Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
osobne
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...

Příspěvek od osobne »

Pravidlo zipu je jen jedno, nemusím pouštět, když už jsem se sám jednou zazipoval, žádný zip nemá z technického hlediska na jedné straně víc článků než na druhé straně.
bobas píše:Mas dojet do konce zuzeni,takze ty jsi ten v.. ! a presny kvuli takovym je to nejvic!!!
Zákon nevyžaduje dojet do konce zúžení, pleteš si pojmy s dojmy. :salut:
TIW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TIW »

:lol: Z čehož vylývá, že je v této zemi hodně zákonů, co jsou na pytel formulovány a hodně takových, co se jejich textu a nějaké vlastní teze drží jako ho*no košile a zdravý rozum je pro ně cizí pojem protože: "podle litery zákona......." Mno nebudu to dále rozvádět, spíš se budu dobře bavit tím, kam tahle diskuze zase povede :lol: :lol: :lol:
ObrázekObrázek
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Povede k tomu, že osobne se zase na nějakou dobu na fóru odmlčí a nebude dál pouštět lidi v rámci ZIPu :)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Proč bych se měl odmlčovat? To je výhružka BANánem? :puker:
oh01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oh01 »

ja se divim, ze vubec na tohohle trolla jeste nekdo reaguje.. :roll:
Obrázek
Korny

Příspěvek od Korny »

Jdu si stěžovat :( ... za týden měnit 3x stěrače díky tomu, že mi je přes noc někdo chce ukrást, následně se spokojí jen s tím, že mi je zlomí mi příjde fakt smolný a nenáhodný počin, který je zločin :thumbdown:
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Kamarádovi ukradli dvanáct let staré orezlé stěrače z formana :lol: ...si nevybereš :(
Díky za hlasy
FUNice TADY
pukasinek - FK

Příspěvek od pukasinek - FK »

Tak si jdu postěžovat :( Asi, sám na sebe :hlava: Jel sem dneska do města a jelikož sebou vozím vždy v kanystru benzín (pro jistotu), rafička palivoměru mi ukazuje nepřesně, do dneška sem si to hlídal, nicméně ve městě to začalo cukat, okamžitě sem zastavil a dolil benzín z kanystru (byl z benzínky kde tankuju docela často) a ujel sem pár metrů a auto začalo škubat znovu. Stihl sem zajet na parkoviště a tam chcíplo úplně. Od tý chvíle nechce naskočit, jiskry jsou OK, ale vypadá to jakoby do čerpadla nešla šťáva (ani nevrčí a necvakne). Jenže teď je otázka, kde je problém, případně doufám že sem to nepodělal tím jak sem to nechal skoro na prázdnu. :cry:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Jak máš starej palivovej filtr? Pokud byl starší a zanešenej, tak si ho mohl aktuálně totálně zabetonovat tím dnem nádrže, co jsi nacucnul. Dojde k nějaké změně, když zapneš klíček, necháš třeba minutu zaplé čerpadlo a až pak nastartuješ? Že by tam šlo jen málo benzínu a za jízdy to čerpadlo neprotlačilo?
Taky můžeš odklopit sedák a dát dolů víčko, rukou pohmatem pak poznáš zda čerpadlo jede nebo nikoliv.
pukasinek - FK

Jo, právě sem pak zavolal kámošovi a ten si na feldě taky dost věcí dělal sám, tak právě odklopil ty sedačky a dal na něj ruku a nic necejtil. No palivovej filtr bude zřejmě hodně starej (co vim tak v posledních letech měněnej nebyl).
SatandaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SatandaS »

já myslím že je dost možné že se čerpadlo zadřelo bordelem, zkusil bych vyměnit ten filtr a motorek a nebo první ten filtr a zkusit to pak motorek ;)
pukasinek - FK

Jj se Standou už to řešíme přes SZ, díky za tip. Asi to zkusím nejdřív takhle po těch částech ale co sem koukal tak ty motorky samotný stojej za prd prej. Made in China :D Ale to je asi jedno u feldy :)
SatandaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SatandaS »

jak jsem ti psal já koupil taky čínu v mototechně a mám to dýl jak 1.5r a pohodička zatím teda :), nebo sehnat jiné čerpadlo ale bacha jsou dva druhy podle roku, já jsem koupil jen ten motor a taky jsem ho musel jít vrátit a koupit jinej a podle roku tam měl byt ten první :roll:
pukasinek - FK

No našel sem jich víc typů, asi tedy zkusím ten motorek+filtr a uvidíme :)
pukasinek - FK

Tak, jen abych tedy upřesnil v čem byl problém, dnes sem si byl pro auto v servise a to co mi sdělil mě překvapilo. Za přístrojovkou je nějaký svazek kabelů, který se větví dál, ten komplet shořel a vzal sebou i čerpadlo. Celková cena je 1000,-Kč(500 čerpadlo a 500 práce). Tak teď už to snad bude v cajku! ;)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

A to shořel jen tak?
Díky za hlasy
FUNice TADY
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

já bych to spíš viděl obráceně , zaseklé čerpadlo = téměř zkrat , odešlo nejslabší místo okruhu , měla to být pojistka , nebyla , nejspíš proud nebyl tak velký aby ji přepálil , zahříval se drát - přehříval škvařil a samo že i vše okolo , mohl mít poškození způsobené ať už montáží svazku do vozu , při jeho výrobě , nebo při výrobě kabelu ......
pukasinek - FK

ferdamravenec: Jo je možný že to bylo takhle, každopádně řekl to že se tam něco stalo (zřejmě ten zkrat) a že to takhle dopadlo.
Nosferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosferat »

Můžu si za to svojí blbostí. Objednal sjem si z OB autodílů vyhřívaný skla zrcátek, jenže mi poslaly obyč, já si toho všiml až skoro po měsíci. Faktura je z 2. Února. Nejhorší je že nevím zda to byl omyl nebo úmysl.... A co teď, musím koupit nový a tyhle někde prodat ...
Renault Clio Generation 90TCe 56kw
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw

https://www.instagram.com/hrabe.official/
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Jak to vypadá s nějakým jarním srazem, nevíte někdo? Ani se nic nevybírá, takže letos ZOO nebude?
Obrázek
Foglik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foglik »

to by me taky zajimalo jestli bude nejakej sraz... minulej rok uz se davno vybiralo a letos vubec nic...
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Sraz snad bude ale ne v žádné ZOO, to už by se fak vybíralo .Tak že klasika = setkání pokec ,oběd + nějaké to překvapení :lol: .
Ale to je jen můj odhad víc otom písne Lukáš až bude potřeba a čas .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

No je fakt, že admini mlčí nic neví ani modi. :o
Ale já bych nezavrhoval nějakej tématickej sraz, ne jenom pokec a oběd. Všimněte si, že ty jarní srazy v ZOO mají velikou (možná největší ) účast. Tyto srazy jsou perfektně spojený, chlapy si pokecaj, okouknou auta a baby s dětma se rovněž zapojí do prohlídky ZOO. Vlk se nažere a koza zůstane celá a ještě spokojená. :lol:
Pokud bych měl navrhnout sraz, tak já bych tradici jarních srazů v Zoo zachoval, ikdyž to bude bez sponzorování nějaké té fauny.
Je mnoho Zoo, kde jsme ještě nebyli. Tak něco navrhněte, nenechávejte adminy tápat, ti chudáci už neví co vybrat. :shock:
Například chomutovský Zoopark je netradiční zologická a je tam i safari, kdo by chtěl.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Třeba Jihlava :D
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

A co nějaký zámek nebo hrad, to by taky nemuselo být k zahození .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Nebo nějaká pěkná hospoda Obrázek Třeba v Olomouci, ať to nemám daleko Obrázek
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Nevim nevim včera jsem mluvil s Racem a něco naznačoval že by mohla být Jihlava :lol:

103457:
jarní srazy v ZOO by mohli zůstat a jak píšeš Zoo park v Chomutově je paradní, příroda i fauna :P ;)
Vondry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vondry »

Jihlava ZOO je pěkný ,ta by mohla být aspoň by Kejzi dorazil na sraz ještě s feldou ;) .
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Tak dobrý - dneska, částečně za přispění vola co parkuje v zatáčce/křižovatce (kvůli kterýmu jsem se už nevešel), debila co jede jak hovado a ještě troubí ať vjedu třeba do příkopu jen ať on má volno (kterýmu jsem se uhybal) a konečně i mě (co jsem zatočil zbytečně o 2cm víc jak jsem se lekl), jsem si odřel pravý zadní dveře až to se mnou málem seklo :hlava: :evil: Nebýt toho, že jsem sebou měl Tempo a to kupodivu vzalo 98% škrábanců do zapomění, už bych sháněl dveře. Kdybyste někdo byl masochysta, tak se přestěhujte do ČB na sídliště Máj, ideálně do ulice K. Chocholy a budete v rauši od rána do večera :hlava: :hlava: :hlava: :evil: :rambo:
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Jezdíval jsem do Volfovky, když tam ségra ještě bydlela. Uvažoval jsem, že tam někde něco podpálím a budu se kochat jak to hasiči rozhrnou. Tam je to s parkováním fakt síla.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Volfovka je podobná (akorát černější :brilsmurf: ). Dopoledne tu stojí pořád 80% aut, v 17:00 už většinou nezaparkuješ a o víkendu plno od rána do večera. To člověk plánuje kdy kam pojede tak, aby stihl zaparkovat, hrůza :hlava: Takže se parkuje v druhé řadě se zařazenou pětkou a je běžné, že ani v druhé řadě už nezaparkuješ. To jede sanitka a nemůže se ani tou uličkou protáhnout (jednou jeli hasiči a ti se dostávali 10 minut skrz ulici). Parkuje se napůl na chodníku, v zatáčkách, v křižovatkách, zákazech (policie všechno toleruje, ti ví že to jinak nejde)... Odsaď utýct hned jak to půjde...
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Postrkování aut zaparkovaných v druhé řadě aby jsi vyjel, to je asi Budějická specialita, to jsem nikde jinde neviděl. Když jsem musel odstrkat třeba pět aut, tak už jsem byl trochu naštvaný.
Tady u nás se na sídlišti zase jeden čas parkovalo uprostřed silnice. Podél po přerušované čáře. Fungovalo to dobře. Zbytečně široká ulice bylo využita.
oh01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oh01 »

Ja bydlim naproti univerzite a tam zaparkovat je taky sila.. Dokud nedostaveli ty 2 budovy a parkoviste nedali jenom pro kantory (ktery driv bylo pro vsechny), tak se dalo zaparkovat vzdycky. Ted je na nasem parkoviste pred barakem dopoledne zaplneny studakama a do 3-4 hodin neni mozny zaparkovat, pak se to zacne zase pro zmenu plnit lidma, co tam bydli. Ale i tak je tam vecne plno, ono tech 50 mist, co univerzita vzala, je dost znat.. :roll:

A co se tyce parkovani v druhy rade, tak to samy se vesele praktikuje v Prokisovce, taky zabava tam nekdy odjed :)
Obrázek
Loren - FK

Příspěvek od Loren - FK »

Honza_t píše:Volfovka je podobná (akorát černější :brilsmurf: ). Dopoledne tu stojí pořád 80% aut, v 17:00 už většinou nezaparkuješ a o víkendu plno od rána do večera. To člověk plánuje kdy kam pojede tak, aby stihl zaparkovat, hrůza :hlava: Takže se parkuje v druhé řadě se zařazenou pětkou a je běžné, že ani v druhé řadě už nezaparkuješ. To jede sanitka a nemůže se ani tou uličkou protáhnout (jednou jeli hasiči a ti se dostávali 10 minut skrz ulici). Parkuje se napůl na chodníku, v zatáčkách, v křižovatkách, zákazech (policie všechno toleruje, ti ví že to jinak nejde)... Odsaď utýct hned jak to půjde...
Ahoj mohl by jsi to prosimtě několikrat vyfotit,nebo nafilmovat?a dát to sem?Ja si totiž takovouhle džungly zaboha nedokažu představit :rambo: No ja jsem totiž,,vesničan,, :rendeer:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Vondry píše:Jihlava ZOO je pěkný ,ta by mohla být aspoň by Kejzi dorazil na sraz ještě s feldou ;) .
Neboj,felda na jarní sraz pojede ať je ten sraz kdekoliv ;-) Ale pokud bude tady,tak budu rád :) A ten návrh tam byl :)
Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

Jen se vrátim k tomu co psal 103457 ohledně tématickýho srazu. Chomutovský zoopark neni špatnej nápad :thumleft:

Pro spostu lidi bude ale Chomutov velká dálka, jízda přes celou republiku.
Grafické studio | www.georgerob-design.cz

BLACK LIST RACEMAN !

19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Já si klidně zajedu i dál za cenu toho, že to bude zase někde na novém místě :)
Obrázek
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

Abych predesel spekulacim tak trochu zmenime schema srazu.
tzn. ze letosni jarni nebude. Nahrazuje to mnoho minisrazu viz napr. Plzenska bunka.
Letni bude pravdepodobne koncem cervence nekde na jihu moravy.
Podzimni bude otazkou je zda bude v HK ci zda bude nekde v ZOO. Ale na to je dost casu nejdrive ta Morava.
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz

Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Jarní nebude :( Takže si uděláme vlastní rychlosraz v rámci pozvolna se transformující Plzeňské buňky :)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Loren: Zatím mám tohle, je to asi rok starý. Sice některý fotky z času kdy se ještě dá zaparkovat, ale i tak si myslím že to vypovídá dost.

tady zepředu fotky samozřejmě parkovací místa nejsou, to se stojí v silnici:
Obrázek

názorná ukázka "parkování 4 metry za hranicí křižovatky" jak je ve vyhlášce...
Obrázek

tady se parkuje na chodníku a na manipulačním prostoru výměníku (že se musí sjet vysokej obrubník není podstatný)
Obrázek
Obrázek

a pěkně do druhý řady, zprava se má parkovat podélně
Obrázek

a naše ulice, často bývá druhá řada i zprava
Obrázek

v zákazu zastavení, v zatáčce, na chodníku, všechno jedno - a to byly jen 3 hodiny odpoledne, to je ještě plno místa :)
Obrázek

dneska zkusím blejsknout něco aktuálnějšího ;)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Jako u nás na Skalce (P10)to taky bylo jeden čas krušný, auta musela parkovat např. v parku na chodnících přes noc, ale to bylo cca. 5-10 aut. Zajímavé bylo, když se třeba čistili ulice, to najednou všechna auta zmizela a nebyly ani na chodnících - všichni se vešli do garáží v Tescu. Taky Tesco pěkně prskalo :lol:

A když jsem ještě dřív bydlel dole ve strašnicích tak tam byla místa akorát pro celou ulici, stačilo, aby zaparkovala 2-3 cizí auta odjinud a už nebylo kde parkovat :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Loren - FK

Příspěvek od Loren - FK »

Tak to je masakr tohle :o :o a to jsem si rikal že to vzdam na vesnici a odstěhuju se někam do civilizace do města ale jak vidim tuhle džungli tak to asi vzdavam..Nikdy nechci bydlet na sidlišti! a to se ted se sousedem handkujem o jedno misto na parkovani a co teprve tady!! A bude hůř podle mě,auta se vyrabí pořád nova a nova kdyby se probudili ty generace pred nami povoz a kůn auto nikde silnice prazdny.. upřimnou soustrast vam tam co tohle musite řešit každy den. a jak vypada v zimě udržba sněhu? Teda jestli vam tam nějakej snih pada vůbec :-D
DERMIN95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DERMIN95 »

Sníh na sidlišti? asi takhle ti to řeknu... totalně na hov*o... pluhy to hrnou na stranu kde stoji auta takže vyjet je fakt sranda :hlava: ... ale zase výhoda aspon se ti zahreje auto :)
Obrázek
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Jo no, sněhu bylo plno ještě nedávno. Tady ale zásadně prohrnujou až úplně naposled (asi se jim sem nechce) takže si užíváme jak v horách :) No pak přijede malej traktor, shrne na stranu tu část kam se dostane a je hotovo.
Nosferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosferat »

To i u nás, chodníky protáhnou hned, ale parkoviště až maj čas, takže se to dřív rozjezdí než se to uklidí. Jinak s tím parkováním před takovými třemi lety nám rozšiřovaly parkoviště, a stejně už nestačí. Odpoledne, když sjem se vrátil ze školy tak šlo zaparkovat na celkem slušný místa. Táta kolikrát parkuje přes ulici u Albertu, jelikož tu večer okolo 7 není místo.
K tomu bydlím hned vedle domova důchodců, takže zaparkuju i trošku na přechodu, nebo na trávě, tak hned pokuty. Mětský to znaj, tak nechtěj dávat pokuty, ale když je to na ohlášení tak musej :(
Renault Clio Generation 90TCe 56kw
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw

https://www.instagram.com/hrabe.official/
58532 - FK

Příspěvek od 58532 - FK »

kdz uz tady je takovahle stranka OT tak bych toho rad vyuzil k podporeni kamaradky, bude rada za kazdy vas hlas http://www.zlatnictvi-sperky.com/soutez ... lasovat/63

diky moc ;)
Alpinet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alpinet »

Chtěl bych se tímto celému Feliciaklubu omluvit,že jsem v Plzni pořádal tolik srazů :bigsmurf: ,ale příští rok už asi jarní sraz bude,protože plzenská bunka,alespon co se týká felicií,nejak nechce srazovat :( . Prominte !!!
Bývalo: Felicia kombi LX 1.9D Egr-Off,Kat-Off
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

ty mužeš za to že nebude jarní sraz?.. Ty seš ale chuligán. Měl bych jim říct na WV foru at na tebe kašlou, že jim taky posereš ofico sraz jak nám v FKčku. Dík alpi
Šmoulujem na to! :-)
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Nemam sil to opisovat, takže: http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.p ... 93#p499391

prosím o pomoc, kdyby ji někdo někde zahlídl :(
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Tak to je fakt síla. :o
U nás zase cikáni za bílého dne začaly rozebírat plot u fabriky. Plot je z pozink plechů, ve šrotu dávají 5,80Kč/1kg.
No nepřivydělejte si takto snadno, když jim de.facto nic nehrozí. :twisted:
Odpovědět