Plastová vana do kufru

vybavení a úpravy interiéru atd.
Brendy - FK

Plastová vana do kufru

Příspěvek od Brendy - FK »

Zdravim, vlastní někdo tuhle plastovou vanu do kufru ? :arrow: http://www.tuningshop.cz/vany-do-kufru/ ... 5-99r-htb/

Vaše názory, připomínky, lepší ceny..Vítám všechno :)
Midar - FK

Re: Plastová vana do kufru

Příspěvek od Midar - FK »

Kupoval jsem u OB autodíly.Raději tu bez protiskluzu.Jinak nevím co chceš slyšet.Prostě když máš v kufru binec umyješ a hotovo.S tou protiskluzovou gumou mám v Mondeu a po půl roce se začala drobit a vše co se položí do kufru se tím špiní.
Brendy - FK

Mě jde o to že schánim variantu za originálni koberec. Vezl jsem si starej motor, s tim že ty troubové vypustily olej...a nevypustily takže olej z bloku mam v kufru...:////
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Pokud ti jde jen o to, tak tam použij jinej koberec. Pokud chceš vozit dále v kufru cokoliv, co by mohlo koberec ušpinit, tak kup tu vanu. Vana v kufru drží dobře, ale cokoliv volně položíš do kufru, tak tam bude lítat.
Brendy - FK

Já právě hledam spíš variantu za ten koberec, popřípadě koupit ten koberec. Jen mě to tak napadlo, tak mě zajímá jak je stim kdo spokojenej, jestli má smysl jí za +/- 600,- kupovat, nebo ne :)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Já mám tu vanu koupenou, ale nevozím jí v autě, právě z důvodu, že mi všechno v kufru létalo. Do kufru jsem dal nový zátěžový koberec ( starý koberec jsem přeřízl v místě, kde jsou díry pro zadní pásy, pod sedákem mám origo a od pasů dozadu do kufru zátěžák z baumaxu). A pokud potřebuju převézt něco špinavého v kufru, třeba psa, tak mám origo plachtu do kufru, co prodávala fabrika, je to ta nízká vana na suchý zipy.
Brendy - FK

Takže nejlepší varianta pro mě bude, koupit zátěžák vyndat původní koberec, a oříznout ten novej zátěžák podle starýho vzoru, a vložit do auta ? :) Nebo bys mi doporučil ještě něco jiného ?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Pokud nevozíš v kufru nic špinavého, tak bych jen vyměnil koberec.
Odpovědět