Co se to tady děje :(
-
Martin_Happy - FK
Re: Co se to tady děje :(
a jéje, nějakej anonym
před lety se stavěli pomníky neznámému vojínovi, za pár let to budou anonymní useři. A já si na barák vytesám Jenkyho "řešitě tu pikačoviny". To je taky duchaplný citát 
-
Jenky - FK
1.Čemu si nerozuměl včelko?
2.Vymysli si svojí hlášku označující téma o ničem,když sme u toho,na barák by se ti to vlastně hodilo.
3.Jednou je tady nějaký forum,jednou je tady nějaká společnost,která má svůj prostor,i Hitler má svý příznivce,nechápu,proč by Havel nemohl mít odpůrce.Jestli není forum od toho,aby člověk mohl říct to,co cítí,promažte vše,co přímo nesouvisí s Feliciema a bude.Neříkám,že se mi líbilo,jak se Bit a ježekus vyjádřili o Havlovi,ale je to názor,kterej patří na forum,i když nevhodně.Pro mě vina jednoznačně na straně velení,nebyli tam žádný vulgarismy.Jelikož je viník jasnej,je tahle debata o ničem,viz. můj předchozí příspěvek.
2.Vymysli si svojí hlášku označující téma o ničem,když sme u toho,na barák by se ti to vlastně hodilo.
3.Jednou je tady nějaký forum,jednou je tady nějaká společnost,která má svůj prostor,i Hitler má svý příznivce,nechápu,proč by Havel nemohl mít odpůrce.Jestli není forum od toho,aby člověk mohl říct to,co cítí,promažte vše,co přímo nesouvisí s Feliciema a bude.Neříkám,že se mi líbilo,jak se Bit a ježekus vyjádřili o Havlovi,ale je to názor,kterej patří na forum,i když nevhodně.Pro mě vina jednoznačně na straně velení,nebyli tam žádný vulgarismy.Jelikož je viník jasnej,je tahle debata o ničem,viz. můj předchozí příspěvek.
-
Martin_Happy - FK
jo hodilo. To máš recht. Když je to dle tebe téma o hovně, tak proč ho čteš?
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
ad 3) je velkej rozdil mezi demokracii a anarchii. A hlavne jak bylo prezentovano jedna se o moderovane forum, takze musis cekat ze admin bude mazat co tam nepatri.
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
-
pukasinek - FK
Jenky já chápu že se ti nelíbí to, když někdo něco napsal a hned za to dostal ban. Ale je potřeba si fakt uvědomit že je to fórum, kde jsou modi a ty mají na starosti udržovat pořádek. Ačkoli bitmap svůj názor vyjádřil, tak dost ostře, nevím napadlo mě kdyby to třeba víc rozepsal, napsal názor jako takovej. Ale přeci kvůli tomu FK nezanikne, co člověk to jinej názor. Snad to dopadne dobře.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Asi těžko tento spor objektivně může posoudit někdo, kdo je zaujatej a to jsme aktuálně všichni.
Stížnosti na mody tu byly a budou, to je jasné, 100 hlav 100 názorů. Byly tu i stížnosti dokud tu byli již zmiňovaní Exmoderátoři. Proto se admin pokusil vytvořit jakási pravidla pro mody, aby byli jednotní ve své práci a přitom nešlapaly ostatním členům tak na paty, zkrátka, aby se tu lépe dýchalo a byla tu lidská atmosféra. Vyznělo to v tom směru, jako uděláme tlustou čáru za tím co bylo a do roku 2012 budeme lepší.
6 modů s novými pravidly souhlasilo 5 modů ne a dobrovolně na vlastní žádost odešlo. Odešlo tím způsobem, že za sebou spálili mosty, úmyslně smazaly veškeré svoje topicy a to včetně topiců FAQ. Takže pokud se tito Exmodi chtěli pomstít adminům a zůstávajícím modům, tak se bohužel nejvíce pomstili a poškodili obyčejné členy klubu, zejména začátečníky, kteří neví co se tu řešilo, neumí hledat.
Co se týče topicu o bývalém posledním československém prezidentu V. Havlovi, tak Alpi tento topic založil, jako pietní vzpomínku na tohoto člověka. Nikoliv, jako politický rozbor jeho kvalit a negativ. Pochopitelně každý má své chyby a měl je i tento pán, ale kydat na jeho osobu hov... v den jeho úmrtí je dle mně vrchol neslušnosti a hyenismu. Se souhlasem zakladatele topicu byl topic zablokován, aby se nemohla dále šířit nevhodná debata.
Stížnosti na mody tu byly a budou, to je jasné, 100 hlav 100 názorů. Byly tu i stížnosti dokud tu byli již zmiňovaní Exmoderátoři. Proto se admin pokusil vytvořit jakási pravidla pro mody, aby byli jednotní ve své práci a přitom nešlapaly ostatním členům tak na paty, zkrátka, aby se tu lépe dýchalo a byla tu lidská atmosféra. Vyznělo to v tom směru, jako uděláme tlustou čáru za tím co bylo a do roku 2012 budeme lepší.
6 modů s novými pravidly souhlasilo 5 modů ne a dobrovolně na vlastní žádost odešlo. Odešlo tím způsobem, že za sebou spálili mosty, úmyslně smazaly veškeré svoje topicy a to včetně topiců FAQ. Takže pokud se tito Exmodi chtěli pomstít adminům a zůstávajícím modům, tak se bohužel nejvíce pomstili a poškodili obyčejné členy klubu, zejména začátečníky, kteří neví co se tu řešilo, neumí hledat.
Co se týče topicu o bývalém posledním československém prezidentu V. Havlovi, tak Alpi tento topic založil, jako pietní vzpomínku na tohoto člověka. Nikoliv, jako politický rozbor jeho kvalit a negativ. Pochopitelně každý má své chyby a měl je i tento pán, ale kydat na jeho osobu hov... v den jeho úmrtí je dle mně vrchol neslušnosti a hyenismu. Se souhlasem zakladatele topicu byl topic zablokován, aby se nemohla dále šířit nevhodná debata.
Hoši , Hoši, dnes bylo smazáno jen téma, zítra budou ještě dotyční nahlášeni na národní výbor. Historie se opakuje. Takhle jsem si demokracii nepředstavoval.
Stačilo ho zamknout a bylo. Nicméně na takto zaměřené forum by se asi politika tahat neměla vůbec.
Jinak jsem sledoval stejné téma jinde a dopadlo to taky nevalně . Bylo zamčeno.
Stačilo ho zamknout a bylo. Nicméně na takto zaměřené forum by se asi politika tahat neměla vůbec.
Jinak jsem sledoval stejné téma jinde a dopadlo to taky nevalně . Bylo zamčeno.
Naposledy upravil(a) Aleš dne pon 19. pro 2011 15:23:33, celkem upraveno 1 x.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim s Vaskem jen doplnim ze Jura sel z jineho duvodu a Jezek protoze uz se nemohl divat na to jak exModi a Admin pretahuji.
Luka$
administrátor
administrátor
-
Martin_Happy - FK
mám tu z toho pocit, že co bylo, bylo. Bylo tu hezky.... Tak Lukáši díky za super srazy v Táboře a Mohlenici. A taktéž díky za pár tipů kam posunout auto, ale rád bych také svéé působení ukončil. I se všemi svými příspěvky, či alespon minimálně s informacemi o mém voze v Naše Vaše stroje. Díky
-
pukasinek - FK
Martin : Není to škoda odcházet? Pročítal jsem si nějaké tvoje příspěvky a taky si dost přispěl, nebo jaký důvod má odchod? 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
lukasi smim poprosit odpoved na toto? dekuji
hromyblesky píše:.... hlavne bych rad znal tvou pomyslnou spicku tohoto klubu
napr mozna by nebylo od veci ze zajimavosti udelat takovou tabulku o tom ,aby kazdy (kdo bude chtit) napsal svych (treba) 15 uzivatelu bez kterych by to tu bylo ocividne spatne, kteri tady funguji,udrzi kolektiv,dojedou na klobasu 200km na otocku atd.... tvoji osobu bych v tom samozrejmne vynechal preci jen si zakladatel a diky tobe sme se vsichni poznali,proto by nebylo treba tve misto v tabulce
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Martin_Happy - FK
není. Byly to tu hezké ale vše jednou končí. Na ty tři roky tady se bude hezky vzpomínat. Ale stejně ted už není žádná Felda o které by se psalo, to co tady.
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
a to se podarilo jo ?103457 píše: aby byli jednotní ve své práci a přitom nešlapaly ostatním členům tak na paty, zkrátka, aby se tu lépe dýchalo a byla tu lidská atmosféra.
.
omyl ,zacatecnici to stejne necetli, a sami moderatori (nebudu jmenovat)odpovidali v duplicitnich tematech,potom vznikal bordel... uprime se tomu nedivim .nač zanechat tema kdyz ostatni mod toleruje stejny vlakno jako FAQ a jeste do nej odpovida a radi misto aby to zamkl a okdazal na spravny vlakno atd.... v tom pripade mi prijde takovy tema k nicemu tak proc by ho tam mel strujce nechavat? kdyz ostatni modi ho maj evidente na párku?103457 píše: 6 modů s novými pravidly souhlasilo 5 modů ne a dobrovolně na vlastní žádost odešlo. Odešlo tím způsobem, že za sebou spálili mosty, úmyslně smazaly veškeré svoje topicy a to včetně topiců FAQ. Takže pokud se tito Exmodi chtěli pomstít adminům a zůstávajícím modům, tak se bohužel nejvíce pomstili a poškodili obyčejné členy klubu, zejména začátečníky, kteří neví co se tu řešilo, neumí hledat.
.
to je ta "lidskost" ze radeji najednou bude bordel ale nebudeme zlí a nebudem mazat či odkazovat?
Naposledy upravil(a) hromyblesky dne pon 19. pro 2011 16:00:52, celkem upraveno 1 x.
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
moje spicka je ta ze lide ktere znam z FK nejdele jsou na spici. Ikdyz uz maji jine auta, presto se ukazi treba na srazu a mrknou na Feldy. Sice nechapou co jsou to za lidi, kteri se chovaji jak se chovaji, presto prijedou a pokecaji. Kdyz klub vznikal byli to prave oni kdo tu travil cas jako vy. A prave oni zacali eru FK. Tak tito lide jsou podle me na spici. A diky nim tu FK stale je! Ano jejich nicky vy neznate stejne tak za par let (pokud se toho FK dozije coz po poslednich udalostech netipuji) si na vase nicky nikdo nevzpomene. Teda krom par jedincu co tu zustanou a bud se jim zapisete jako ti kteri pomohli FK lidem nebo ty kteri se tvarili jak pomahaji ale pak klidne smazou co tu leta budovali.hromyblesky píše:.... hlavne bych rad znal tvou pomyslnou spicku tohoto klubu
napr mozna by nebylo od veci ze zajimavosti udelat takovou tabulku o tom ,aby kazdy (kdo bude chtit) napsal svych (treba) 15 uzivatelu bez kterych by to tu bylo ocividne spatne, kteri tady funguji,udrzi kolektiv,dojedou na klobasu 200km na otocku atd.... tvoji osobu bych v tom samozrejmne vynechal preci jen si zakladatel a diky tobe sme se vsichni poznali,proto by nebylo treba tve misto v tabulce
Tva tabulka se mi zda byt zbytecna, ale co nekdo by rad tak muzou, ja ne.
Luka$
administrátor
administrátor
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
no mel sem samozrejmne na mysli soucasny stav clenu, ne dinosaury,ktery uz nezna temer nikdo protoze se nijak neprojevuji a maximalne prijedou za kamaradama na parek nez na sraz FK,neutusil sem ze 2-5 let na klubu je proste malo................
ale budiz dekuju za odpovedhromyblesky píše: ...............uzivatelu bez kterych by to tu bylo ocividne spatne, kteri tady funguji,udrzi kolektiv,dojedou na klobasu 200km na otocku atd....
az to budes chtit zabalit tak forum nekomu predas nebo ho proste vymazes z internetu?Luka$ píše: .........................tak za par let (pokud se toho FK dozije coz po poslednich udalostech netipuji) .................
Naposledy upravil(a) hromyblesky dne pon 19. pro 2011 16:12:22, celkem upraveno 2 x.
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
Marty_pv - FK
Vašku jenom bych k tomu dodal že v případě FAQ nešlo o majetek klubu ale o duševní vlastnictví těch co je vytvořili (a v souladu s tím to nikomu nedává právo nutit autora veřejně publikovat) - to že to vy vidíte jako pomstu je pouze váš úhel pohledu, není dobrý to prezentovat veřejně jako že to opravdu byla pomsta z naší strany
Dále - 5 moderátorů se nevyjádřilo, jeden souhlasil a dalších 5 nesouhlasilo, to že jsme odešli nebylo kvůli pravidlům - to ostatně dobře víš
Já jenom doufám že si tím nevysloužím BAN, pouze jsem chtěl poukázat na tyhle polopravdy, není to příspěvek proti FK!
Dále - 5 moderátorů se nevyjádřilo, jeden souhlasil a dalších 5 nesouhlasilo, to že jsme odešli nebylo kvůli pravidlům - to ostatně dobře víš
Já jenom doufám že si tím nevysloužím BAN, pouze jsem chtěl poukázat na tyhle polopravdy, není to příspěvek proti FK!
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 19. pro 2011 16:30:38, celkem upraveno 1 x.
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Ptal jsi se na spicku. 2-5 let neni malo.
V tomto nejsem rozhodnuty, FK nekonci tak nad tim nepremyslim.
V tomto nejsem rozhodnuty, FK nekonci tak nad tim nepremyslim.
Luka$
administrátor
administrátor
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
To co napsal Bitmap je pravda
jen se podívejte do diskuzí jen třeba na novinkách.cz ,,zemřel člověk kterému spousta lidí věřila a on je zradil“ atd.
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Ano, "lidé" v diskuzích na novinkách jsou intelektuální elitou národa rozumí tomu nejlépe...
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
něco na tom asi bude když to píšou
a řekl jsem třeba neudávám jen elitu z novinek i ostatní fora
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Tady nejde o pravdu či lež. Ale o to, že jsou věci, které se nesluší. Myslím, že bitmap čekal co se stane - jinak by neměl potřebu se vyjadřovat
Nezaměňujte prosím svobodu projevu se svobodou psát pomluvy. Ty nechte bulváru. Jsem zastáncem toho, aby FK bylo fórum pro všechny. To, že poslední dobou se zde děje to co se děje je nejspíše dílem toho, že někteří holt nejsou natolik nad věcí, aby se nad ní povznesli a řekli si, že tohle nikam nevede.
Smazání FAQ je pro mě neuvěřitelnou kudlou do zad obyčejným userům. Userům, kteří toho moc neumí a ostatní jim to občas dávaj pěkně najevo. Takovým jako jsem já. Patřím k těm, kteří si nechají poradit a jsou rádi za každou pomoc. Nechápu uživatele, kteří mají potřebu dloubat do vosího hnízda a urážet se když si někdo dovolí jim oponovat. Nechápu uživatele, kteří z prdu dokáží vykouzlit shit velký jak hradčany
A teď se ve stylu, kdo není s námi je proti nám do mě pusťte
Nechtěl jsem se tady do 1.1.2012 vyjadřovat. Porušil jsem si svoje předsevzetí, kvůli té hromadě hnoje co se tady kydá. Takže začínám na novo
V novém roce se snad tady všichni sejdem s pořádnou kocovinou a vypláchnutou lebkou a zasmějeme se těmto žabomyším válkám
Nezaměňujte prosím svobodu projevu se svobodou psát pomluvy. Ty nechte bulváru. Jsem zastáncem toho, aby FK bylo fórum pro všechny. To, že poslední dobou se zde děje to co se děje je nejspíše dílem toho, že někteří holt nejsou natolik nad věcí, aby se nad ní povznesli a řekli si, že tohle nikam nevede.
Smazání FAQ je pro mě neuvěřitelnou kudlou do zad obyčejným userům. Userům, kteří toho moc neumí a ostatní jim to občas dávaj pěkně najevo. Takovým jako jsem já. Patřím k těm, kteří si nechají poradit a jsou rádi za každou pomoc. Nechápu uživatele, kteří mají potřebu dloubat do vosího hnízda a urážet se když si někdo dovolí jim oponovat. Nechápu uživatele, kteří z prdu dokáží vykouzlit shit velký jak hradčany
A teď se ve stylu, kdo není s námi je proti nám do mě pusťte
V novém roce se snad tady všichni sejdem s pořádnou kocovinou a vypláchnutou lebkou a zasmějeme se těmto žabomyším válkám
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
smrcek : kéž bys měl pravdu a po výplachu a s kocovinou by se to tu znova rozjelo v lepším .Myslím že politika by se sem vůbec neměla tahat .Každý na ní má jiný názor a pak jsou ztoho jen rozbroje .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
pukasinek - FK
Snad to po novém roce bude OK, jinak taky si nechám poradit a rozhodně se nečertim když mi někdo řekne že takhle to není a že lepší je to jinak. Jinak zmizely FAQ, který mě osobně dost pomohli, ale některý návody k úpravám a k řešení problémů byli fajne sepsaný. Škoda, no 1.1.2012 ať je tu veselá nálada 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
No výborně... Chápu že není vhodný se takhle vyjadřovat o někom kdo zrovna zemřel, ale dávat za to Bany? Proč jsou někteří lidé tak hákliví? To mi přijde ale sakra moc. Je to možná ostrý názor, ale pořád jen názor. Všichni tady začínaj brát všechno moc vážně a osobně, nelíbí se mi to. Vymizel veškerý nadhled.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Marty duševní vlastnictví
Shrnuli jste informace do jednoho vlákna, které jsou zde rozptýlené . V tomto případě klobouček
.
Neměli jste na to žádná autorská práce ani to nebylo vaše duševní dílo v tom smyslu, že by jste to vymysleli vy. Pouze jste shrnuly všeobecně známé vědomosti.
To, že jste se urazily a za sebou nechali spáleniště v FAQ sekcích je
. Opravdu to zde již někdo trefně popsal, že jste vrazili kudlu do zad všem, kteří potřebovali pomoc.
Neměli jste na to žádná autorská práce ani to nebylo vaše duševní dílo v tom smyslu, že by jste to vymysleli vy. Pouze jste shrnuly všeobecně známé vědomosti.
To, že jste se urazily a za sebou nechali spáleniště v FAQ sekcích je
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
Trošku se opěět vmísím... Upřímě nevidel jsam tak makat ty ex modratory jak ostatni ... to oni mazali duplicitni prispevky a snazili se prispet k pouzivanim pravidel... Upřímě si myslím že jste jim vrazili do zad kudlu spíš vy vaším chováním kním .... 
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Dermi a vis o cem mluvis? Tak se podivej na tento screen jak se Marty zachoval kdyz prisel o moderatora a nase nazory se rozdelily.
http://feliciaklub.cz/marty2.JPG
http://feliciaklub.cz/marty2.JPG
Luka$
administrátor
administrátor
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
jak tu nekdo rekl potrestal navstevniky pro ktere to delal. Nyni zrusil co mohl a tak nevidim duvod to dale resit. Kdyz odejdou jemu podobni tim lip pro klub.
Ale neni to o jinem nazoru ale o tom ze se profiluji jak pro klub delam maximum ale pak timto detinskem resim znicim vse kde mi ti ostani dali duveru.
Ale neni to o jinem nazoru ale o tom ze se profiluji jak pro klub delam maximum ale pak timto detinskem resim znicim vse kde mi ti ostani dali duveru.
Luka$
administrátor
administrátor
-
Marty_pv - FK
Václave nic z toho se nenapsalo samo, to že člověk čerpá ze zdrojů a tvoří třeba takový rozcestník ho ještě nepřipravuje o autorství rozcestníku, ne? Nebo tvoje téma o autě je majetkem klubu? Těžko ti můžu tvrdit že to není duševní vlastnictví když akorát popisuješ co jsi udělal na autě (i když by to samozřejmě někdo mohl tvrdit) Já jenom zopakuju -
z toho jak jste veřejně na tuhle práci (uklízení sekcí, tvorba FAQ) začali kašlat tím co jste s emilem dělali, pochop že takovým přístupem těžko budeš ty druhý motivovat aby uklízeli dál když ty nemusíš a ještě můžeš v pořádku zas vytvářet chaos, to prostě nejde - vrazil jsi nám kudlu do zad sám, na jedné straně máš argument jak FAQ všem chybí, na straně druhé to vlastně nic nebylo je vytvořit - máte nyní prostor udělat si to podle sebe, bez nás, nevidím v tom problém
Lukáši zas já
a taky všichni ostatní odchozí, nebylo by to špatný zmínit, já se jenom snažím veřejně objasnit důvody proč došlo k tomu co se stalo.
Upřímně nechat v dnešní době v rámci cizího projektu někomu cizímu svoji vlastní tvorbu - aby jima disponoval někdo koho absolutně neznám a nevím jak s tím naloží? Bude ty informace třeba využívat pro komerční účely (zpřístupnění pouze za poplatek)?
Lukáši zas já
Upřímně nechat v dnešní době v rámci cizího projektu někomu cizímu svoji vlastní tvorbu - aby jima disponoval někdo koho absolutně neznám a nevím jak s tím naloží? Bude ty informace třeba využívat pro komerční účely (zpřístupnění pouze za poplatek)?
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Znate to, kdyz se rozejdete s holkou a neni to jen tak jednoduche. Proste italie.
A ted to je stejne, exModi maji duvody proc koncit a proc palit mosty, stavajici modi jim to zase nemuzou zapomenout. A lidi se jen divi proc to?
Ja jsem na zadost vsech ucinil jejich odstraneni a nevidel jsem v tom problem. Nepamatuji si ze bych odstranil moda proti jeho vuli.
A tak tim ze je odstranim beru ze pro klub udelali maximum svych moznosti. Nekdo si to radeji bere sebou, pouceni pro priste. Ale tim to pro me konci. Nebudu se tu porad pretahovat kdo je vic vpravu. Vsichni maji svoji pravdu.
Cemu pomuzeme tim ze se tu budeme handrkovat? Vzdyt tu jsou za mmt vanoce a vy tu zijete tim ze nekdo dostal ban a jiny prisel o zeleneho panacka.
BAN dostal ten kdo si to zaslouzil. Protoze kdyz si plete anarchii se slusnym chovanim tak musi ocekavat ze tu nebude vitan.
Verim ze jsem vsem odpovedel na jejich otazky a beru toto tema za uzavrene. Proto i zamykam toto tema, stejne zacinaji byt vanocni svatky tak proc se nevenovat radeji rodine ze?
A ted to je stejne, exModi maji duvody proc koncit a proc palit mosty, stavajici modi jim to zase nemuzou zapomenout. A lidi se jen divi proc to?
Ja jsem na zadost vsech ucinil jejich odstraneni a nevidel jsem v tom problem. Nepamatuji si ze bych odstranil moda proti jeho vuli.
A tak tim ze je odstranim beru ze pro klub udelali maximum svych moznosti. Nekdo si to radeji bere sebou, pouceni pro priste. Ale tim to pro me konci. Nebudu se tu porad pretahovat kdo je vic vpravu. Vsichni maji svoji pravdu.
Cemu pomuzeme tim ze se tu budeme handrkovat? Vzdyt tu jsou za mmt vanoce a vy tu zijete tim ze nekdo dostal ban a jiny prisel o zeleneho panacka.
BAN dostal ten kdo si to zaslouzil. Protoze kdyz si plete anarchii se slusnym chovanim tak musi ocekavat ze tu nebude vitan.
Verim ze jsem vsem odpovedel na jejich otazky a beru toto tema za uzavrene. Proto i zamykam toto tema, stejne zacinaji byt vanocni svatky tak proc se nevenovat radeji rodine ze?
Luka$
administrátor
administrátor