Kdyby byl někdo tak hodnej, a napsal mi to, byl bych více než vděčnej. PS: Ten kdo mi napíše, toho zvu na srazu FK na pivo
Schéma zapojení mlhovek + rozpis potřebných součástek
-
Brendy - FK
Schéma zapojení mlhovek + rozpis potřebných součástek
Ahoj klubáci, shánim schéma a rozpis součástek ( klidně i čísla dílů kdyby někdo měl ) a nějakej návod kudy tahat kabeláž a prostě celkově co je potřeba na zapojení předních mlhovek na OLD face
Kdyby byl někdo tak hodnej, a napsal mi to, byl bych více než vděčnej. PS: Ten kdo mi napíše, toho zvu na srazu FK na pivo
) Předem díky !
A jestli už to tady někde je, tak mě neukamenujte nemohl jsem to najít...

- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Schéma zapojení mlhovek + rozpis potřebných součástek
Nenašel? ... Vždyť jsi tam psal ... http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... =75&t=2693
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
v originále je to tažený dopředu po nosníkách jak v levo tak v pravo já ty dodělávaný tahám jen pravou stranou
schéma zapojení je v příručce , ta je stažitelná přes odkaz na tomto foru , mnohokrát vystavený
co je třeba :
spínač mlhovek cena cca od 70kč čína , 150 origo
relé cca od 60kč
vodič 0,5mm2 délky 1,1m + pin do poj, 10kč + pin do svork budíků (já cenu nevím ale někdo uváděl cenu 61kč)
svorkovnice spínače cca 40kč
piny do ní 4 ks 12kč ks
vodič 1m do sv spínače + pin pojistkovky 10kč
vodiče sv spínače délka dle potřeby buď propojit se sousedními spínači nebo táhnout do pijistkovky a orig kostry
vodič 1,5mm2 2 + 3 m + piny 4 ks 10kč/ks
vodič 1,5mm2 cca 0,7 + 1,2 m piny 2ks 10kč/ks + kabel oko 2x na 8/ 1,5 nebo 1x 8/2,5-4
svorkovnice mlhovek cca 35 kč/ks
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
cca plus/minus 430 - 500 bez kabelů a mlhovek
schéma zapojení je v příručce , ta je stažitelná přes odkaz na tomto foru , mnohokrát vystavený
co je třeba :
spínač mlhovek cena cca od 70kč čína , 150 origo
relé cca od 60kč
vodič 0,5mm2 délky 1,1m + pin do poj, 10kč + pin do svork budíků (já cenu nevím ale někdo uváděl cenu 61kč)
svorkovnice spínače cca 40kč
piny do ní 4 ks 12kč ks
vodič 1m do sv spínače + pin pojistkovky 10kč
vodiče sv spínače délka dle potřeby buď propojit se sousedními spínači nebo táhnout do pijistkovky a orig kostry
vodič 1,5mm2 2 + 3 m + piny 4 ks 10kč/ks
vodič 1,5mm2 cca 0,7 + 1,2 m piny 2ks 10kč/ks + kabel oko 2x na 8/ 1,5 nebo 1x 8/2,5-4
svorkovnice mlhovek cca 35 kč/ks
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
cca plus/minus 430 - 500 bez kabelů a mlhovek
-
Brendy - FK
No jo, na to jsem uplně zapoměl
Tak ještě jednou díky, jak tak vidim necham to až na jaro...