Vybíjení autobaterie, pravděpodobně rádio

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
Slon - FK

Vybíjení autobaterie, pravděpodobně rádio

Příspěvek od Slon - FK »

Mám prosbu při připojeném rádiu mám klidový odběr 154mA a při odpojeném rádiu 15mA, rádio mám Sony CDX-GT434U, a zapojené je na fungování pouze s prvni polohou zapalovaní, kdy do ISO konektrou mám tažený kabel s pinu C5, v schématu je to vedený jako rádio 15, nevíte včem je problém?
Marty_pv - FK

Re: Vybíjení autobaterie, pravděpodobně rádio

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Na C5 je opravdu spínaný "15" a ne trvalý napětí, nemáš potom prohozený pin 4 a 7 v iso konektoru? Podle instalačního návodu pro tenhle typ má být stálý napětí na pinu 4 a spínaný na 7
Slon - FK

Příspěvek od Slon - FK »

právě že ne vše funguje jak by mělo bez klíčku zapnout nejde a pamet se nevymazava
robin1 - FK

Příspěvek od robin1 - FK »

Z rádia daj dole predný panel a zmeraj prúd. Malo by to byť v poriadku.
Tiež mám v aute Sony a keď je rádio vypnuté, ale panel ostane pripojený, kľudový prúd mám podobný, ako ty.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Zdravím pánové, mám problém s baterkou, nenašel jsem to nikde tak to dávám sem.
Vybíjí se mi baterie a vůbec nevím proč? Baterie je dobrá takže tím to nebude, jednou mi to někdo měřil a říkal, že je tam větší odběr než má být. Pak jsem to nějak neřešil protože jsem normálně startoval, ale auto nesmělo stát víc jak 3-4 dny. Pak už bohužel nenastartuji. Jenomže dnes když jsem chtěl nastartovat tak to jen trochu protočilo a pak už nic. Takže se mi to vybilo ani ne za 24 hodin. Jedná se o felicii 1.6 GLX r.v.2000, je tam originál dálkový alarm a cemtrál, rádiem to není to vím jistě. Takže se ptám neví někdo čím by to mohlo být? Nebo neměl někdo podobný problém? Děkuji předem za každou Vaší radu
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

A nenechals náhodou něco svítit? (otevřený dveře)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Bez mereni odberu to nezjistis.
A koukam nahore, se nadava na Sencory a hele Sony zere taky jak divy :lol:
Kova
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kova »

ale nežere když to dobře zapojíš :D :D viz.Marty_pv
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Ja mám Sony a štartujem aj po troch týždňoch. :lol:
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Taky mám Sony GT222 a zatím bez problémů jsem po čtyřech týdnech stání odjel .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Návštěvník

Re: Vybíjení autobaterie

Příspěvek od Návštěvník »

Návštěvník píše:Zdravím pánové, mám problém s baterkou, nenašel jsem to nikde tak to dávám sem.
Vybíjí se mi baterie a vůbec nevím proč? Baterie je dobrá takže tím to nebude, jednou mi to někdo měřil a říkal, že je tam větší odběr než má být. Pak jsem to nějak neřešil protože jsem normálně startoval, ale auto nesmělo stát víc jak 3-4 dny. Pak už bohužel nenastartuji. Jenomže dnes když jsem chtěl nastartovat tak to jen trochu protočilo a pak už nic. Takže se mi to vybilo ani ne za 24 hodin. Jedná se o felicii 1.6 GLX r.v.2000, je tam originál dálkový alarm a cemtrál, rádiem to není to vím jistě. Takže se ptám neví někdo čím by to mohlo být? Nebo neměl někdo podobný problém? Děkuji předem za každou Vaší radu
Mám stejný problém,někdy se něco splaší a přez víkend je baterka šlus,několikrát jsem to měřil a odběr na baterii byl 0.02A,ale jednou se mi podařilo naměřit 0.2A a vše bylo vypnuté,nemohl by být problém v nějakém relé,že by občas zůstalo sepnuté?
panjawa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panjawa »

Taky sem asi po dvou týdnech stání (někdy i po týdnu ) neodjel a startoval sem přes kabely, měl sem stále podezření na rádio ale každej říkal že je to blbost a dneska sem zjistil že není, při vypnutým zapalování a vytaženém klíčku sem naměřil odběr 0,03A a multimetr problikával i na 0,04A, tak sem úplně dpojil rádio vytažením iso konektoru a klidový odběr se náhle zmenšil na 0,01A což po přečtení různých příspěvkú by mělo bejt OK, tož uvydíme codál ale meslym že be tomělo bét už dobrý. Připojení rádia asi vyřeším přes nějaký vkusný páčkový vypínač a bude klid :) .
RIDE TO LIVE - LIVE TO RIDE
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Já jsem měl odběr taky kolem 100 mA včetně alarmu a po dvou týdnech byl problém nastartovat. Po změně zapojení Alpiny to kleslo o 70 mA.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
panjawa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panjawa »

Tak sem to dneska předělal, ale né tak jak píšu nahoře, ale tak že sem to napojil na zapalovací skříňce na vývod č.15, po vypnutí zapalování se mě sice vymaže paměť ale to vůbec nevadí, protože autorádio používám jen jako zesilovač na přehrávání mp3, poněvadž z těch dnešních rádií by člověk :puker: .
RIDE TO LIVE - LIVE TO RIDE
Odpovědět