brzdy se zasekávají
-
tom.kranych - FK
brzdy se zasekávají
Ahoj,mám dlouhodobý nevyřešený problém v podobě předních brzd.Brzdy se zasekávají po cca 20 km jízdy a pedál zůstane v poloze do jaké ho sešlápnu při tom auto furt brzdí.Když ho chci odbrzdit musím špičkou nohy vrátit pedál zpět..Myslel jsem si že problém bude v hlavním brzdovém válci který jsem vyměnil ale výsledek žádný,také jsem zkontroloval hadici od posilovače a ta je taky OK vůbec mě nenapadá žádné logické vysvětlení v čem je problém.Stalo se to už někomu?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: brzdy se zasekávají
No tak asi už zbývá jen samotný posilovač,ne?
A ještě mrkni na pedálovou konzoli.
A ještě mrkni na pedálovou konzoli.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ano měl jsem taky ten samý problém , jak píše kolega výše , pedálová konzole , prostě pedál brzdy resp jeho čep , rozdělat vyčistit namazat smontovat
-
tom.kranych - FK
to mne taky napadlo ale to by dělalo hned a ne až po určitý době,zkusím to děkuji za rady pánové 
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
změna teploty dělá hezký věci

Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
a co takhle koupit dve nove brzdove hadičky za 198kč a je po problemu frajeři.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
krom toho že odpovídáš na problém před půl rokem , tak jsi asi pořádně nečetl zadání problému
ale jo čet a vim že je to pul roku stary jen sem se nudil. taky mi to delalo a jelikož jsem mel před technickou a hadičky sem vymenit musel pač sem je mel popraskane tak sem je vymenil . ze zvedavosti jsemje vyzkoužel profouknout ze strany matky šla stuha ale šla ale ze strany šroubu skoro vubec je fakt že jsem mel přidřeny jeden vodici čep a ten druhy byl uplne zdřeny na jedne brzde takže to mohlo byt i tim ale to stačí jen rozpohybovat a dat novou vazelinu popřipade koupit novou prachovku . od te doby mam klid a už se mi to nestalo ani jednou ale určite nebudu klukovi radit at se s.re ješte s posilovačem jak to tam nekdopsal (už nevim kdo) ,ale muže to byt i tim pedalem pokud ti to pomohlo tak proč ne , muže byt 
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Ale jinak má pravdu předsedo. Staré hadičky občas tento problém způsobují 
1,6 sportline 1999
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda , ale při zvednutí pedálu stejně nepovolí