vytejká voda odněkud
-
burningsoul - FK
vytejká voda odněkud
když auto jede a pak ho odstavím, pod vozem se udělá flek vody, nijak to nepáchne ani to není mastný. dělalo to i před těmahle mrazama. ne ze by tam vyteklo 5 litrů ale vždycky tam něco vyteče. měl by tam být fridex a směs do ostřikovače není zmrzlá. teče to zhurba tam kde je nádržka na servo a směrem ke konci vozu cca 10 cm.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: vytejká voda odněkud
Tak si lízni a zjistíš co ti vytéká a pak to můžeme řešit. Takto je to na draka takovej dotaz. 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
dolejváš něco ? tak hledej podle toho co ti mizí
-
burningsoul - FK
voda
1. je to zmrzlý, takže můžu lízat třeba asfalt
2. nijak to nepáchne
kdyby to byl olej nebo phm, tak to vypadá jinak
1. je to zmrzlý, takže můžu lízat třeba asfalt
2. nijak to nepáchne
kdyby to byl olej nebo phm, tak to vypadá jinak
-
burningsoul - FK
to je to zvláštní. sem tam mám chladící kap. pod ryskou. potom to otevřu za tejden a je to uprostřed. nic nedolejvám.
mám tam nezávislé topení, jestli to nepoužívá něco takovýho
mám tam nezávislé topení, jestli to nepoužívá něco takovýho
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ty woe, to jsou informace, to by se jeden popo. Z tebe to leze hůř, jak z chlupatý deky.
Proč nenapíšeš všechno do podrobna, když chceš poradit?? Pořád tu píšem pokud mám dotaz, musím formulovat přesně a informovat, co jsem dělal, či nedělal, abych problém zjistil, či odstranil.
Jaké je to nezávislé topení?? Elektrika, benzín?? Nemůže to být kondenz z toho topení?
Proč nenapíšeš všechno do podrobna, když chceš poradit?? Pořád tu píšem pokud mám dotaz, musím formulovat přesně a informovat, co jsem dělal, či nedělal, abych problém zjistil, či odstranil.
Jaké je to nezávislé topení?? Elektrika, benzín?? Nemůže to být kondenz z toho topení?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A nebylo by jednodušší lehnout pod auto a kouknout odkud to teče ,určitě to tam zanechalo nejakou stopu . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
burningsoul - FK
ježiš učenej z nebe nespad a hned ze mě nemusíte dělat debila ježiš.
topení je benzínový.
lehnout před panelákem není jednoduchý kromě těch -15°C
topení je benzínový.
lehnout před panelákem není jednoduchý kromě těch -15°C
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hele neděláme z tebe debila, spíš naopak. Nejseš schopnej pořádně napsat a popsat svůj problém, ale blbci jsou ti, co se ti snaží pomoct.

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
A není to klasická zimní loužička? Kdy se nasráží voda pod autem, protože má horký motor a zem je studená
Zajeď s tím někam do garáže, hoď pod auto karton a hnedka zjistíš co by to mohlo být
Já mám v těchle mrazech zase namrzlej nárazník nad výfukem jak mi kouř ze stupačky sráží se vzduchem
Já mám v těchle mrazech zase namrzlej nárazník nad výfukem jak mi kouř ze stupačky sráží se vzduchem
-
burningsoul - FK
jako jeslti je to nějak velký atd. když to stálo z kopce, tak ta voda stekla směrem dolů
-
keenworth - FK
Hele mohl si sem napsat rovnou i to, že ti to špatně topí když už si o tom založil druhé téma
Zkontroluj kolik tam máš vody, zachvíli by ti to mohlo přestat uplně a na to odkud teče musíš taky přijít sám. Můžeme tě maximálně nasměrovat... začal bych asi tím, že bych ošahal zespoda chladič, pokud máš v autě ještě původní, je možný že začíná prosakovat a ztrácí se ti voda - pak to špatně topí při volnoběhu. Nebo ošahej hadice jestli nejsou popraskaný popřípadě u těch spon, který je utahujou na koncích jestli to nikde neteče.
Zkontroluj kolik tam máš vody, zachvíli by ti to mohlo přestat uplně a na to odkud teče musíš taky přijít sám. Můžeme tě maximálně nasměrovat... začal bych asi tím, že bych ošahal zespoda chladič, pokud máš v autě ještě původní, je možný že začíná prosakovat a ztrácí se ti voda - pak to špatně topí při volnoběhu. Nebo ošahej hadice jestli nejsou popraskaný popřípadě u těch spon, který je utahujou na koncích jestli to nikde neteče.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
burningsoul píše:loužička zimní se pozná jak?
Když to máš takhle napsané tak ti to třeba i dojdesmrcek píše:A není to klasická zimní loužička? Kdy se nasráží voda pod autem, protože máš horký motor a zem je studenáZajeď s tím někam do garáže, hoď pod auto karton a hnedka zjistíš co by to mohlo být
Jestli si myslíš, že napíšeš pár řádků na internet a všichni tady vytáhnou křišťálové koule a začnou věštit, tak jsi na omylu