1.3 MPI nestartuje - čerpadlo?

Simos 2P
135M, 136M
Jenzz - FK

1.3 MPI nestartuje - čerpadlo?

Příspěvek od Jenzz - FK »

Čus, chtěl bych se zeptat, zda někdo neměl podobný problém a neuměl by pomoci..
Takže k problému. S autem jsem normálně přijel a když jsem druhý den chtěl odjet už sem nenastartoval. Startér točí, jiskra lítá, tudíž cívkou to není, hallův snímač taky odzkoušen. Asi určitě je problém někde u čerpadla. To jsem vyndal a připojil na baterku kde se točilo jak divý, zkontroloval jsem i pojistku a vyměnil relátko ale taky bez úspěchu, imobilizér nemám jen tajnej vypínač který sem taky zrušil a taky nic.... prostě když odpojím přívod paliva a točím tak neteče.. a už nevím kde může být chyba snad jen v kabeláži po cestě ale že by takhle najednou je mi divný..
Předem díky za nějakou radu
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.3 MPI nestartuje - čerpadlo?

Příspěvek od Kuladmin »

A jde tedy k cerpadllu dozadu stava nebo ne? Dej si na ty dva silnejsi draty treba zarovku a otoc klicem do prvni polohy a mela by svitit. Pak to neni elektrikou. Co cidlo polohy klikovky na prevodovce - to mas odskousene?
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozefj »

Pokud to má cívku,tak to není 1.3 MPI,ta má lištu a těžko by jsi zjistil,že hází jiskru.Takže je to buď BMM, která má rozdělovač nebo 1.6. Co takhle kuna a kabely? Zkus to podle toho co radí kolega. Vypadá to skutečně,že nejde elektrika do zádu.
dandy301

Příspěvek od dandy301 »

Ahoj, mám podobný problém, ve čtvrtek po noční, jsem auto nenastartoval, až za pomocí káblů, pak se vzbudím, chci odjet do práce a zase nic, tentokrát už ani káble nepomohly,auto stálo cca 10 hodin, motor se točí, ale relátko R5 prostě jen cvaká, někdy se čerpadlo chytne, ale málokdy, při samotném připojení čerpadla na 12 V tak jede, nevíte, v čem by to mohlo být?
zuzina34

Příspěvek od zuzina34 »

jsem na tom uplně stejně...,neznáte někdo nějakou radu?
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

když otočíte klíčkem ( do první polohy) slyšíte hučet čerpadlo chvíli?
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

tak uz mam taky ten samy problem...baterka nova, starter rozebrany vycisteny, relatka cvakaji a nic se nedeje :lol:

ani pres kabely
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

co přechodový odpory ?
Odpovědět