Potřebuji poradit od uživatelů programu Nokia Suite.Mám telefon Nokia C5-03 a když chci přes Nokia suite stáhnout nové mapy do navigace v mobilu tak mi to po chvilce stahování napíše chybovou hlášku:
Ke službě se nelze připojit
Zdá se,že došlo k problému s připojováním ke službě online mapy.
Pokud problém nezmizí,zkuste to znovu později.
já už to zkouším skoro týden a furt nic nevíte kde může být zakopaný pes že to nejde?
kdo používá program Nokia suite pomoc
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Re: kdo používá program Nokia suite pomoc
Zahodit Nokia Suite
Je to hodně háklivé na nové verze programu (jak navigace, tak suite) a ty jejich servery také nefungují pořád 100%. Zkus ještě Nokia Maploader a uvidíš
Nebo stáhni mapy rovnou z mobilu, pokud ten telefon má wifinu 
Je to hodně háklivé na nové verze programu (jak navigace, tak suite) a ty jejich servery také nefungují pořád 100%. Zkus ještě Nokia Maploader a uvidíš
-
Kulis - FK
Luky díky za info nechal jsem si zase aktivovat internet v mobilu a mám mapy on-line a je klid.
Díky díky můžete to tady zamknout jestli chcete.
Díky díky můžete to tady zamknout jestli chcete.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Mám služební Nokii a mapy jsem si tam hned po vyfasování stáhnul. Pak jsem si chtěl dotáhnout nějakou další část a už to nešlo. Házelo to stejnou chybu jako tobě. Aktualizace softu v počítači nic nevyřešila. Aktualizace firmware telefonu nic nevyřešila. Tak jsem se na to vybodnul (stejně je to nanic). Najednou asi po půl roce to samo začalo fungovat. Je to na heslo tak jako celý telefon.
Nám to doma taky pěkně blbne, občas to jde, občas ne. Většinou pomůže restart pc a telefonu, i když neni sebemenší důvod proč. Celkově se softwarem Nokia suite nejsem vůbec spokojen, proto ho používám jen na stahování map a na všechno ostatní používám starší, ale spolehlivej Nokia PC suite.