Pojďte si postěžovat,pokecat...
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
Dneska se o mě málem pokusil infarkt. Nejdřív jsem potřeboval vytisknout a svázat do kroužkovky "pár" stránek, po celým městě na počkání ani náhodou. To bylo 12h a do 15h mělo býti odevzdáno v Brneli. Tak rychle směr Brnel s nohou na podlaze. U beranova PaCHolci v passatu, stáli kolmo k dálnici - ubrzděno na 150-160. Říkám si nevystartovali za mnou, tak dobrý. Nasadil jsem zase "tempo" a v zrcátkách vidím tmavýho passata, tak zase zpomalím - naštestí jen obyč passat. Mezi tím se v dálce objevilo něco rychle se blížícího a modře blikajícího
Radši jsem se zařadil mezi ostatní a čekal, co bude. Naštěstí to byla jen pospíchající policejní octávka. Ani nevíte jakej mi spadnul šutr ze srdce, když mě předjela a pokračovala dál
Nakonec cesta ke škole do Brnele (113km) necelých 50 minut (akorát ručička palivoměru nepříjemně padala dolů). Naštěstí vše vyřízeno přímo ve škole, odevzdáno a hurá domu ale to jsem už jel radši po starý silnici stylem na klobouka...
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Člověk je trochu paranoidní, když porušuje předpisy viď

-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
smrcek: to já bych nemohl vytáhnout nohu z baráku
dneska 170 na okresce 
No jo ale když vidíš v zrcátku blikat modrý lampičky, chvilku poté, co si minul PaCHolky v paštice 
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
co máš z toho mi to dnes vyšlo kozí brankou přede mnou tři auta a táhli se jak smradi cca 80 na krásným úseku s plnou čárou
tak jem začal předjíždět
no předjel jsem jednoho a nějak jsem si to rozmyslel za horizontem jsem chtěl zase předjíždět na tachometru 140 a před autem co jem chtěl předjet kuk policejní ochcávka
))) tak jsem zase zpomalil a dělal hodnýho a poslušně předjížděl devadesátkou 
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Pročpak se zde v poslední době řetězí témata v již řešených věcech? Proč se příspěvek nepodřadí pod stejné/podobné téma jako tomu bylo dřív? Pokračovat se v něm přeci může dál a informace budou na jednom místě
viz např. zde
viz např. zde
Naposledy upravil(a) Ivarek dne úte 03. led 2012 20:34:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Chyba napravena,témata sloučena.
Důvod: Chyba napravena,témata sloučena.
-
biker610i - FK
seruste chcel by som sa spytat ze kyby som chcel finacne podporit tento server ze ci mozem eurami alebo to vylucne musia byt len ceske kacky 
-
goodFela - FK
Pošleš peníze v eurech, dojdou v korunách. Takhle fungujou banky po celym světě 
-
PetrSeky - FK
http://zpravy.idnes.cz/smim-strelit-lup ... anicni_ipl
taky si chci chránit majetek po svým a bez následků...
taky si chci chránit majetek po svým a bez následků...
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak u nás by to bylo úplně jinak 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
A nedej bože,kdyby to byl nepřizpůsobivý 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
U nás kdyby tě pobodal a ty ho pak zastřelil, tak tě zavřou a řeknou nepřiměřená obrana... Že ti šlo o život nikoho nezajímá, měl jsi mít v ruce taky nůž... A bejt to hnědočech, tak jsi ještě rasista. Tohle je prostě ČR
Hlavně že se musí řešit jak dlouhý budou přestávky ve škole
Hlavně že se musí řešit jak dlouhý budou přestávky ve škole
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska nám nějakej kluk v golfu nabořil ani ne rok starou Oktu
Pravej zadní blatník promáčklej nápravě doufám nic neni, když ani puklice neni rozlámaná. Neznáte někdo nějaký špičkový servis? Peníze nehrajou roli, důležitý je jen výsledek, musí to být lepší než z fabriky...
Člověk vozí auto denodenně do garáže, ani nezastaví před barákem a stejně si na něj počíhaj....
Člověk vozí auto denodenně do garáže, ani nezastaví před barákem a stejně si na něj počíhaj....
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
jj stal za barakem schovanej a cekal na vas co?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
O dvě ulice dál
já u toho teda nebyl, viděl jsem až výsledek. Stál prej na zastávce autobusu a někoho vysadil, pak se chtěl rychle narvat mezi dvě auta, tak vyjel, jenže tátu přehlídl (což teda nechápu), nedal ani blinkr a bylo to, trefa přesně na zadní kolo. Bez diskuzí to byla jeho vina, což i policajti hned potvrdili. Ale to fakt naštve. Zrovna táta je ten typ, co by za škrábanec vraždil a proto u každýho krámu stojí až úplně na konci parkoviště. Takže celej den jen mluví o tom, že to okamžitě prodává, prodává i garáž a kupuje felicii. Přitom to není žádnej extrém, nevím no. Tak teď sháníme někoho kdo to opraví a nastříká tak, že to nikdo nepozná... (ale už jen to že nebude netknutý, tátu neskutečně žere, i kdyby to nepoznal ani pánbůh. Jak to neni panna, tak je konec
).
No prostě celej den neslyším o ničem jiným, hrůza
No prostě celej den neslyším o ničem jiným, hrůza
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
ukaž fotku tý hrůzy 
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Honza_t: Já si ten vrak klidně vezmu 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
bobas: Já to vidím stejně, ale táta je prostě divnej v tomhle 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Táta je teda dobrej blázen.Já bych to kdyby to bylo moje přes zimu pořešil leštěnkou a na jaře nechal opravit 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Šikovný klempíř to vytáhne zpět. Šikovný lakýrník dorovná kytem a stříkne. Na metalíze to samozřejmě znát bude, ale v dnešním provozu už se s podobnýma příhodama musí smířit.
-
novaz - FK
Narvat to takhle do mího hrobníka tak se to stratí
onehdy jsem stál u penny a najednou vedle mě pěkně x6 bmw a v něj pipka s pipkovou kamarádkou
zajíždí vedle mně a ta
už otevřeny dveře a pěkně celý dveře u řidiče odřený
Dveře na bmw pěkně zkurvený a já s pocitem radosti :Slečno tak ty dveře budou chtít vyměnit no nevím nevím co na to Vaše pojišťovna.Vzal jsem litr a přetřel to bílím akrilonem... v záplavě další odřenin se to stratí.
zajíždí vedle mně a ta
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Já taky, ale prostě, jemu to nevysvětlíš. Von je jak zaseknutá deska, pořád dokola že "to si mohl koupit stříkanej vrak v bazaru" a "všichni jezdí a nikoho nikdo nenabourá, jen zrovna jeho jo", "15 let chodil do práce v mrazech a vedrech aby si mohl koupit nový auto a teď má zase vrak", "dal za něj 330 000 a už má poloviční cenu", "proč mu pořád někdo sahá na auto", atd... Sám jsem netušil že je takovej magor. Ono to má promáčklej blatník ale už je to vrak, je to vrak, je to vrak...kejzi1 píše:Táta je teda dobrej blázen.Já bych to kdyby to bylo moje přes zimu pořešil leštěnkou a na jaře nechal opravit
On snad s takovou možností vůbec nepočítal, přitom to byla otázka času, když teď začal jezdit do práce denodenně autem. Mě trochu štve že jsem mu zrovna nepůjčil feldu, když jsem zrovna mohl. Zaprvý bych nemusel nic poslouchat, zadruhý by mi pojišťovna přispěla na novej lem (alespoň částečně, nedělám si iluze že by opravu feldy zacálovali úplně), kterej stejně musím už někdy nechat opravit a možná bych dal jinou nápravu když by byla ohnutá (k čemuž se stejně chystám) a byla by to pro mě v podstatě výhra.Atnarfus píše:Šikovný klempíř to vytáhne zpět. Šikovný lakýrník dorovná kytem a stříkne. Na metalíze to samozřejmě znát bude, ale v dnešním provozu už se s podobnýma příhodama musí smířit.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Honza: Upřímně tě lituji že tohle musíš poslouchat.Táta je zas pravej opak,tomu je to všechno jedno 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Feldu s takhle namáčknutým blatníkem by ti zlikvidovali jako totálku. Dali by ti 199Kč jako rozdíl mezi výkupní cenou v autobazaru a cenou autovraku.Honza_t píše:Mě trochu štve že jsem mu zrovna nepůjčil feldu, když jsem zrovna mohl. Zaprvý bych nemusel nic poslouchat, zadruhý by mi pojišťovna přispěla na novej lem (alespoň částečně, nedělám si iluze že by opravu feldy zacálovali úplně), kterej stejně musím už někdy nechat opravit a možná bych dal jinou nápravu když by byla ohnutá (k čemuž se stejně chystám) a byla by to pro mě v podstatě výhra.
Když mi Budějická cikánka pobořila podobně lem na mé Feldě, tak mi dali polovinu ceny blatníku. A to bylo před spoustou let.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
furt lepší, než když to stejně budu měnit a zaplatím si to celý sám 
-
Wenca - FK
Honza_t : ten typek co ho naboril, je jeste vubec zivej?
kdyz to tak posloucham tak bych se nedivil kdyby ho tatik odrovnal 
-
PetrSeky - FK
ty voe, to je hlína. Známej poslal nový auto na kadlátku, když se otáčel na polňačce. To být tvůj tatík, tak se na tý kadlátce houpe nad autem... Jinak ten vrak bych klidně koupil i za víc, jak polovinu 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Wenca: jo, živej je
sice ho seřval jak psa, že se z toho asi klepe ještě teď...
Okta jde zejtra do servisu, tak jsem zvědav na výsledek.
Pro mě je akorát blbý, že teď budu dva tejdny vlastnit jediný auto v rodině a to bude docela problém - začíná mi zkouškový a to je nejlepší chvíle kdy odjet na chatu kde mám k dispozici garáž
Okta jde zejtra do servisu, tak jsem zvědav na výsledek.
Pro mě je akorát blbý, že teď budu dva tejdny vlastnit jediný auto v rodině a to bude docela problém - začíná mi zkouškový a to je nejlepší chvíle kdy odjet na chatu kde mám k dispozici garáž
-
pukasinek - FK
Musí být při nabíjení baterky vždy sundány ty krytky náplně? Mám na mysli ty špunty. Teď sem chtěl dát baterku nabít jelikož nestartuje a ejhle, oni nejdou vůbec sundat. Je to FIAMM 12V 35 Ah. Díky
-
Kulis - FK
Asi by být měly,když se začne v baterce vařit voda-odpařovat tak by ji to mohlo roztrhat,ale v práci když nabíjíme baterku cca 15-20min tak špunty nesundáváme a nikdy nebyl problém
-
pukasinek - FK
Aha, no a když ji dám na 20 minut nabít a pak do auta tak se nic nestane?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
V současnosti již je většina baterek bezúdržbová a tudíž se neotevírají při nabíjení.
Ovšem počítá se s tím, že se nabíjí nabíječkama s regulací, ty baterky nevyvaří. Pokud nabíjíš starým typem nabíječky, musíš to hlídat, baterka by se při nabíjení neměla vařit.
Ovšem počítá se s tím, že se nabíjí nabíječkama s regulací, ty baterky nevyvaří. Pokud nabíjíš starým typem nabíječky, musíš to hlídat, baterka by se při nabíjení neměla vařit.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Ty baterky mají odvzdušnění,takže při nabíjení to jde těma dírkama na boku toho krytu ven.Nabíjím ji normálně starým typem nabíječky a nikdy s tím nebyl problém,nechávám to přes noc
-
Martin_Happy - FK
nepřijde vám trapné, že si tady každej somruje hlasy na kdejakou volovinu a pak najednou z prdele se jedno téma zamkne?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
"každej" je relativní pojem
Zkus si to pořádně přečíst, třeba přijdeš na důvod sám.
Zkus si to pořádně přečíst, třeba přijdeš na důvod sám.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Martin_happy: A co navrhuješ?
Ono je jednoduché kritizovat, ale když nenabídneš řešení, nemůžeš se divit, že tvoje věta bude bráno jako výkřik ze tmy
*
*Neber to jako nějakou urážku, nebo náznak mého povyšování nad tebe atd. - nic takového nedělám a ani to nemám zapotřebí
*Neber to jako nějakou urážku, nebo náznak mého povyšování nad tebe atd. - nic takového nedělám a ani to nemám zapotřebí
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
známí na stk
Nevím co se tu pan 1034... rozčiluje nad tím že chce někdo protlačit nelegální úpravy přes stk a upřímně nerozumím tomu jaký pravidlo to porušuje... Copak panáček nemá na autě nic nelegálního? to bych se divil.. A půlka fora je o tom jak něco vylepšit, použít z jiného vozu atd, a přitom je to taky nelegální že.. Mě by třeba zajímalo kam mam jit na stk kdybych udělal nějakou takovou úpravu.. Jenže nikoho známého nemám. A taky nerozumím tomu co je to tady za moresy že se témata hned bez předchozího zamčení a vysvětlení mažou.... Arogance pane moderátor...
Naposledy upravil(a) Matuhsch dne pon 16. led 2012 18:07:01, celkem upraveno 2 x.

-
Martin_Happy - FK
aktuálně je tu pět témat somrujících o hlasy. Za ty roky co tu sem jich tu bylo spousta a nikdy nepamatuju, že by se jedno zamklo. až ted najednou, tak sem chtěl vědět proč.
Smrcek: nemusí být blbuvzdorný příspěvky, dyt se známe, ne
Smrcek: nemusí být blbuvzdorný příspěvky, dyt se známe, ne
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že je vše při starém
naštěstí jsem nikdy nebyl a netoužil být moderátorem
naštěstí jsem nikdy nebyl a netoužil být moderátorem
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Martine známe
Znám se spoustou lidí, kteří mi vsouvají do pusy věci co jsem neřekl a nenapsal a chápou mé jednání jinak než jak je prezentuji
Taky se mi nelíbí, že se mažou příspěvky, bez udání důvodu. Myslím si, že je slušnost zakladateli topicu říct, proč je topic smazán.
To téma o STK mělo jedinný cíl. Napsat do topicu reference na někoho kdo ví jak (ne)legálně projít STK. Toho se dá docílit jinými způsoby, než zakládat témata. Přesto, když se téma smazalo, chtělo to napsat vyjádření toho kdo to udělal, proč tak učinil
Co příště napsat dotaz nevíte někdo o někom na STK a kontakt mi pošlete v SZ, nebo se můžeme sejít a probrat to.
Já kdybych o někom věděl, tak bych to stejně někomu jen tak přes net neposlal a radš bych to udělal osobně po domluvě s tím, co by to dyžtak zařídil
jirkaf: Moderátor je nevděčná funkce a nemůže ji dělat jen tak někdo
Taky se mi nelíbí, že se mažou příspěvky, bez udání důvodu. Myslím si, že je slušnost zakladateli topicu říct, proč je topic smazán.
To téma o STK mělo jedinný cíl. Napsat do topicu reference na někoho kdo ví jak (ne)legálně projít STK. Toho se dá docílit jinými způsoby, než zakládat témata. Přesto, když se téma smazalo, chtělo to napsat vyjádření toho kdo to udělal, proč tak učinil
Co příště napsat dotaz nevíte někdo o někom na STK a kontakt mi pošlete v SZ, nebo se můžeme sejít a probrat to.
Já kdybych o někom věděl, tak bych to stejně někomu jen tak přes net neposlal a radš bych to udělal osobně po domluvě s tím, co by to dyžtak zařídil
jirkaf: Moderátor je nevděčná funkce a nemůže ji dělat jen tak někdo
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: známí na stk
Jedinej, kdo se tu rozčiluje jseš evidentně ty. Je rozdíl, pokud se tu bavíme o úpravách legálních či nelegálch, a od toho veřejně požadovat službu za úplatu, která obchází zákon. Nejsem žádnej moralista, nekážu vám, zda to můžete, či nemůžete, jen jsem napsal řešte si to po mailu ne na stránkach klubu. Téma není smazáno, stále existuje, jen není vidět, jelikož nedělá dobré jméno klubu. Nevím co je na tom arogantního. Renda má svůj topic zkopírovanej.Matuhsch píše:Nevím co se tu pan 1034... rozčiluje nad tím že chce někdo protlačit nelegální úpravy přes stk a upřímně nerozumím tomu jaký pravidlo to porušuje... Copak panáček nemá na autě nic nelegálního? to bych se divil.. A půlka fora je o tom jak něco vylepšit, použít z jiného vozu atd, a přitom je to taky nelegální že.. Mě by třeba zajímalo kam mam jit na stk kdybych udělal nějakou takovou úpravu.. Jenže nikoho známého nemám. A taky nerozumím tomu co je to tady za moresy že se témata hned bez předchozího zamčení a vysvětlení mažou.... Arogance pane moderátor...
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
Ty dokážeš každýmu fundovaně poradit že? Když si namontuju nějakou věc, kterou nemám šanci protlačit přes stk, a potřebuju od někoho poradit kam s tím aby se to povedlo, tak mám jako všechny členy v okolí obesílat mailem? nebo jak se mám asi dohrabat k nějaké radě?
Kdyby tady viselo: Pepa z horní dolní je můj kámoš, on ti to protlačí tak ok.. To si fakt můžem posílat mailem..
A je strašně hezký že rendy má kopii, ale třeba ti ostatní co tam něco přispěli se ani nedoví jestli někdo reagoval a co se s topicem stalo.. to je fakt logickej a sluníčkovej přístup
A ty tady taky děláš dobrý jméno klubu a si tu....
Good luck
Kdyby tady viselo: Pepa z horní dolní je můj kámoš, on ti to protlačí tak ok.. To si fakt můžem posílat mailem..
A je strašně hezký že rendy má kopii, ale třeba ti ostatní co tam něco přispěli se ani nedoví jestli někdo reagoval a co se s topicem stalo.. to je fakt logickej a sluníčkovej přístup
A ty tady taky děláš dobrý jméno klubu a si tu....
Good luck

- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
zjednodusene reknu vemte si frote rucnik.
tvrdohlavce jiny tvdohlavec nezmeni tak bych uklidni rozhorceni a doporucuji treba vinko a filmek.
tvrdohlavce jiny tvdohlavec nezmeni tak bych uklidni rozhorceni a doporucuji treba vinko a filmek.
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
-
Honza9007 - FK
koukám, že to tu každým dnem zabředává do stále hlubších sr*ček...
je to škoda, kam to za poslední rok a půl došlo...
úplně se vytratila nějáká základní lidskost a běžná slušnost. Ještě si dovolím zmínku k tomu tématu STK, neb jsem byl prvním, kdo tam reagoval... Ptal se jak obejít kontrolu na STK s nepovolenými úpravami - tmavé folie na předních sklech. Myslím, že to není trestný čin, ale je to minimálně nemorální. Jde o tabu téma v české společnosti o kterém se všeobecně ví, ale nemluví se o tom. Celé to bylo od začátku napsané špatně, špatně položená otázka... Téma se zamklo, zneviditelnilo. To považuji za správné, protože kdokoliv bude veřejně označen, že dělá STK načerno popř. jmenuje přímo stanici STK, může mít dost lidí problémy. A aby se kvůli tomu tady odsuzovali lidé, nebo se jim nadávalo a vytahovaly se staré věci z minulosti, považuju za naprosto pokleslé... aneb kdo je bez viny, ať hodí kamenem
je to škoda, kam to za poslední rok a půl došlo...
úplně se vytratila nějáká základní lidskost a běžná slušnost. Ještě si dovolím zmínku k tomu tématu STK, neb jsem byl prvním, kdo tam reagoval... Ptal se jak obejít kontrolu na STK s nepovolenými úpravami - tmavé folie na předních sklech. Myslím, že to není trestný čin, ale je to minimálně nemorální. Jde o tabu téma v české společnosti o kterém se všeobecně ví, ale nemluví se o tom. Celé to bylo od začátku napsané špatně, špatně položená otázka... Téma se zamklo, zneviditelnilo. To považuji za správné, protože kdokoliv bude veřejně označen, že dělá STK načerno popř. jmenuje přímo stanici STK, může mít dost lidí problémy. A aby se kvůli tomu tady odsuzovali lidé, nebo se jim nadávalo a vytahovaly se staré věci z minulosti, považuju za naprosto pokleslé... aneb kdo je bez viny, ať hodí kamenem
-
Martin_Happy - FK
v čem je tedy téma s hlasama pro psa jiné než jiné somrování hlasů? Na rozdíl od jiných trapáku konkrétně tohle bylo jen v kavárně a nikdo nespamoval uživatele přes SZ
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Martine zatim co hlasovani ma nejake podminky tak i dabadani k trestnemu cinnu. A hadej co je co? Nestojim o odpoved je to jen recnicka otazka.
jinak souhlasim s Honzou9007. Proto radim vychladnout.
jinak souhlasim s Honzou9007. Proto radim vychladnout.
Luka$
administrátor
administrátor
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Témata kde někdo žádá o hlasy, se zde bohužel stala normou
Nelíbí se mi spam podobného typu přes SZ. Ale věřím, že taková témata se postupem času smažou (zde je časové hledisko mazání příjemné
).
Přesto vidím rozdíl mezi tímto tématem (kde poškozuje max. sám sebe když se na takové organizované hlasování přijde) a tématem, kde někdo může poškodit i někoho jiného (když tam nějaký trumbera napíše, že Franta Vomáčka obstará STK tamatam)
Přestaňte z každého zbytečného smazaného tématu dělat kovbojku. Podle mě zmizela mnohem důležitější témata, která tu teď nejsou, protože jejich pisatelé (či zpracovatelé) tato témata smazali (u takových potřebných témat už bohužel časové hledisko mazání není příjemné
) 
Přesto vidím rozdíl mezi tímto tématem (kde poškozuje max. sám sebe když se na takové organizované hlasování přijde) a tématem, kde někdo může poškodit i někoho jiného (když tam nějaký trumbera napíše, že Franta Vomáčka obstará STK tamatam)
Přestaňte z každého zbytečného smazaného tématu dělat kovbojku. Podle mě zmizela mnohem důležitější témata, která tu teď nejsou, protože jejich pisatelé (či zpracovatelé) tato témata smazali (u takových potřebných témat už bohužel časové hledisko mazání není příjemné