Kryt vahadel

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Návštěvník

Kryt vahadel

Příspěvek od Návštěvník »

Dobrý den.

Chci si nalakovat kryt vahadel, tak se Vás ptám, jestli s tím máte nějaké zkušenosti a jak postupovat nebo na co si dát pozor.
Jaké laky na to jsou dobré, atdd. Je možné to lakovat, aniž bych to odmontoval z motoru?

Děkuji.
Návštěvník

Re: Kryt vahadel

No jestli to chces poradne tak to musi dolu pac to musi taky poradne ocistit a odmastit. A pokud to chces jen tak napatlat tak to neres a prejet to stetkou. Pak samozdrejmne barva musi byt na vyssi teploty jinak se ti to spali. Nebo dalsi moznost mas to vylestit. Je to smesice hliniku tak lestit jako hlinik.
Dedla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dedla »

Já jsem zvolil práškový lakování - komaxit.
Demontáži víka se nevyhneš.
Úpravy řídících jednotek motorů Felicia
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
Návštěvník

Dedla píše:Já jsem zvolil práškový lakování - komaxit.
Demontáži víka se nevyhneš.
Když to výko sundám, tak můžu ty vahadla "schovat" pod nějakou plachtu?
Budu to totiž dělat venku - nemám garáž - , tak nechci, aby se mi tam něco dostalo.
Jak dlouho to asi trvá?
Stihne se to za jeden den?
Kuladmin

Příspěvek od Kuladmin »

No tak za jeden asi tezko ocistit odmastit nalakovat uschnout leda ze jsi superman. Ale normalne tam max das hadry a pohoda. Aby ti tam neco nenalezlo nebo nenafoukalo. Nebo si splas jiny a to dej dopucu a pak uz jen vymenis kus za kus - taky moznost.
Návštěvník

Kuladmin píše:No tak za jeden asi tezko ocistit odmastit nalakovat uschnout leda ze jsi superman. Ale normalne tam max das hadry a pohoda. Aby ti tam neco nenalezlo nebo nenafoukalo. Nebo si splas jiny a to dej dopucu a pak uz jen vymenis kus za kus - taky moznost.
Superman nejsem :) , ale děkuji za rady.
A za vákend se to asi taky nestihne co? ;)
Odpovědět