mobil

pokec o všem možném i nemožném
mause
Kontaktovat uživatele:

mobil

Příspěvek od mause »

Ahoj, jelikoš jsem někde prom.dal svůj mobil tak si musím opatřit nový... a jelikoš a protože si myslím že je tu dost lidí vyzná tak prosím o nějakej typ.

požadavky jsou... aby to něco umělo, aby to něco vydrželo :-) a s cenovkou do 4500... díky
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
keenworth - FK

Re: mobil

Příspěvek od keenworth - FK »

tak s těmahle požadavkama ti asi nikdo nic nenabídne... jako co to je, aby to něco umělo?? :) chceš natáčet videa v HDčku, chceš mít fotky, který nejsou kostičkovaný nebo ti stačí, když to bude umět posílat zprávy a přehrávat MP3? jak velikej chceš display? dotykovej, výsuvnej, véčko, obyč? s cenou do 4500 ti můžu ale říct, že neseženeš nic co umí točit HD... takže jeden problém ti asi odpadl :)

Taky jsem se rozhodoval jaký mobil koupit, ale chtěl jsem aby uměl dobře fotit a točit kvalitní videa... nechtěl jsem symbian a mobil jsem chtěl co nejlevnější... nakonec jsem si vybral Samsung S8530 Wawe II ... http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... 30-wave-2/ tady ho sice mají nejlevnější od 4500, ale je to šedý dovoz a do toho jsem nechtěl jít, takže jsem si ho koupil normálně v kamenný prodejně za 6 tis.

Ale říkám, záleží na tobě, co od toho mobilu chceš, protože jinak poradit nelze ;)
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

je to jednoduchý, nic jsem neměl na starým mobilu ... novej by mohl mít internet a nějakej solidní foták.. a aby něco vydržel... při mé pracovní náplni mi občas mobil spadne na zem tak aby to rozchodil.

tenhle se mi páčí...:
http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-6760-slide/
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
oh01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oh01 »

mause píše:při mé pracovní náplni mi občas mobil spadne na zem tak aby to rozchodil.
V tom pripade zadnej dotykac ale klasicka konstrukce.. Dnesni dotykace nevydrzi temer sebemensi pad.
Jinak pokud by se vyskrtnul pozadavek na odolnost, tak muj favorit by byl Samsung Galaxy Ace (S5830). Co se tyce normalni konstrukce, tak zde se neorientuji, to nemuzu slouzit..
Obrázek
RadimCep - FK

Příspěvek od RadimCep - FK »

Doporučil bych HTC Explorer... Narozdíl od Samsungu má docela kvalitní kontrukci a pogumovaná záda telefonu, takže vydrží dost. Foták je sice průměr, ale fotit se s tím za dobrých podmínek dá... Jinak je to klasický Android se všemi jeho vlastnostmi... Telefon je dostečně rychlý (i na to, že to má Sense)..

Pak mě ještě napadá Sony Ericsson Xperia Active... Android v odolném kabátku (prachuvzdorný, voděodolný...)

Do Samsungu bych nešel... Bada je jednak k ničemu a jednak co do kvality zpracovaní pokulhává... Jsou to je plastové hračky (což je velká škoda, třeba u Galaxy Nexus)

Pokud by jsi chtěl něco klasické konstrukce tak pak asi Nokia C5-5MP (má lepší foták)...
oh01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oh01 »

HTC Explorer je vtip na mobil, za svoji cenu nabizi tezce podprumernou vybavu a o odolnosti se taky moc mluvit neda, HTC se o nicem takovym nezminuje, tudiz to bude pouze jako designersky prvek.
Xperia Active je uz o neco zajimavejsi, ale taky o dost nad tvuj limit. A i tak to neni zadny odolny telefon na pady.

Jak sem rekl, pokud chces aby vydrzel nejaky pady na zem, tezko to bude dotykovej mobil. At je to jaka chce znacka, vetsinou staci jeden pad displejem dolu na tvrdsi podklad a displej praskne.
Obrázek
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Ja sam samsung wave s8500 ,prvni generaci,ma to hlinikove telo dosti kvalitni displej,myslim ze i v dnesni dobe konkurence schopny,jak vidim ty ostatni telefony novejsi datace,na badu kaslu,internet to umi super,ma to wifi,fotit se s tim da slusne a ma to hd video,ja ho nosim do garaze vsude,spadl mi z dvou metrove vysky na kachle a prezil(pritelkyne ma galaxy s I a tomu praskl displej pri padu z 50 cm na lino...)ja jsem nadmiru spokojeny...
Kirru23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirru23 »

odolnej dotykáč je ted - Motorola MB525 Defy, Samsung Galaxy Xcover a nebo SonyEricsson Xperia Active...
RadimCep - FK

Jako osobně bych si připlatil za Active...
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

bobas píše:Ja sam samsung wave s8500 ,prvni generaci,ma to hlinikove telo dosti kvalitni displej,myslim ze i v dnesni dobe konkurence schopny,jak vidim ty ostatni telefony novejsi datace,na badu kaslu,internet to umi super,ma to wifi,fotit se s tim da slusne a ma to hd video,ja ho nosim do garaze vsude,spadl mi z dvou metrove vysky na kachle a prezil(pritelkyne ma galaxy s I a tomu praskl displej pri padu z 50 cm na lino...)ja jsem nadmiru spokojeny...
souhlasím, to jak píše RadimCep, že kvalita zpracování je mizerná, tak co se týče Wawu, at první nebo druhý generace, tak tam je naopak kvalita zpracování naprosto špičková a není to jen můj názor... tělo je z hliníku a zpracování je o hodně lepší než u nokie např N8, to je taková plastová sračička s nevzhledným designem a stojí jednou tolik... přitom její slavný švýcarská optika je jeden veliký šit

k badě asi tolik, je to něco mezi symbianem a androidem, já si na to stěžovat nemůžu, je na to spousta aplikací na Samsung Apps a hlavně to není mrtvý operační systém, ted vyšla nová Bada 2.0... narozdíl od symbianu to má budoucnost

pokud se bojíš pádu, tak je stejně lepší nosit mobil v pouzdru, at jde o jakýkoliv typ, krom starých nokií, ty si v pádech přímo libovaly :D

A jestli ti stačí mobil co umí net a nějak obstojně fotit, tak se do 4,5 tis vejdeš uplně v pohodě. :thumright:
RadimCep - FK

Tak Wave zrovna vyčuhuje, ale naznačil jsem třeba Galaxy Nexus či Galaxy SII, špičkové stroje shozené kvalitou zpracovaní, plastové hračky pro děti... U Samsungu mi ještě vadí celkové odladění Androidu...
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Dnes už jedině něco s Androidem, OS5 je spolu s iphone předražený, WP skoro nic neumí a ostatní operační systémy jsou mrtvé. Hlavně ne Nokii, protože ta Android neumí a vše staví na mrtvém operačním systému Symbian a podobných ptákovinách.
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Mause:To co má moja viděls ne?Z toho co potřebuješ to nemá wifi.Jinak myslím že tobě android bude na prd...S tím jak s mobilem zacházíš bys potřeboval gumovej. :lol: Číslo budeš mít stejný?Nebo proběhla změna?Kdyžtak pošli do SZ.
Moltician - FK

Příspěvek od Moltician - FK »

pokud muzu doporucit tak za 4500,- NOKII 3310 za 4500 ti ji sezenu co? ma to vsecko co mobil ma mit :king:
Odpovědět