Cus
Felicia 1,6 r.v. 97,178000 najeto
Auto ted stalo cca tyden.
Dnes jsem s nim jel a pri podrazeni a dobrzdovani motorem cca pri 2000ot/min se ozve takovy divny kovovy zvuk(jako kdyz se o sebe trou dva plechy).Slysim ho i pri pridani plynu ale jen na tech 2000 otackach.
Kdyz stojim na miste tak nic...jen za jizdy...
Mam podezreni na KAT nebo na ten plech co ho kreje
Nemel nekdo podobny problem???
Díky
Divny zvuk pri podrazeni
-
selle - FK
Re: Divny zvuk pri podrazeni
Ahoj Houpale.Najed si někam na rampu,a prohlídni si výf.potrubí,zavěšení,a neboj sním trochu zalomcovat.Jestli je v háji Kat.tak to uslišíš. Mě tohle dělal silemblok na výfuku.Byl starý,a tvrdý jako beton.Koupil jsem nový, a byl klid 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Mě na 1.3 při brždění motorem v určitých otáčkách šel hluk od zadu, výfuk se při brždění dotýkal podlahy. Tak jestli to nebude něco podobnýho.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Mě divný zvuk v tomto spektru otáček dělala napínací kladka rozvodů, vyměnil jsem společně s rozvody a bylo po problému. Jestli byl stejně plechový (tak dobré uši nemám) to teda nevím, ale každopádně do zvuku motoru to nepatřilo a taky mi přišlo, jako když se otírají dva plechy o sebe 
-
Houpal - FK
Tak ndeska sem to opet za jizdy poslouchal.....jde to jakoby odzadu....kdyz sem se podival pod auto tak sem si vsim ze mi od yt spojky o spojuje 2. a 3. díl vej fuku jde trochu vyfukoveho koure..
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mi zase dělal zelenej kombajn a stačilo dát trochu výfukové pasty mezi oba díly a pořádně utáhnout novou sponou a bylo to. Dělalo mi to hlavně za studena a ten zvuk byl opravdu hlasitý, hlavně při rozjezdu se studeným výfukem
Neměnil si za poslední rok střední nebo zadní část výfuku? Mě se takhle špatně snášel střed od bosalu se zadkem od starline
Chtělo to opravdu hodně pasty 
Neměnil si za poslední rok střední nebo zadní část výfuku? Mě se takhle špatně snášel střed od bosalu se zadkem od starline
-
Houpal - FK
Jo pred rokem sem dal 3. dil soietu a kdyz to za jizdy zaslechnu jde ten zvuk odzadu.