taky vám napíšu svoje poznatky s mojí první "bombičkou" pod střechou ...
mám 1.3MPi ... LPG systém BRC ....
(moc se v tom nevyznám) mám tam taky tu krabičku s přepínačem a diodama vespod (myslím u motoru, je na ní vyleptáno laserem něco o lambdě

)... snímač elektrický a na směšovači lze točit jen bohatostí ...
při emisích na BA95 (benál) absolutně bez problémů ... naměřeno během 5min ... skoro ukázkový hodnoty ....
přepnuli jsme na LPG a za Boha jsme nemohli snížit CO nebo co ... začali tam lítat takový numera, že i technik nevěděl co s tím ... stáhli jsme bohatost na min... a nebylo to vůbec poznat ... podotýkám, že jsem s LPG nešel pod
13l/100km ...
na STK jsem přišel na to, že mi funí výfuk hned za svodama (myslel jsem že je těsnění na výfuku po smrti) ale byly povolený dva šrouby asi o 1 otáčku (možná závit) tak jsem to dotáhl a na směšovači jsem dal bohatost na maximální minimum a pomalu jsem otáčel bohatostí než začal motor klapat plynule a bez škytání ... cca 3/4 otáčky od minima ...
všichni co měli auto na LPG mi říkali, že na LPG měli auto znatelně pomalejší na reakci plynu ... já to tedy nepozoruji, na LPG je to živější a tam kde benál vytáhnu na
90-95km tak s LPG jedu
115-120km a dnes jsem vyjel nádrž a na 42l jsem najel 402km ... tedy
10.44l/100km
jediný co jsem nevyřešil je, že jak dojedu na křižovatku a zmáčknu spojku na vyřazení tak mě otáčky někdy spadnou na 200 a někdy se to udrží a někdy ne a chcípne to ... pak to musím rozjet rychlostí na benál nebo to dlouho startuju než to zase chytne na benzín a pak to po projetí křižovatkou zase přepnu na LPG .....