V lete startuje, v zime nie
-
Romanitoo - FK
V lete startuje, v zime nie
Zdravim, mam problem so startovanim feldy, tak sa obraciam na vasu pomoc. Problem je v tom, ze ked je cca 5 stupnov nad nulou, auto startuje. Ked je teplota mensia, ani sa neotoci starter. V com moze byt problem? Bateria? Starter? Dakujem za vsetky postrehy.
-
Romanitoo - FK
Re: V lete startuje, v zime nie
...a este len dodam. Centalne otvaranie funguje, svetla svietia, len starter sa 3x mozno 4x lenivo otoci a potom uz vobec
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Problém může být baterie, starter a hlavně oxidace kabelů a svorek. Všechny spoje rozebrat očistit od oxidu, nabít aku, pak můžeš špekulovat dál. 
-
Romanitoo - FK
dakujem za info... v tomto som amater a potrebujem poradit aj ohladom toho, kde su tie vsetky spoje, ktore trea ocistit 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
svorky na akumulátoru + přechod na kabel, nevím, jaké máš svorky, je více druhů. Uzemnění akumulátoru ke karoserii, silný kabel na starteru.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jj ocelový karáč nebo kde je málo místa šmirgl papír nebo i nožem .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
keenworth - FK
nejezdíš krátké trasy? že by se ti baterka nestíhala dobíjet... jestli ji tam máš už pár roku 3 a víc tak je docela běžný, že v mrazech točí hůř, za tepla ale bude ještě fugnovat... jestli máš nabiječku tak ji zkus nabít ( nemusíš ji ani vyndávat z auta ) mě se ted právě taky dole nabijí
ale já už ji mám nejspíš uplně kaput
-
Romanitoo - FK
...jazdim vacsinou len v meste, nemyslim ze by sa nestihala dobijat. Ale ako som zistil, tak ma viac ako 3 roky.