Kowbojka a její postupné řešení (+video)

pokec o všem možném i nemožném
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Kowbojka a její postupné řešení (+video)

Příspěvek od Mejra »

Zdravím,

pátek 13 se povedl.. Stal jsem se svědkem nehody (Sedlice 19:20 - 13.1), při které začal viník ujíždět nabouraným vozidlem.. Jelikož jsem měl auto příhodně otočeno a nenabouráno, vydal jsem se ho pronásledovat, po menší "Kobře 11", kdy jsem sledoval a současně mluvil s dispečinkem PČR jsem ho donutil zastavit (díky tomu, že začal do jednoho kopce hrabat)..

Pán opilý, začal útočit při mé výzvě, aby vypnu motor - otevřel dveře a sápal se po mě - v tu chvíli jsem použil pepřák (zřejmě málo učinné na opilce..).. Přišel mi napomoc další řidič svědek.. Ovšem opilec si usmyslel nám utéct, zase do auta.. Pomocí najíždění autem do nás nakonec ujel zas o kus.. Doběhl ho kolega svědek, opilec vylezl z auta a na něj vytáhl nůž.. Vše se obrátilo a opilec šel po kolegovi.. V tu chvíli jsem už toho měl dost a vytáhl jsem zbraň ATC 6,35.. Střelil do vzduchu se slovy, stůj nebo střelím.. Opilec se vydal na druhou stranu.. Do polí a luk a hlavně tmy..

Nevěřil jsem, že v ČR se může stát taková kowbojka..

http://postimage.org/image/vk401l6g7/ (odkaz na fotku viníkovo auta - felicia pick-up)

Video http://www.youtube.com/watch?v=Gx7eJqAl ... e=youtu.be
Naposledy upravil(a) Mejra dne ned 15. led 2012 10:42:34, celkem upraveno 2 x.
dinkin - FK

Re: Hledá se viník - opilec, útočník aneb použití zbraně

Příspěvek od dinkin - FK »

celkem dobrá kovbojka :lol: to nosíš po kapsách pistole? :shock:

snad se viník brzy najde :thumright:
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Ju, malou nosím v kapse bundy :)
OFCE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OFCE »

Já mám taky u sebe vždy pistoli... Jinak si odvážnej zachoval ses opravdu statečně :thumleft:
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Dejte mi moment.. Nandám na youtube video.. Sice bída vidět, ale aspon něco..
Oxanon - FK

Příspěvek od Oxanon - FK »

Take bych se tak zachoval nemám rád opile řidiče :-)) jinak zdravim OFECKO :-)
Oxanon - FK

taktéž mám ganu, ale leží mi v šuplíku v práci bez nábojů :lol: :mrgreen:
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

http://www.youtube.com/watch?v=Gx7eJqAl ... e=youtu.be ZDE ODKAZ NA VIDEO z pronásledování

EDIT: datum nesedí, měnil jsem kartu a zapoměl seřídit..
osobne
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledá se viník - opilec, útočník aneb použití zbraně +vi

Příspěvek od osobne »

Dnes dají zbraň do ruky každému amatérovi, můžeš být rád, že ji nevytáhl ten z toho pickupu také. Když se neumíš trefit v pravou chvíli, tak ji příště ani nevytahuj. To samé s pepřákem, kdybys s tím uměl, tak by neutekl, protože poslepu se utíká špatně. 8-)
OFCE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OFCE »

osobne co to tu meleš??? chtěl bych vidět tebe ty hrdino :shock: Na Pc se ti to kecá ale kdybys byl v té situaci tak by sis prdnul do trenek a začal utíkat, a to by bylo jistě velké hrdinství, zachoval se jako frajer. smekám před ním...
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Škoda, že se ti ho tam nepodařilo zpacifikovat :baseball: ale i tak good job!
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Ono těžko soudit, zda to bylo správné, či nikoliv, každej na to má svůj názor, pro někoho je to dobrodružství, pro někoho hazard.
Ten opilec mohl klidně mít svojí zbraň, legální, či nelegální to je jedno a tím, že jste ho zahnali do ouzkých mohlo jít o život.
Je zde otázka, zda těch pár zmačkaných plechů stojí za to si jít lehnout na katafalk.
Možná by stačilo svědectví na policii s přiložením foto, či videozáznamu. Už to je v dnešní době hrdinství, protože spousta lidí by jen projela a nechtěla s tím mít nic společného. :?
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Asi tak. Tahat kvér kvůli pomačkanému plechu? A ještě k tomu, když to není tvoje? Já jsem zvědav, jestli ten hrdina s kvérem pak půjde k soudu dobrovolně svědčit, protože tam se dozví ten pachatel jména všech svědků. :mrgreen:
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Ju, příště jsem měl nehodou projet.. a nebo tomu pánovi při ujíždění viníka říct, že mi třeba taky nejede auto a nejet za ním..

Jo a omlouvám se, že jsem nebyl takovej hrdina, abych mezi ně vlítl, zkopl mu výkopem nůž a zpacifikovat super chvatem.. Ono v tý rychlosti to jde skvěle..

Výstřel do vzduchu pomohl.. Díky tomu jsme měli alespon auto.. A nikomu se nic nestalo..

PS. video a foto by moc nepomohlo.. RZ byli zasněžený.. maximálně policii popsat auto a toho řidiče..

osobne -> co bys udělal ty? :D jinak ať se to dozví, se mám třást, že jsem pomohl k dobré věci? :D
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

osobne -> nejsi majitel z Říčan? nebo ten řidič? bych tomu i věřil
Faust
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Faust »

myslím si že jednal v pořádku,je pravada že je tam určité riziko.zaleží v tu chvíly jak se na to člověk cití,ale představte si že kdyby ten blbec opilí jel dál a třeba někoho srazil nedejbože usmrtil.teť je to těžké posoudit a ale já takovídlem lidem pogratuluju a popřeju štěstí.já bych se zachoval stejně bohužel nebo bohudík ;) ,
už jsem jednou málem měl kudlu vzádek,ale naštěstí kter přeju i dotyčnému jsem měl kamarada který včas zasahl a pomohl mě s třemi tmavími utočníky. :D
pepřák ne vždy funguje spravně a pokud více foukal vítr a ještě ktomu tahle tma tak učinost se snižuje.
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
Faster - FK

Příspěvek od Faster - FK »

Faust: Máš pravdu, proto já neuznávám ani policejní honičky, většinou jim ujíždí někdo, kdo jen nemá papíry, nebo má málo bodů, nikdo z nich neumí řídit, tak jsou to dvě letící střely městem plnýho aut a lidí...většinou se vyfláká on, nebo policajti, a v nejhorším někoho srazej nebo to do někoho napálej..Ale dopadlo to v tomhle případě dobře..Mejra: ten pepřák opravdu nefunguje na opilce nebo feťáky, protože maj sníženej práh citlivosti a bolestivosti..Pro tyhle případy vozim ve feldě už otevřenej teleskop, hned vedle sedačky...Ale jak píšu, dopadlo to všechno dobře..jen si vem, kdybys narazil na magora, a hned co bys otevřel dveře tak bys dostal kuli mezi světla..
TIW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TIW »

...nejlepší jsou ti prvoplánově předposraní, po bitvě generálové :roll: Myslím, že nebýt jisté míry občanské statečnosti, by si tu každý přiopilý zmrd dělal co chce a slušný lidi by se museli krčit v krytu ;) Myslím, že i policajti se zachovali férově a celá situace dopadla nejlépe, jak mohla :thumright: Někdy mám pocit, že takových grázlů, co počítají s tím, že se v naší republice lidi, díky zákovům bojí bránit sebe, své blízké a svůj majetek, je už docela dost a docela toho zneužívají :evil:
ObrázekObrázek
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Mejra píše:Výstřel do vzduchu pomohl.. Díky tomu jsme měli alespon auto.. A nikomu se nic nestalo..
Tohle rozhodně nebylo použití zbraně v rámci nutné obrany. Střílel jsi jen kvůli nějakému dopravnímu přestupku, kterých se v ČR denně stane několik tisíc a nikdo kvůli nim nestřílí. Měli by ti pro jistotu sebrat zbrojní průkaz, abys příště ve své ukvapenosti třeba nezastřelil řidiče, co tě jen předjede na plné čáře a nebude chtít kvůli tomu s tebou čekat na policajty.
:puker:
Kulis - FK

Příspěvek od Kulis - FK »

osobne přečti si i tu větu před tím co jsi citoval Mejra píše:
"opilec vylezl z auta a na něj vytáhl nůž.. Vše se obrátilo a opilec šel po kolegovi"
a potom teprve vytáhl zbran takže ji netahal kvůli dopravnímu přestupku.Svůj mázor,že s tím nesouhlasíš jsi už vyjádřil tak přestaň kolem dokola někoho odsuzovat
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Vytáhl nůž? To ale není útok, útok je až když tím nožem chce někoho bodnout nebo říznout. Pravděpodobně ho vytáhl jen v nutné obraně, protože se cítil být pronásledován od dvou maníků a nechtěl od nich dostat na kokos. Maximálně ho držel před sebou a nikoho s ním nebodal a nikoho s ním neřezal. :salut:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Skoda prispevku panove,pana osobne bych vubec neresil ;-)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Střílení prosím nechte povolaným. Je zvláštní jak ti co u sebe nosí pepřák, obušky a zbraně je používají i tam, kde by ostatní jednali mírněji (ano i utekli) ;) Upřímně mám z takových lidí respekt, protože nevím co se jim honí palicí a ani bych se nedivil, kdyby se spousta z nich vyloženě třásla na jejich první a další použití ;)

Pevně doufám, že Mejra věděl moc dobře co dělá a že nepoužívá zbraň z plezíru ;)

Holt střelným zbraním nijak neholduji. Vystačím si s prakem a vzduchovkou :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Přesně tak, tahat s sebou kvér není normální.
kejzi1 píše:Skoda prispevku panove,pana osobne bych vubec neresil ;-)
Kdyby tě pronásledovali dva maníci kvůli tvému dopravnímu přestupku a měl bys v kapse kudličku, tak bys ji možná v nouzi také vytáhl. :roll:
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Nesnaz se do toho vtahnout kejziho.
Takove temata radsi ani nezakladat,blbcu co resi veci za monitorem jako je osobne je na internetu mraky a hadat se s nima/neco jim vysvetlovat nema cenu.

p.s. Mejra - klobouk dolu,jsi frajer. Ja bych se na to vy.... ;)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Osobně: Nic takového jsem nepsal :roll: Asi začnu své příspěvky psát ještě víc blbuvzdorně...
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Kulis - FK

Příspěvek od Kulis - FK »

Nemá cenu řešit k tomu se dá říci jediné ANO pane osobne máte pravdu a my jsme tady všichni pitomci,že zastáváme rozhodnutí Mejry pomoct bližnímu svému doufám,že až mě se někdy stane něco podobného tak bude nablízku pan OSOBNE aby mi nepomohl nebo mě pak rodinu přejel opilej řidič protože mu nikdo nezabránil pokračovat v jízdě.
tak a ted nás ukamenuj argumenty proč Mejrovo rozhodnutí pronásledovat opilce bylo tak špatné

mimochodem mě by nikdo pronásledovat nemusel protože nejezdím opilej a neujíždím od nehody
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Mejra : dobře jsi udělal dávám :thumright: sice nevím jak bych se zachoval já ale od klávesnice to je něco jiného než v reálu .
To člověk pozná až když jde do tuhýho .
osobne: co příspěvek to perla chce to pořádně číst a pak reagovat na to co je napsáno a né to co si myslím .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Kulis píše:Nemá cenu řešit k tomu se dá říci jediné ANO pane osobne máte pravdu a my jsme tady všichni pitomci, ...
Já jsem o nikom nepsal, že je pitomec, taková slova nepatří do mého slovníku. :thumbdown:

Mám na tyhle amatérské kowbojky svůj názor, to snad není zakázané.
Nonamed - FK

Příspěvek od Nonamed - FK »

je to offtopic, ale v létě chci jet na motorce do makedonie a podobnejch zemí okolo. povezu tohle http://www.selmy.cz/nabizime/sprej-na-o ... i-medvedu/ přijde mi to na lidi spolehlivější než normální pepřák :?
keenworth - FK

ten "peprak" nevypada spatne, znam pripad kdy zena strikla peprak zlodejovi primo do oci a on ji jeste zaloval za ublizeni na zdravi... takze pry se s nim ma strikat na hrudnik.... dobra ptakovina :roll:
Nonamed - FK

Příspěvek od Nonamed - FK »

nejsilnější je asi 18% wildfire sprej, dělaj i půlkilovej. ale nevím jak je to s dostupností v čr :)
Oxanon - FK

osobne píše:Vytáhl nůž? To ale není útok, útok je až když tím nožem chce někoho bodnout nebo říznout. Pravděpodobně ho vytáhl jen v nutné obraně, protože se cítil být pronásledován od dvou maníků a nechtěl od nich dostat na kokos. Maximálně ho držel před sebou a nikoho s ním nebodal a nikoho s ním neřezal. :salut:
no ono už jen to vytahnutí toho nože je bráno jako ohrožování zbraní.. tak psst. dělal jsem kvuli tomu zkoušky ;)
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Nevím co do toho mícháš přestupek,on zavinil nehodu a ujel od ní,to je podle mě prostě hovado a ještě ke všemu ožralej.Mejra se zachoval správně a má můj obdiv ;) Moje narážka byla osobně na tebe protože už tě za ty roky na foru malinko znám ;)
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Díky kluci za podporu (krom pár "pacifistů"? lhostejných lidí?) ..

Poslouchat jen OSOBNE, tak chodím s hlavou do země a se špunty v uších.. No nedej bože někomu pomoct.. Snad se to takovejm lidem vrátí a poznají své..
lukydm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukydm »

Mna nahanil chlapik na koctavke, zastavili sme, vystupil 2m/120kg, pistol za opaskom a.........nebolo mi vsetko jedno...

Mejra: dobre si zareagoval ;) (do buducna chcem tiez zbrojny preukaz a pistol)

Radsej mat a nepouzit, ako potrebovat a nemat... :roll:
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Mejra píše:Díky kluci za podporu (krom pár "pacifistů"? lhostejných lidí?) ..

Poslouchat jen OSOBNE, tak chodím s hlavou do země a se špunty v uších.. No nedej bože někomu pomoct.. Snad se to takovejm lidem vrátí a poznají své..
Nenapsal jsem, že jsi udělal špatně a ani nejsem lhostejnej k dění okolo mne. napsal jsem jen: Je zde otázka, zda těch pár zmačkaných plechů stojí za to si jít lehnout na katafalk.
Měl jsi štěs tí a vyšlo to, příště může mít štěstí ten na druhé straně, vytáhne kvér rychlejc a nebude jen střílet do vzduchu.
Těžko říct, jak se aktuálně zachová člověk, který není cvičenej na takovéto situace, ale stojí to za zvážení.
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Což to jo.. Ale jak říkám, to by člověk musel být slepý a hluchý, aby se těmto situacím vyhnul..

Jinak pokud bychom znali RZ auta a nebyl pán opilý, nejel bych za ním..

Co se týká dalšího postupu v této věci.. Tento viník sám přišel na policii sám dnes s tvrzením, že mu auto ukradli (což s tím se počítalo).. Jen prý blbě vysvětloval to, že v autě byli i klíčky a vše bez známky násilí.. :D Jinak svědků je dost a foto jeho je totožné jako toho pána při nehodě..
Martin_Happy - FK

Re: Kowbojka a její postupné řešení (+video)

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

když sou na tonmhle foru lidi jako osobne, tak to už nemám slov
keenworth - FK

Tak hold člověk musí vozit ty pistole dvě... jednu nabitou ostrejma a druhou kapslovku na opilce :D mě by teda stačila obyč plynovka, nenadělá tolik rachotu...
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

Mejra: Podle mě jsi se zachoval lépe než jsi musel a dostáváš palec nahoru :thumleft:
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

Asi půjdu proti proudu a proti všem. To, že jsi se pustil za pachatelem co ujel od nehody je chvályhodné - za to dostáváš bludišťáka. Dalšího dostaneš za telefonát PČR. Ale nelíbí se mi, že se hned střílí... Ono čistě teoreticky stačí, kdyby se např. zabarikádoval v autě a vyčkat na příjezd policie. Pak je to pro všechny jednodušší a méně stresující. Ono střílet (byť do vzduchu) v zástavbě je docela o hubu... Kdyby se totě nebo tomu pomáhajícímu kolegovi něco stalo, tak nemáš ani záznam jak k tomu došlo - tzn. "chytrá rada pro příště" natoč auto tak, aby kamera snímala celý průběh.

Musím k tomu poznamenat, že nevlastním zbraň a ani jí nikdy vlastnit nechci. Nemám zbraně rád a děsím se okamžiku, kdy v této zemi začnou brát všichni spravedlnost do vlastních rukou a kdy se bude na ulicích střílet v bílý den.

A podle slov policajta, který vyšetřuje mojí nehody, kdy shodou okolností viník taky odjel: klidně do něj ťuknout, ale nepronásledovat. Ťuknuté auto (kór takhle zbořený) se hledá lépe, než neťuknuté.

A pak tu rozebírat, že jsi se pouštěl do rizika kvůli plechům... nebudu. Protože nikdy nevíš, co ten šalamoun může mít v autě apod.

Zkrátka: u mě nejsi hrdina, ale jen člověk (třeba dobrý, co rád pomůže), který by rád chtěl bydlet ve westernovém městečku na Divokém západě.
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Jen technická, docela se blbě v tý rychlosti otáčí auto aby kamera snímala dění, když nikdo nevěděl kam se poběží..
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

tak to je fakt sila :( premyslim ze bych si koupil taky tu kameru...
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz

Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Jo ona ta kamera asi bude brzy nutnost jak to tak pozoruju :(
Deacon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon »

osobne píše:Vytáhl nůž? To ale není útok, útok je až když tím nožem chce někoho bodnout nebo říznout. :salut:
Ty tvoje keci jsou děs. Asi si sním chtěl namazat chleba ne? :roll:
Nemluvě o tom, že Mejra nestřílel na něj, ale do vzduchu, jako poplašnou střelu, zda-li si ten šmejd nenasere do gatí a neprobudí se!

Mejro, máš můj obdiv. Smekám klobouček. Takovejch lidí, jak je vidět, je málo!
" Když jí miluješ, není co řešit "
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

s tim nozem dle vyse uvedeneho popisu...musite vsichni pockat az vas nekdo bodne,pak je to utok a muzete se branit :-D to je dobre h...o :-D
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

kejzi1 píše:Nevím co do toho mícháš přestupek,on zavinil nehodu a ujel od ní,to je podle mě prostě hovado a ještě ke všemu ožralej.Mejra se zachoval správně a má můj obdiv ;) Moje narážka byla osobně na tebe protože už tě za ty roky na foru malinko znám ;)
Zavinil dopravní nehodu, to je jen dopravní přestupek, ujel od dopravní nehody, to je jen další dopravní přestupek, ten alkohol je neprokazatelný, když mu nikdo nedal dejchnout, takže alkohol bych do toho vůbec nemíchal, z ničeho takového ho policie ani neobviní, nejsou důkazy. Vytáhl nůž, ale nikoho s ním neohrožoval, to není ani přestupek. Prostě spáchal jen dva dopravní přestupky a kvůli tomu jeden kowboy s kvérem úplně zbytečně střílel. Třeba v USA je újezd od dopravní nehody trestným činem, tam bych to použití zbraně chápal, ale v ČR je to jenom malý dopravní přestupeček.
:salut:
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Oxanon píše: no ono už jen to vytahnutí toho nože je bráno jako ohrožování zbraní.. tak psst. dělal jsem kvuli tomu zkoušky ;)
jj je to přesně tak jak píšeš -- Za zbraň se považuje vše čím by útok mohl být veden větší silou .(múže to klidně být i propisovačka)
Pokud třeba někdo ovládá bojová umění tak i rána rukou je považována jako útok zbraní

Můj bývalý kolega měl takový slogan : "Nemá cenu se bavit s volem o sobotě když jde v pátek na porážku "
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

osobne píše: Zavinil dopravní nehodu, to je jen dopravní přestupek, ujel od dopravní nehody, to je jen další dopravní přestupek, ten alkohol je neprokazatelný, když mu nikdo nedal dejchnout, takže alkohol bych do toho vůbec nemíchal, z ničeho takového ho policie ani neobviní, nejsou důkazy. Vytáhl nůž, ale nikoho s ním neohrožoval, to není ani přestupek. Prostě spáchal jen dva dopravní přestupky a kvůli tomu jeden kowboy s kvérem úplně zbytečně střílel. Třeba v USA je újezd od dopravní nehody trestným činem, tam bych to použití zbraně chápal, ale v ČR je to jenom malý dopravní přestupeček.
:salut:
Ty si od nehod ujíždět, chlastej jako duha.. Vytahuj nože.. Ale nediv se pak ničemu.. :hlava: a máš můj obdiv za nepředstavitelnou odvahu ukazující tvou nulovou mentalitu..

PS. Lobuj za to, aby PČR sebrali zbraně.. Hajzlové na co je potřebují.. :salut:
Odpovědět