central door locking system jak na nej
-
lukas.brandstein - FK
central door locking system jak na nej
mam dotazek mam centralk na DO zapojil jsem vse serva ktere funguji tak jak maji mam tam vystum na blinkry ale nevim kam je mam zapojit kdyz je zapojim nekam tak se me zamkne auto strcim kabdel k blinkru zamkne se me a odemkne auto prosim pomozte a poradte jsem v pasti 
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
Re: central door locking system jak na nej
chtelo by to název a plánek tý dálky? je divný že by výstup na blinkry měl nákou přímou spojitost s funkcí ovládání centrálu? co leze z těch výstupů na blinkry počítám že plus 12V? neni možný žes to nák špatně pozapojoval? je to komplet centrál s dálkou nebo si jen dodal dálku k origo centrálu?
jinak já ty výstupy napojuju na přepinač blinkrů
jinak já ty výstupy napojuju na přepinač blinkrů
spis to vypada,ze zapojujes vystupy na ovladani zevnitr ja to mam taky,2 dratky,jeden pri privedeni kostry zamyka a 2odemyka,mam to v aute nsa spinac a muzu zamykat a odemykat zevnitr,este tam musi bejt jiny na blinkry
-
George1259
- Kontaktovat uživatele:
Mám podobný problém s připojením blinkrů. Vedou mi totiž z řídící jednotky 2 dráty stejné barvy. Kam je připojit? Na schématu jsou na nich nakresleny diody. 
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
to že sou stejné barvy to ničemu nevadí najdi u přepínače blinkru drát pro levou a pravou stranu blinkrů myslím že sou to dráty černo bílý a černo zelený
a připoj to to že sou ve schámatu diody tak je otázkou zda už sou v dané řídící jednotce nebo je tam budeš muset dodat poznáš to jednoduše pokud to zapojíš tak otoč klíčkem pust jednu stranu blinkrů pokud se rozblikaj všechny 4 budeš muset tam ty diody dozapojit 
-
George1259
- Kontaktovat uživatele:
Vyzkouším a uvidím. Dík 
-
George1259
- Kontaktovat uživatele:
Bezva, funguje to na první pokus