Špatné žhavení
-
martasfelda - FK
Špatné žhavení
Zdravím,chtěl jsem se zeptat Kontrolka žhavení!!! Někdy to žhavý ( rozsvítí se kontrolka) a někdy nežhavý (nerozsvítí se kontrolka) Jediné co jsem vyměnil je čidlo na teplotu !!! A když to nejde nastartovat tak musím do motoru a vyndat 50 pojstku a hned vratím a už to jde nastartovat (rozsvítí se kontrolka)!!! A nebo ještě mužu vyndat celou elektroniku žhavení (vedle relatka na žhavení) tak to hned vratím a taky to pak jde !!! Bylo mi řečeno že budu muset koupit novou elektroniku žhavení a naprogramovat jí na motor ale prej stojí 3 500,- Kč. Tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo neví co mám ještě vyzkoušet ?? ješte mi napadlo to relátko žhavení ,ale to asi je dobré jinak by to nešlo nikdy,ne??

-
Luki
Re: Špatné žhavení
Mam ten samy problem ale nestartuje mi to v zime vubec.Jo a prosimte kde je ta pojistka v motoru ???
-
martasfelda - FK
Mě to startuje když jsou velké mrazy !! Když je teplejš tak nekdy to jde a nekdy to nejde !!! A pojstka je když otevřeš kapotu a stojíš před motorem tak je v pravo skoro pod oknem !!!! Je to černá skřínka a když to otevřeš tak je tam 50 pojstka a 5 pojstka relé žhavení a celá elektronika žhavení !!!

-
Luki
V lete mi to startuje i bez zhaveni ale v zime ne det sem to startoval rostahnutim a chytlo :D
-
martasfelda - FK
A když vyndáš 50 pojistku a vratíš jí tak to taky nechytne ?? 
-
Luki
Ne vubec asi budou zhavicky na prd. Jo a daji se vymenit bez toho abych nemusel sundavat hadicky??? Jo a prosimte te co je to za krabicku vedle motorku na sterace tam je relatko a asi 2 40A a jednu mam spalemou nema to zadny vyznam na startovaní ???? Dík
-
burggy
[quote="martasfelda"]A když vyndáš 50 pojistku a vratíš jí tak to taky nechytne ?? :)[/quote]
jj mam to taky tak mam tam 50 tku a 10tku pojistkuj, dojdu k atutu
1) rozsviti se oranzova spirala auto vzdy nastartuju i v zime i v lete i tudeny a teply motor proste vzdy
2)nerozsvuitu se oranzova spirala auto nenastartuju studene jen za tepleho motoru asi do 10 minut ale pokud uz to nenastartuju pac se spirala nrozsviti tak vytahnu 50a +10a pojistkku dam jehned spet a de to vzdy! pac se rozsviti spirala na palubce pokazde,.. je to zadada rikalmi mi mehanici ze tim restartuju ridici jendotku tu cernou krabicku ale mel sem ji pucenou od feldy 1.9 ktera jede bez problemu a neslo to proste ta sama chyby rikalli mi ze je to relatkem pucil sem to z jine ktera jela ale opet to nejde... proste je to zahada a ja uz si fakt stim nevmi rady, proto kdo poradi tak je fatk frajer, kdo si mi rikal ze je spatna elektricka civka ze uz nerpacuje ale kde ji hledat kdo si mi raikal ze je to kravina.. a ja tomu proste nerozumim su jen ridic.. :scratch: moc prosim o dobrou radu cimi to dame do kopy konečne.. dikec chlapáci zdarec!
jj mam to taky tak mam tam 50 tku a 10tku pojistkuj, dojdu k atutu
1) rozsviti se oranzova spirala auto vzdy nastartuju i v zime i v lete i tudeny a teply motor proste vzdy
2)nerozsvuitu se oranzova spirala auto nenastartuju studene jen za tepleho motoru asi do 10 minut ale pokud uz to nenastartuju pac se spirala nrozsviti tak vytahnu 50a +10a pojistkku dam jehned spet a de to vzdy! pac se rozsviti spirala na palubce pokazde,.. je to zadada rikalmi mi mehanici ze tim restartuju ridici jendotku tu cernou krabicku ale mel sem ji pucenou od feldy 1.9 ktera jede bez problemu a neslo to proste ta sama chyby rikalli mi ze je to relatkem pucil sem to z jine ktera jela ale opet to nejde... proste je to zahada a ja uz si fakt stim nevmi rady, proto kdo poradi tak je fatk frajer, kdo si mi rikal ze je spatna elektricka civka ze uz nerpacuje ale kde ji hledat kdo si mi raikal ze je to kravina.. a ja tomu proste nerozumim su jen ridic.. :scratch: moc prosim o dobrou radu cimi to dame do kopy konečne.. dikec chlapáci zdarec!