problém s výstražnýma světlama
-
gemanek - FK
problém s výstražnýma světlama
ahoj lidi mám problém s výtražnýma světlama stále blikají při nastartování motoru po vytažení klíče blikáni ustane. Problém začal při startování omylem jsem zavadil klíčema o startování a zapalovač (trochu to projiskřilo), vnitřní osvětlení nefunguje a taktéž i autorádio. všechny pojistky jsou v pořádku. Při jizdě když brdím tak alarm se snaží stále zamknout dveře. jsem bezradnej pomoste prosím.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s výstražnýma světlama
nechápu jak může zajiskřit zapalování - autozásuvka , kromě toho že klíč je oplastovanej tak na obojím je kostra , jedině při šťourání v zásuvce
blikání přestane až po vytažení klíče ????
je to pojistka č15 vyzkoušej ji a ne jen okem
co to je za alarm ? kam je připojenej ? co všechno je na něj navěšený ?
dveře se snaží zamknout alarm nebo centrál ?
blikání přestane až po vytažení klíče ????
je to pojistka č15 vyzkoušej ji a ne jen okem
co to je za alarm ? kam je připojenej ? co všechno je na něj navěšený ?
dveře se snaží zamknout alarm nebo centrál ?
-
gemanek - FK
na klíčích od vozu je více klíču, bohužel typ alarmu mi není znám. ano po vytažení klíče blikání výstražných světel se vypne. alarm hlídá všechny dveře , zablokování paliva při zapnutém alarmu, při otevření dveří rozsvítí výstražné světla. centrální zamykání je součástí alarmu a při sešlápnutí brzdy se snaží centrál zamknout.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
nejdřív vyřeš tu pojistku , bude li vpořádku změř jestli je v jednom pinu napětí , pokud ne máš problém s pojistkovkou , pokud ano je vůbec v pořádku žárovka vnitř osvětlení ?
funguje autozásuvka ? jde do ní + i - ? jestli tam není kostra , zkontroluj ukostření na sloupku řízení
funguje autozásuvka ? jde do ní + i - ? jestli tam není kostra , zkontroluj ukostření na sloupku řízení
-
gemanek - FK
díky díky.... už to fachčí, byla to ta pojistka i když po vizualní stránce byla neporušena