zkratování pojistky č.2

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
Skank - FK

zkratování pojistky č.2

Příspěvek od Skank - FK »

Jak už víte, je to pojistka co jistí stěrače přední zadní a bla bla bla...
nicméně, můj problém... odhrabal jsem si auto, na zadní okno sem se vykašlal, sjedu to stěračem že..
sednu zapnu zkusím setřít zadní okno, moc těžký sníh, seklo se to v půlce, vrátilo se to, tak jsem tomu ještě párkrát pomohl až se spálila pojistka
vyměním zkusím znova prask znova prask znova prask :D pořád dokola, tipuju že je něco s tím motorkem,
pokud by byl někdo tak hodný a řekl mi jak to dát do původní polohy (asi nějak posunout) nebo alespoň úplně odpojit zadní stěrač, na chvíli se bez něho obejdu..

Díky chlapi za každou pomoc
lord_sef - FK

Re: zkratování pojistky č.2

Příspěvek od lord_sef - FK »

jak opravit nevim, ale odpojis ho tak, ze sundas z patych dveri tapicirung, sundas igelit a tam je konektor, ktery odpojis... ale nevidim duvod jej hned odpojovat, pokud ho nebudes pouzivat:)

a pouceni?:D ometat snih...
Skank - FK

aktualizace :D odpojil jsem ho... napadlo mě jak to všechno udělat tak jsem ho odpojil, ale stejně pojistka praskla :-/ hmm může na to mít vliv že jsem tam dal 25tku místo 20ky?
20ky už mi všechny totiž popraskaly :D
lord_sef - FK

Příspěvek od lord_sef - FK »

nemuze na to mit vliv, 25ka pojistka vydrzi vice jak 20tka
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

jinak ten motor bude nejspíš zralej na výměnu .... pokud ti vyhazoval pojhistku tak jsi ho nejspíš odpálil .... ale do auta ti nevidim :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Skank - FK

probohaaaa, tak to musí být chyba jinde, taky si myslím že je to jediný kontektor tam v okolí..(jsou tam ještě k osvětlení spz, ale ty by na to neměly mít vliv) tak to nechápu... nemusím stěrače ani zapínat, stačí otočit klíčkem do první polohy a a už prásk

co vy ostatní? :D kde by mohla být chyba? :D

/Maty já se i bez toho zadního stěrače dočasně obejdu, problémy budu řešit až zase bude pěkně :D teď chci přežít zimu :DD
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

proboha tak je ještě k těm stěračům ???!!!
no tak zkus odpojit něco dalšího , nebo dál , třeba například konektor u zadního světla pro páté dveře
vono to nejpíš bude tím co stává i jiným , prostě nemoc těchto vozů , průchodka 5tých dveří
xXxTRA - FK

Příspěvek od xXxTRA - FK »

sundej tapec patych futer a odpoj motor zadniho sterace... pojistka nebude horet, neco se stalo (mi se to stalo u favorita) a leti ti do skratu nekde vinuti... nicmene jeste k tomu motor nedotocil do vychozi polohy (kontakty, mozna to i prasklo nebo preskocilo...) - proto ti porad hori pojistka
shadow

Příspěvek od shadow »

Ahoj, dnes jsem řešil stejný problém. A vyřešeno. V motorku předních stíračů, konkrétně v převodovce jsou na velkém kolečku mosazné dráhy. Na víčku převodovky jsou oproti těmto drahám tři měděné jazýčky. Jeden z nich byl ubroušený a ohnutý tak, že zkratoval o to víčko převodovky. Narovnal, přiohnul, promazal a maká to zase jako fík. :salut:
Odpovědět