Vaše názory, připomínky, lepší ceny..Vítám všechno
Plastová vana do kufru
-
Brendy - FK
Plastová vana do kufru
Zdravim, vlastní někdo tuhle plastovou vanu do kufru ?
http://www.tuningshop.cz/vany-do-kufru/ ... 5-99r-htb/
-
Midar - FK
Re: Plastová vana do kufru
Kupoval jsem u OB autodíly.Raději tu bez protiskluzu.Jinak nevím co chceš slyšet.Prostě když máš v kufru binec umyješ a hotovo.S tou protiskluzovou gumou mám v Mondeu a po půl roce se začala drobit a vše co se položí do kufru se tím špiní.
-
Brendy - FK
Mě jde o to že schánim variantu za originálni koberec. Vezl jsem si starej motor, s tim že ty troubové vypustily olej...a nevypustily takže olej z bloku mam v kufru...:////
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti jde jen o to, tak tam použij jinej koberec. Pokud chceš vozit dále v kufru cokoliv, co by mohlo koberec ušpinit, tak kup tu vanu. Vana v kufru drží dobře, ale cokoliv volně položíš do kufru, tak tam bude lítat.
-
Brendy - FK
Já právě hledam spíš variantu za ten koberec, popřípadě koupit ten koberec. Jen mě to tak napadlo, tak mě zajímá jak je stim kdo spokojenej, jestli má smysl jí za +/- 600,- kupovat, nebo ne 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já mám tu vanu koupenou, ale nevozím jí v autě, právě z důvodu, že mi všechno v kufru létalo. Do kufru jsem dal nový zátěžový koberec ( starý koberec jsem přeřízl v místě, kde jsou díry pro zadní pásy, pod sedákem mám origo a od pasů dozadu do kufru zátěžák z baumaxu). A pokud potřebuju převézt něco špinavého v kufru, třeba psa, tak mám origo plachtu do kufru, co prodávala fabrika, je to ta nízká vana na suchý zipy.
-
Brendy - FK
Takže nejlepší varianta pro mě bude, koupit zátěžák vyndat původní koberec, a oříznout ten novej zátěžák podle starýho vzoru, a vložit do auta ?
Nebo bys mi doporučil ještě něco jiného ?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud nevozíš v kufru nic špinavého, tak bych jen vyměnil koberec.