Mám felicii 1996,1.3BMM 50kW kratká, které během léta končí technická(tuším konec července)
Má vyhnilé zadní lemy a na některých místech i prahy., přední blatníky na výměnu taktéž, nutno vyvařit také přední nosníky blatníků
a já řeším co s ní?
Původně jsem myslel , že bych ji dal k nějakým klempirovy aby ji vyvaril, ale nějak mě to poslední dobou pustilo a rád bych se ji zbavil, protože se to dle mě nevyplatí (koupím radší jinou)
Ovšem když už s ní do šrotu,tak bych na tom rád získal aspoň nějaké penízky.
Na feldě je motor po GO (najeto cca 25k km) a je zaplacen eko poplatek
mohl by tady někdo poradit jak to co nejlépe speněžit a zároveň legálně odhlásit?
Nemám s tímhle zkušenosti, auto jsem ještě nelikvidoval a tak by mě zajímalo jestli je např. zájem o papíry k takovýmhle kouskům nebo to nemá vůbec cenu řešit?
popř. pokud by se našel někdo tady na fóru kdo by si to odvezl za nějakou částku a zvrakoval nebo někdo kdo se tím přímo živí?
možná vyvstává otázka proč jsem dělal GO když to teď dávám pryč - auto jsem si koupil před dvěma rokama v podstatě jen kvůli tomu abych se naučil automechařinu, prostě mě to nějak po matuře chytlo a tak jsem se do toho pustil.Nasypal jsem do toho celkově přes 40 tisic, i když to na tom autě není vidět
Díky vám za rady