Zábava,vtipy,flash animace
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zábava,vtipy,flash animace
To je nejdelší psaní co jsem tu kdy četl
pěkný ale úpně mě dostalo s tím jak byl manžel na skříni 
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
něco na odlehčení, Rybář na řece... možná že 18+
http://www.youtube.com/watch?v=cLoLIibG ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=cLoLIibG ... r_embedded
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Poslední je nejlepší
Jede takhle tramvaj a vepředu, jak jsou ty dvě sedačky proti sobě,sedí nemytej odpuzující pankáč (týpek s čírem, džísku opatřenou nejméně půl kilem zavíracích špendlíků) a kolem něj metr odstup. Na příští zastávce nastoupil mladej elegantní pan podnikatel/manager v obleku a brejličkách, bez váhání si sedl na místo proti pankáčovi (všichni udivení), vytáhnul notebook na klín a něco si čudlal. Přist...oupil revizor a zamířil si to přímo k pankáčovi. Stoupl si před něj a opovrhujícím tónem řekl: "Jízdenku bych prosil, pane". Pankáč se na něj pomalu podíval a s nechápavým výrazem vychraptěl "Di do hajzlu ty pičo!" Tak revizor znervózněl, nechtěl před lidma ztratit vážnost a tak se otočil na podnikatele, mezi brejličky a obrazovku mu strčil placku a že jako že by prosil jízdenku. Pan podnikatel se na něj překvapeně podívá řekne: "Promiňte, ale vy jste neslyšel tady pana kolegu?"
Přistoupí chlápek k bankovní přepážce:
"Můžu si tady otevřít účet?"
"Jaký typ účtu byste si tak, pane, představoval?", ptá se úřednice.
"To je snad jedno, prostitutka!"
"Pardon, pane?! Zřejmě jsem se přeslechla!"
... "Řek jsem, že je to prostitutka jedno! Prostě ňákej zasranej účet."
"Takové výrazy tady, pane, nemůžete používat!"
"Do prdele, jaký výrazy?!"
Dialog se ještě chvilku podobně rozvíjí, až úřednice ztratí trpělivost a odejde pro manažera.
Manažer s ní přichází k zákazníkovi:
"Nějaký problém, pane?"
"prostitutka, jakej problém? Akorát jsem vyhrál ve sportce zasranejch dvaašedesát melounů a chci si tu prostě otevřít jeden zajebanej účet!"
"Aha, usměje se mile manažer, a tahle stará píča vám kurví náladu, co?"
Mladý právník byl zrovna na cestě k soudu k projednání jednoho složitého případu, když tu se náhle ocitl před nebeskou branou. Svatý Petr jej uváděl dovnitř a právník protestoval proti své předčasné a náhlé smrti: "Jsem příliš mladý, než abych zemřel. Je mi teprve 35!" Svatý Petr souhlasil, že 35 je přeci jen docela málo na vstup do nebeského království, a přislíbil, že se na jeho případ podívá. Vrátil se za hodinu a říká právníkovi: "Synu, obávám se, že chyba je někde u vás. Ověřili jsme váš věk na základě hodin fakturovaných vámi vašim klientům, a zjistili jsme, že je vám nejméně 108 let."
Zmlácená žena u doktora : "Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale jednou za čtrnáct dní vyrazí s kamarádama na pivo a pokaždé, když se vrátí opilej, tak mně šíleně zmlátí." Doktor : "Opravdu pokaždé vás zbije?" Žena : "Opravdu...pokaždé." Doktor : "Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel za kliku, začněte ho kloktat." Po čtrnácti dnech : "Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktala jsem a manžel si mne ani nevšimnul." Doktor na to : "Já tušil, že bude stačit držet hubu."
Ide vozíčkar cez koľajnice a naraz sa mu zasekne koleso medzi koľaje. Vlak je už 20 metrov od vozíčkara a vozíčkar kričí: - Rampár, rampár... Rampár nič. Vlak je už 10 metrov od vozíčkara a ten zasa kričí: - Rampár, rampár... A rampár zasa nič. Vlak je už 5 metrov od vozíčkara a ten zasa kričí: - Rampár, rampár... Rampár vybehne von a pýta sa: - Čo je, čo kričíš? A vozíčkar hovorí: - Pozeraj na tú šupu.
Do kosmu letí dva - prase a policajt. Každý dostane jednu obálku. Prase ji má otevřít za půl hodiny po startu a policajt za hodinu. Po půlhodině prase otevře obálku, v ní je dopis: "Stiskni červené tlačítko na předním ovládacím panelu, pak nastav ovladač B38 na hodnotu 3,457. Nakonec stiskni zelené tlačítko na ovládacím motoru." Prase všechno udělá. Policajt je celý nervózní a čeká, co bude mít ve své obálce on. Přijde čas a policajt otevře obálku. Je v ní dopis: "Nakrm prase, sedni si a na nic nesahej."
Jede takhle tramvaj a vepředu, jak jsou ty dvě sedačky proti sobě,sedí nemytej odpuzující pankáč (týpek s čírem, džísku opatřenou nejméně půl kilem zavíracích špendlíků) a kolem něj metr odstup. Na příští zastávce nastoupil mladej elegantní pan podnikatel/manager v obleku a brejličkách, bez váhání si sedl na místo proti pankáčovi (všichni udivení), vytáhnul notebook na klín a něco si čudlal. Přist...oupil revizor a zamířil si to přímo k pankáčovi. Stoupl si před něj a opovrhujícím tónem řekl: "Jízdenku bych prosil, pane". Pankáč se na něj pomalu podíval a s nechápavým výrazem vychraptěl "Di do hajzlu ty pičo!" Tak revizor znervózněl, nechtěl před lidma ztratit vážnost a tak se otočil na podnikatele, mezi brejličky a obrazovku mu strčil placku a že jako že by prosil jízdenku. Pan podnikatel se na něj překvapeně podívá řekne: "Promiňte, ale vy jste neslyšel tady pana kolegu?"
Přistoupí chlápek k bankovní přepážce:
"Můžu si tady otevřít účet?"
"Jaký typ účtu byste si tak, pane, představoval?", ptá se úřednice.
"To je snad jedno, prostitutka!"
"Pardon, pane?! Zřejmě jsem se přeslechla!"
... "Řek jsem, že je to prostitutka jedno! Prostě ňákej zasranej účet."
"Takové výrazy tady, pane, nemůžete používat!"
"Do prdele, jaký výrazy?!"
Dialog se ještě chvilku podobně rozvíjí, až úřednice ztratí trpělivost a odejde pro manažera.
Manažer s ní přichází k zákazníkovi:
"Nějaký problém, pane?"
"prostitutka, jakej problém? Akorát jsem vyhrál ve sportce zasranejch dvaašedesát melounů a chci si tu prostě otevřít jeden zajebanej účet!"
"Aha, usměje se mile manažer, a tahle stará píča vám kurví náladu, co?"
Mladý právník byl zrovna na cestě k soudu k projednání jednoho složitého případu, když tu se náhle ocitl před nebeskou branou. Svatý Petr jej uváděl dovnitř a právník protestoval proti své předčasné a náhlé smrti: "Jsem příliš mladý, než abych zemřel. Je mi teprve 35!" Svatý Petr souhlasil, že 35 je přeci jen docela málo na vstup do nebeského království, a přislíbil, že se na jeho případ podívá. Vrátil se za hodinu a říká právníkovi: "Synu, obávám se, že chyba je někde u vás. Ověřili jsme váš věk na základě hodin fakturovaných vámi vašim klientům, a zjistili jsme, že je vám nejméně 108 let."
Zmlácená žena u doktora : "Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale jednou za čtrnáct dní vyrazí s kamarádama na pivo a pokaždé, když se vrátí opilej, tak mně šíleně zmlátí." Doktor : "Opravdu pokaždé vás zbije?" Žena : "Opravdu...pokaždé." Doktor : "Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel za kliku, začněte ho kloktat." Po čtrnácti dnech : "Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktala jsem a manžel si mne ani nevšimnul." Doktor na to : "Já tušil, že bude stačit držet hubu."
Ide vozíčkar cez koľajnice a naraz sa mu zasekne koleso medzi koľaje. Vlak je už 20 metrov od vozíčkara a vozíčkar kričí: - Rampár, rampár... Rampár nič. Vlak je už 10 metrov od vozíčkara a ten zasa kričí: - Rampár, rampár... A rampár zasa nič. Vlak je už 5 metrov od vozíčkara a ten zasa kričí: - Rampár, rampár... Rampár vybehne von a pýta sa: - Čo je, čo kričíš? A vozíčkar hovorí: - Pozeraj na tú šupu.
Do kosmu letí dva - prase a policajt. Každý dostane jednu obálku. Prase ji má otevřít za půl hodiny po startu a policajt za hodinu. Po půlhodině prase otevře obálku, v ní je dopis: "Stiskni červené tlačítko na předním ovládacím panelu, pak nastav ovladač B38 na hodnotu 3,457. Nakonec stiskni zelené tlačítko na ovládacím motoru." Prase všechno udělá. Policajt je celý nervózní a čeká, co bude mít ve své obálce on. Přijde čas a policajt otevře obálku. Je v ní dopis: "Nakrm prase, sedni si a na nic nesahej."
-
Javor - FK
Jestli to neni fake ta je mi je hocha líto
Komentáře sou výborný
http://zpovednice.cz/detail.php?statusi ... rderby=ide
http://zpovednice.cz/detail.php?statusi ... rderby=ide
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to není fake, tak je pisatelka budoucí obětí tresné činnosti

VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
keenworth - FK
xmorfeuz: naprosto neuveritelny, cekal jsem ze 5 vterin potom co skoci roztahne padak...ale co nasledovalo pak, fakt pecka!
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 11. úno 2012 10:32:11, celkem upraveno 1 x.
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
no hlavne to mel dobre spocitane, kdyby se roztahnul po seskoku o chvilku pozdeji...
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
No to je fajn
treba se nekdo splete a prijdes uz k ocistenymu autu 
-
Polo
- Kontaktovat uživatele:
a opět Rémi Gaillard
http://www.youtube.com/watch?v=InBicQ0v ... e=youtu.be
(párkrát mě to už napadlo ale ještě sem to neudělal
)
(párkrát mě to už napadlo ale ještě sem to neudělal
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Uršitě to znáte, ale opakování je matka moudrosti.
+18°C - Obyvatelé Havaje si berou na noc dvě přikrývky.
+10°C - Obyvatelé helsinských činžáků vypínají topení
0°C - Destilovaná voda zamrzá.
-1°C - Dech se stává viditelným.Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studené pivo
-4°C - Pes se ti snaží nacpat do postele.
-10°C - Francouzká auta přestávají startovat.
-12°C - Politikové začínají mluvit o bezdomovcích.
-15°C - Americká auta nejdou nastartovat.
-18°C - Helsinští nájemníci zapínají topení.Obyvatelé havaje jsou zmzlí.
-20°C - Dech se stává slyšitelným.
-24°C - Německá auta nejdou nastartovat.
-29°C - Pes ti skouší vlést pod pyžamo.Japonské automobily přestávají starovat.
-30°C - Žádné, ani ruské auto už nejde nastarovat.
-39°C- Vroucí atmosféra v kongresu zamrzne. Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile.
-50°C- Auto se ti snaží nacpat do postele.
-60°C - Obyvytelé Helsinek zmrzli.Tuleni opouštějí Gronsko a stěhují se na jih.
-70°C - Zamrzlo peklo.Univerzita v Kuzněcku organizuje přespolní orientační závod na zahřátí.
-75°C - Santa Klaus opouští polární kruh.
-120°C - Alkohol zmrzl. Rus je proto nasranej.
-268°C - Helium zkapalnělo.
-273,15°C - Absolutní nula.Ustává pohyb elementárních částic.Rus, žužlaje zmrzlou vodku,připuští,že je pořádná kosa.
+18°C - Obyvatelé Havaje si berou na noc dvě přikrývky.
+10°C - Obyvatelé helsinských činžáků vypínají topení
0°C - Destilovaná voda zamrzá.
-1°C - Dech se stává viditelným.Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studené pivo
-4°C - Pes se ti snaží nacpat do postele.
-10°C - Francouzká auta přestávají startovat.
-12°C - Politikové začínají mluvit o bezdomovcích.
-15°C - Americká auta nejdou nastartovat.
-18°C - Helsinští nájemníci zapínají topení.Obyvatelé havaje jsou zmzlí.
-20°C - Dech se stává slyšitelným.
-24°C - Německá auta nejdou nastartovat.
-29°C - Pes ti skouší vlést pod pyžamo.Japonské automobily přestávají starovat.
-30°C - Žádné, ani ruské auto už nejde nastarovat.
-39°C- Vroucí atmosféra v kongresu zamrzne. Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile.
-50°C- Auto se ti snaží nacpat do postele.
-60°C - Obyvytelé Helsinek zmrzli.Tuleni opouštějí Gronsko a stěhují se na jih.
-70°C - Zamrzlo peklo.Univerzita v Kuzněcku organizuje přespolní orientační závod na zahřátí.
-75°C - Santa Klaus opouští polární kruh.
-120°C - Alkohol zmrzl. Rus je proto nasranej.
-268°C - Helium zkapalnělo.
-273,15°C - Absolutní nula.Ustává pohyb elementárních částic.Rus, žužlaje zmrzlou vodku,připuští,že je pořádná kosa.
Vašku já myslím že na Kejziho nemusíš brát ohled a klidně tam vrať, že při -4°C Italská auta přestávají startovat 
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Ještě štěstí že tam měl feldu a né golfa , tam by si bez klíčků nezatroubilPolo píše:a opět Rémi Gaillard
(párkrát mě to už napadlo ale ještě sem to neudělal)
Moje felda 1.4 MPi
Fávo: taky jsem byl z feldy zvyklej, že troubí(chrchlá) bez klíčku a nadával, kterej blbec se hrabal v elektrice ale pak jsem zjistil, že ten blbec byl VW group
Ale zrovna tohle moc nechápu, myslím si, že klakson by měl být funkční i bez klíčku...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak to by asi u nás přez STK neprošlo .Topit si v autě kamnama na dřevo
A má to chlapec vymakaný.
http://www.novinky.cz/koktejl/259114-sv ... drevo.html
A má to chlapec vymakaný.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Asi má ten dnešní mor... nějaký to TDI a vyřešil problém s netopením tehle sráčů po svým 
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi připomíná jednu z debat v práci na téma Felda vs. Fóbiep@vel píše:Fávo: taky jsem byl z feldy zvyklej, že troubí(chrchlá) bez klíčku a nadával, kterej blbec se hrabal v elektrice ale pak jsem zjistil, že ten blbec byl VW groupAle zrovna tohle moc nechápu, myslím si, že klakson by měl být funkční i bez klíčku...
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Tohle nám popisoval kdysi mistr na učňáku, že tohle byl běžný jev u řidičů náklaďáků na sibiři, kamna místo sedadla spolujezdce, že proto tam nechtěli brát Tatry 815, protože v případě poruchy motoru, museli odklopit celou kabinu a mrzli by, kdežto u Zilu, nebo Tatry 148 si mohli v kabině topit a přitom kutit pod haupnouemilio52 píše:Tak to by asi u nás přez STK neprošlo .Topit si v autě kamnama na dřevo![]()
A má to chlapec vymakaný.![]()
Jinak něco pro stálé nespokojence se zvukem feldy http://www.youtube.com/watch?v=b9XAC-Bv ... r_embedded

Kdo si to koupí první
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categories odkaz na TIWa video
Jinak si nechte na obalku napsat cenu do 32 eur ze o stoji at neplati za to daň na hranici !
Jinak si nechte na obalku napsat cenu do 32 eur ze o stoji at neplati za to daň na hranici !
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kudy se tam dostal, ale jestli po těch schodech, jak se nám fotografie snaží naznačit, tak dobrý.

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
A co z druhé strany, jak vidno, tak už po tom mostě jel 
-
Nonamed - FK
To je u nás na kolejích v Liberci. Po tom mostě nepřijel, fakt to slítlo zvrchu, na druhý straně mostu jsou taky schody
Na FB má kamarád víc fotek, tak mu je ukradnu 

- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
to musela bejt divoká jízda 
-
keenworth - FK
Nonamed: rychle mi tam oddělej oba přední blinky, masku a pátý vrata
at má to auto lehčí, až ho budou nějak vytahovat 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Jojo u Libereckých kolejí je veselo 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Sexuálně aktivní žena středního věku informovala svého plastického chirurga, že chce zmenšit své stydké pysky, protože se věkem příliš zvětšily a zplihly.
Z důvodu studu, trvala na tom, že se o její operaci nesmí nikdo dozvědět.
Chirurg samozřejmě souhlasil. Když se probrala z anestezie, našla vedle sebe na posteli položené tři nádherné růže.
To ji rozčílilo a okamžitě si nechala zavolat chirurga..........
"Mám pocit, že jsem vás požádala, aby se o mé operaci nikdo nedozvěděl"!
Chirurg jí řekl, že splnil její přání důvěrnosti a že první růže byla od něj.
Za její odvahu a důvěru v něj, jako v lékaře.
"Cítil jsem s vámi, protože jste si tím prošla bez jakékoli podpory blízkých."
"Druhá růže je od zdravotní sestry. Asistovala mi při operaci a cítila s vámi, protože před nedávnem prošla touto procedurou sama.."
"A co ta třetí růže?" zeptala se pacientka.
"Ta je od muže z oddělení popálenin - chtěl vám poděkovat za své nové uši."
))))
Z důvodu studu, trvala na tom, že se o její operaci nesmí nikdo dozvědět.
Chirurg samozřejmě souhlasil. Když se probrala z anestezie, našla vedle sebe na posteli položené tři nádherné růže.
To ji rozčílilo a okamžitě si nechala zavolat chirurga..........
"Mám pocit, že jsem vás požádala, aby se o mé operaci nikdo nedozvěděl"!
Chirurg jí řekl, že splnil její přání důvěrnosti a že první růže byla od něj.
Za její odvahu a důvěru v něj, jako v lékaře.
"Cítil jsem s vámi, protože jste si tím prošla bez jakékoli podpory blízkých."
"Druhá růže je od zdravotní sestry. Asistovala mi při operaci a cítila s vámi, protože před nedávnem prošla touto procedurou sama.."
"A co ta třetí růže?" zeptala se pacientka.
"Ta je od muže z oddělení popálenin - chtěl vám poděkovat za své nové uši."
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- davidvalac
- Kontaktovat uživatele:
Slepý zajíc skáče po lese a stoupne na hada.
Zajíc:"Promiňte neviděl jsem Vás, jsem slepý"
Had: "I Vy promiňte, také jsem slepý a neuhnul jsem.
A co jste za zvíře?"
Zajíc: "Nevím, nikdy jsem se neviděl.
Osahejte mne a povězte jaký jsem."
Had se otočí okolo zajíce a povídá: "Máte jemný kožich, velké uši a malý čumák.
Vy jste zajíc.„
Zajíc se zaraduje. Pak osahá hada a povídá : "Jste tvrdý, studený, slizký a nemáte
koule ani páteř. Vy musíte být Kalousek."
den jezdil po revíru na motorce a to jsem sakra vymrzla."
S: "No jo, to je hned vidět, že jsi ještě mladá. To si musíš vlézt nějaký mladý holce do
kalhotek a uvidíš jaký tam je teplo.„
Po nějaké době se opět sejdou a mladá je zase úplně zmrzlá.
S: "Proč jsi mě neposlechla?" říká stará.
M: "Ale já jsem to udělala přesně tak, jak jsi mi radila. Vlezla jsem holce do kalhotek,
tam ti bylo takový teploučko, že jsem hned usnula. No a pak jsem se probudila
hajnému ve vousech a zase jel na motorce!"
Zajíc: "Nevím, nikdy jsem se neviděl.
Osahejte mne a povězte jaký jsem."
Had se otočí okolo zajíce a povídá: "Máte jemný kožich, velké uši a malý čumák.
Vy jste zajíc.„
Zajíc se zaraduje. Pak osahá hada a povídá : "Jste tvrdý, studený, slizký a nemáte
koule ani páteř. Vy musíte být Kalousek."
den jezdil po revíru na motorce a to jsem sakra vymrzla."
S: "No jo, to je hned vidět, že jsi ještě mladá. To si musíš vlézt nějaký mladý holce do
kalhotek a uvidíš jaký tam je teplo.„
Po nějaké době se opět sejdou a mladá je zase úplně zmrzlá.
S: "Proč jsi mě neposlechla?" říká stará.
M: "Ale já jsem to udělala přesně tak, jak jsi mi radila. Vlezla jsem holce do kalhotek,
tam ti bylo takový teploučko, že jsem hned usnula. No a pak jsem se probudila
hajnému ve vousech a zase jel na motorce!"

- Kontaktovat uživatele:
Je to borec
Odpovědi na zkouškové otázky uchazeče o pracovní místo v Google Inc,
který sice získal 0 bodů ze zkoušky ale přesto byl přijat:
В1. Během které bitvy zemřel Napoleon?
během té poslední
В2. Kde byla podepsána Deklarace Nezávislosti?
dole, na poslední stránce
В3. Hlavní příčina rozvodu?
svatba
В4. Hlavní příčina neúspěchů?
zkouška
В5. Co jste nikdy neměl ke snídani?
oběd a večeři
В6. Co vypadá jako půlka jablka?
druhá půlka
В7. Pokud hodíme červený kamen do modrého moře, jaký bude?
mokrý
В8. Jak může člověk jít osm dní bez spánku?
bez problémů, vždyť v noci spí
В9. Pokud budete mít 3 jablka a 4 pomeranče na jedné dlani a 4 jablka a 3 pomeranče
na druhé, co budete mít?
opravdu velké dlaně
В10. 8 zedníků postavili zeď za 10 hodin, kolik času to zabere 4 zedníkům?
nezabere žádný čas, zeď již byla postavena
В11. Jak můžeme hodit vejce na betonový základ tak, abychom ho nerozbili?
jakkoliv, vejce v žádném případě nepoškodí betonový základ
Odpovědi na zkouškové otázky uchazeče o pracovní místo v Google Inc,
který sice získal 0 bodů ze zkoušky ale přesto byl přijat:
В1. Během které bitvy zemřel Napoleon?
během té poslední
В2. Kde byla podepsána Deklarace Nezávislosti?
dole, na poslední stránce
В3. Hlavní příčina rozvodu?
svatba
В4. Hlavní příčina neúspěchů?
zkouška
В5. Co jste nikdy neměl ke snídani?
oběd a večeři
В6. Co vypadá jako půlka jablka?
druhá půlka
В7. Pokud hodíme červený kamen do modrého moře, jaký bude?
mokrý
В8. Jak může člověk jít osm dní bez spánku?
bez problémů, vždyť v noci spí
В9. Pokud budete mít 3 jablka a 4 pomeranče na jedné dlani a 4 jablka a 3 pomeranče
na druhé, co budete mít?
opravdu velké dlaně
В10. 8 zedníků postavili zeď za 10 hodin, kolik času to zabere 4 zedníkům?
nezabere žádný čas, zeď již byla postavena
В11. Jak můžeme hodit vejce na betonový základ tak, abychom ho nerozbili?
jakkoliv, vejce v žádném případě nepoškodí betonový základ
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako že dost dobrý
by mě ani takové odpovědi nenapadli 
- 1.3MPi
- Kontaktovat uživatele:
Škoda felicia 1.3MPi Lpg
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pozor na slevy, ne vždy se to vyplatí
------------------------
Opus o kartě
Bydlím ve Vsi a pracuji ve Městě, kam jezdím vlakem Českých drah. Kupuji si tedy jízdenku. V promyšleném systému slev ČD si při každé cestě kupuji zpáteční jízdenku se zákaznickou kartou. Nejezdím denně, a tak se mi tohle zdálo jako cenové optimum.
Ovšem vzhledem k blízkosti města můžeme ještě využívat i tzv. IDOL, systém integrovaného jízdného. Tuhle o tom průvodčí mluvil, jestli nechci raději používat ten IDOL.
Hned toho dne jsem vedla s pokladní ve Městě tento rozhovor:
Já: "Kolik stojí zpáteční jízdenka Ves - Město? Se zákaznickou kartou?"
ČD: "37 Kč."
Já: "A kolik stojí ta jízdenka v IDOL?"
ČD: "22 Kč"
Já... násobím, a bleskurychle přemýšlím CO všechno si za ty ušetřené tisíce koupím.
Já nahlas: "To je velký rozdíl, 15 Kč! Není to jiná trasa?"
ČD: "Není, je to Ves-Město, ano, ten IDOL se vám vyplatí."
Abych mohla používat IDOL, musím do městské karty nabít peníze a odbavovat se pak samostatně ve vlaku. Ovšem záhy u pokladny zjišťujeme, že moje městská karta (používám ji jen do knihovny) nejde pro IDOL použít - je vydaná v roce 2007, tak smůla. Musím mít novou, tu mi ale na nádraží nevydají, musím jinam do města.
Není tak jednoduché dostat se do kartového centra - musím tam extra dojít. Znamená to buď vyrazit do Města v doprovodu dětí ve dnech, kdy nepracuji. Nebo obětovat čas v práci... nějaké před prací nebo po práci neexistuje, můj čas vymezuje otvírací doba školek a jízdní řád ČD. Není to tak jednoduché, jak se zdá, ale asi za dva týdny jsem si řekla, že do to práce vezmu z nádraží přes město, že by to přece nemělo TAK dlouho trvat.
Ve výdejním místě Opus karet nečekám ani hodinu.
Pracovnice prověřuje mou stávající městskou kartu:
"Vaše karta platí do konce července. Ale nejde rozšířit pro IDOL. To byste si za 140 Kč musela zřídit tu Opus kartu."
Já: (V duchu - ta se zaplatí do konce měsíce): "Ano, chci Opus kartu."
Pracovnice: "Karta stojí 140 a bude za dva týdny."
Já: "A nejde poslat poštou? Já to sem mám daleko."
Pracovnice: "Nejde. Ale za 90 Kč bude na počkání."
Já v duchu násobím rozdíl v cenách a zjišťuji, že za ty dva týdny se těch 90 vrátí, zvláště vezmeme-li v úvahu tu zbytečnou cestu do kartového centra. Potřebuji být nutně za hodinu v práci, ale to bych měla stihnout, cesta je tak na 20 minut.
Připlácím si za expresní výrobu.
Úřednice: "Děkuji. Tady máte ústřižek, za hodinku si s ním přijďte."
Otázkou zůstává, zda do nákladů na slevu s IDOLem mám přičíst taky těch 200 Kč, které stála ta sukně v nejbližším second-handu, kam jsem si odešla zchladit emoce. Ráda bych k nákladům přičetla také cenu SMS studentům, kterým jsem vysvětlovala, že přijdu později, protože budu ještě hodinu čekat na počkání.
Odpoledne na nádraží:
Já: "Já bych si do téhle nové karty ráda dala nějaké peníze. Kolik stojí zpáteční jízdenka Ves-Město s IDOL?"
Jiná pokladní ČD: "V IDOL nejsou zpáteční jízdenky, je to jako v tramvaji, ona na té trati prostě platí 90 minut a jezděte, jak chcete. Jedna stojí 22 Kč."
Já: "Takže když jedu ráno tam a večer zpátky, potřebuji je dvě?"
ČD: "Ano."
Já: "Takže zpáteční zákaznická stojí 37, s IDOLEM zaplatím 44, když jedu ráno tam a večer zpět."
ČD: "Ano, ten IDOL je dražší. Nevyplatí se ani na jednu cestu, protože jednosměrná zákaznická ČD stojí 20 Kč."
------------------------
Opus o kartě
Bydlím ve Vsi a pracuji ve Městě, kam jezdím vlakem Českých drah. Kupuji si tedy jízdenku. V promyšleném systému slev ČD si při každé cestě kupuji zpáteční jízdenku se zákaznickou kartou. Nejezdím denně, a tak se mi tohle zdálo jako cenové optimum.
Ovšem vzhledem k blízkosti města můžeme ještě využívat i tzv. IDOL, systém integrovaného jízdného. Tuhle o tom průvodčí mluvil, jestli nechci raději používat ten IDOL.
Hned toho dne jsem vedla s pokladní ve Městě tento rozhovor:
Já: "Kolik stojí zpáteční jízdenka Ves - Město? Se zákaznickou kartou?"
ČD: "37 Kč."
Já: "A kolik stojí ta jízdenka v IDOL?"
ČD: "22 Kč"
Já... násobím, a bleskurychle přemýšlím CO všechno si za ty ušetřené tisíce koupím.
Já nahlas: "To je velký rozdíl, 15 Kč! Není to jiná trasa?"
ČD: "Není, je to Ves-Město, ano, ten IDOL se vám vyplatí."
Abych mohla používat IDOL, musím do městské karty nabít peníze a odbavovat se pak samostatně ve vlaku. Ovšem záhy u pokladny zjišťujeme, že moje městská karta (používám ji jen do knihovny) nejde pro IDOL použít - je vydaná v roce 2007, tak smůla. Musím mít novou, tu mi ale na nádraží nevydají, musím jinam do města.
Není tak jednoduché dostat se do kartového centra - musím tam extra dojít. Znamená to buď vyrazit do Města v doprovodu dětí ve dnech, kdy nepracuji. Nebo obětovat čas v práci... nějaké před prací nebo po práci neexistuje, můj čas vymezuje otvírací doba školek a jízdní řád ČD. Není to tak jednoduché, jak se zdá, ale asi za dva týdny jsem si řekla, že do to práce vezmu z nádraží přes město, že by to přece nemělo TAK dlouho trvat.
Ve výdejním místě Opus karet nečekám ani hodinu.
Pracovnice prověřuje mou stávající městskou kartu:
"Vaše karta platí do konce července. Ale nejde rozšířit pro IDOL. To byste si za 140 Kč musela zřídit tu Opus kartu."
Já: (V duchu - ta se zaplatí do konce měsíce): "Ano, chci Opus kartu."
Pracovnice: "Karta stojí 140 a bude za dva týdny."
Já: "A nejde poslat poštou? Já to sem mám daleko."
Pracovnice: "Nejde. Ale za 90 Kč bude na počkání."
Já v duchu násobím rozdíl v cenách a zjišťuji, že za ty dva týdny se těch 90 vrátí, zvláště vezmeme-li v úvahu tu zbytečnou cestu do kartového centra. Potřebuji být nutně za hodinu v práci, ale to bych měla stihnout, cesta je tak na 20 minut.
Připlácím si za expresní výrobu.
Úřednice: "Děkuji. Tady máte ústřižek, za hodinku si s ním přijďte."
Otázkou zůstává, zda do nákladů na slevu s IDOLem mám přičíst taky těch 200 Kč, které stála ta sukně v nejbližším second-handu, kam jsem si odešla zchladit emoce. Ráda bych k nákladům přičetla také cenu SMS studentům, kterým jsem vysvětlovala, že přijdu později, protože budu ještě hodinu čekat na počkání.
Odpoledne na nádraží:
Já: "Já bych si do téhle nové karty ráda dala nějaké peníze. Kolik stojí zpáteční jízdenka Ves-Město s IDOL?"
Jiná pokladní ČD: "V IDOL nejsou zpáteční jízdenky, je to jako v tramvaji, ona na té trati prostě platí 90 minut a jezděte, jak chcete. Jedna stojí 22 Kč."
Já: "Takže když jedu ráno tam a večer zpátky, potřebuji je dvě?"
ČD: "Ano."
Já: "Takže zpáteční zákaznická stojí 37, s IDOLEM zaplatím 44, když jedu ráno tam a večer zpět."
ČD: "Ano, ten IDOL je dražší. Nevyplatí se ani na jednu cestu, protože jednosměrná zákaznická ČD stojí 20 Kč."

- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle není zábava ale je to spíše k pláči

- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Chlápek ve vlaku se ptá průvodčího, kdy ten vlak staví v Libni. "Pane, tohle je expres, ten v Libni nestaví."
"Vy si děláte legraci, ne? Já nutné musím vystoupit v Libni!"
"Je mi líto, pane, ale tenhle vlak tam nestaví."
"Musí přece být nějaká možnost."
"No, jedna by byla. Můžu říct strojvedoucímu, aby zpomalil, a já vás podržím nad nástupištěm a dostanu dolů."
"To zní šíleně. Bude to fungovat?"
"No, stojí to za pokus."
Vlak tedy vjíždí do nádraží, průvodčí drží chlapa za sako ve vzduchu. Chlápek ve vzduchu utíká. Průvodčí jej pomalu spouští níž, až se chlapovy nohy dotknou nástupiště. Kmitají s neuvěřitelnou rychlostí. Průvodčí jej pouští, chlap pomalu ztrácí na rychlosti. Už to není sprint, ale normální svižný běh.
Když chlapa míjí konec vlaku, z posledních dveří se někdo vykloní, popadne jej za límec, vtáhne do vlaku a povídá:
"Chlape, máte štěstí, že jsem tu zrovna stál. Tenhle vlak tady totiž vůbec nestaví."
"Vy si děláte legraci, ne? Já nutné musím vystoupit v Libni!"
"Je mi líto, pane, ale tenhle vlak tam nestaví."
"Musí přece být nějaká možnost."
"No, jedna by byla. Můžu říct strojvedoucímu, aby zpomalil, a já vás podržím nad nástupištěm a dostanu dolů."
"To zní šíleně. Bude to fungovat?"
"No, stojí to za pokus."
Vlak tedy vjíždí do nádraží, průvodčí drží chlapa za sako ve vzduchu. Chlápek ve vzduchu utíká. Průvodčí jej pomalu spouští níž, až se chlapovy nohy dotknou nástupiště. Kmitají s neuvěřitelnou rychlostí. Průvodčí jej pouští, chlap pomalu ztrácí na rychlosti. Už to není sprint, ale normální svižný běh.
Když chlapa míjí konec vlaku, z posledních dveří se někdo vykloní, popadne jej za límec, vtáhne do vlaku a povídá:
"Chlape, máte štěstí, že jsem tu zrovna stál. Tenhle vlak tady totiž vůbec nestaví."
http://tv-jicin.cz/index.php/component/ ... -kilometry takto se u nás prodávají auta 
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- DaveScore
- Kontaktovat uživatele:
Nenasel jsem vhodnejsi tema, ale splnuje to asi tu zabavu 
Nevi nekdo blizsi info o tomto voze?

kdyby mel nekdo zajem je na prodej Lancer V. Pecha
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=189 ... -na-prodej
Nevi nekdo blizsi info o tomto voze?

http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=189 ... -na-prodej
Podvozek musí být rychlejší než motor.
Honda Civic Vtec
Favorit 136L, vačka, hlava, HP
Bylo:
Felda 1,3 Mpi, 50kw, Cimbu, HP
Honda Civic Vtec
Bylo:
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
To jsem zahlédl taky ve Foru v Ústí nad Labem a právě netuším co to je
Je to z Fora fotka?
- DaveScore
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, je to z Fora 
Podvozek musí být rychlejší než motor.
Honda Civic Vtec
Bylo:
Honda Civic Vtec
Bylo:
- Nosferat
- Kontaktovat uživatele:
Já viděl starší OII, měly to tady na teréních závodech.
Údajně to byl nějakej americkej podvozek "SAM" nebo tak nějak. Na tom jen položená kastle z OII combi.
Je tomu pár let. Fotku jsem bohužel nanašel.
Údajně to byl nějakej americkej podvozek "SAM" nebo tak nějak. Na tom jen položená kastle z OII combi.
Je tomu pár let. Fotku jsem bohužel nanašel.
Renault Clio Generation 90TCe 56kw
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Manželka se ptá manžela: "Miláčku, co si mám vzít na pláž,
abych zaujala ostatní?"
Starej se otočí a řiká: "Zkus třeba lyže"...
abych zaujala ostatní?"
Starej se otočí a řiká: "Zkus třeba lyže"...