Schéma zapojení mlhovek + rozpis potřebných součástek

Brendy - FK

Schéma zapojení mlhovek + rozpis potřebných součástek

Příspěvek od Brendy - FK »

Ahoj klubáci, shánim schéma a rozpis součástek ( klidně i čísla dílů kdyby někdo měl ) a nějakej návod kudy tahat kabeláž a prostě celkově co je potřeba na zapojení předních mlhovek na OLD face :)
Kdyby byl někdo tak hodnej, a napsal mi to, byl bych více než vděčnej. PS: Ten kdo mi napíše, toho zvu na srazu FK na pivo :P :)) Předem díky ! :ot: A jestli už to tady někde je, tak mě neukamenujte nemohl jsem to najít... :hlava: :lol:
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Schéma zapojení mlhovek + rozpis potřebných součástek

Příspěvek od Maty »

Nenašel? ... Vždyť jsi tam psal ... http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... =75&t=2693
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

v originále je to tažený dopředu po nosníkách jak v levo tak v pravo já ty dodělávaný tahám jen pravou stranou
schéma zapojení je v příručce , ta je stažitelná přes odkaz na tomto foru , mnohokrát vystavený
co je třeba :
spínač mlhovek cena cca od 70kč čína , 150 origo
relé cca od 60kč
vodič 0,5mm2 délky 1,1m + pin do poj, 10kč + pin do svork budíků (já cenu nevím ale někdo uváděl cenu 61kč)
svorkovnice spínače cca 40kč
piny do ní 4 ks 12kč ks
vodič 1m do sv spínače + pin pojistkovky 10kč
vodiče sv spínače délka dle potřeby buď propojit se sousedními spínači nebo táhnout do pijistkovky a orig kostry
vodič 1,5mm2 2 + 3 m + piny 4 ks 10kč/ks
vodič 1,5mm2 cca 0,7 + 1,2 m piny 2ks 10kč/ks + kabel oko 2x na 8/ 1,5 nebo 1x 8/2,5-4
svorkovnice mlhovek cca 35 kč/ks
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
cca plus/minus 430 - 500 bez kabelů a mlhovek
Brendy - FK

Příspěvek od Brendy - FK »

No jo, na to jsem uplně zapoměl :) Tak ještě jednou díky, jak tak vidim necham to až na jaro...:)
Odpovědět