3mm jinak zkus poklici pobrousit zevnitr trochu...ale pokud to jsou neoriga plasty a nezajistis paskama tak stejne upadnou
méně znamená někdy více...
Obrázek
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

podložky pod kola :)
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Macman: Zkoušel jsem to víčko zaklepat,ale pomohlo to ty 3mm,ale min. další 3mm bych ještě potřeboval,ale už šlo viděť,že jsem na konci a dál nemůžu :hlava: Zkusím ještě pobrousit tu poklici zevnitř,snad mě to pustí...Jsou to Michelin,tak snad neuletí,ale každopádně pásky dávat budu..

Moje bývalá felda
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

:ot: nechci pomlouvat nejak zverejnovanou firmu ale po jejich "nove kampani" co se tyce zimniho vybaveni jako jsou skrabky a smetaky se vicemene plati za modro-cerny design a nalepku michelin ale ty prachy bych za to nedal nikdy...co se tycee poklic tak si to dokazu domyslet...kdyz ne origo poklice tak radsi stetkou natreny plechy ...
méně znamená někdy více...
Obrázek
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

:ot: Tak jako byli v akci z 1100Kc na 300Kc,tak to neresim :lol:

Moje bývalá felda
Odpovědět