Nejde zesilovac

dotazy a rady na vše kolem hudby
Jano3372 - FK

Nejde zesilovac

Příspěvek od Jano3372 - FK »

Zdravim, mam taky problem ze mi nejde zosilovac, ale mam vsetko dobre zapojene lebo jeden den mi isiel potom som omylom vypojil zo zosilovacu REM hodilo mi to iskru a uz nejde ale ked zoberiem kusok kabliku a prilozim ho ku hablu z kostri a k srubiku zo zosilovacu tak zacne hrat tak teraz neviem ci to tak moze byt. diky :) inak kabel na remote mam co je strede RCA kabla tak neviem ci ho mam vymenit alebo co dik za rady :)
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 27. úno 2012 1:05:09, celkem upraveno 1 x.
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde zesilovac

Příspěvek od madmaik »

nejak sem nepochopil otazku?
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Jano3372 - FK

vobec mi zosilovac nehraje iba ked zoberiem kusok kabliku a prisolizim ho ku kostre a ku srubiku co je na zosilovaci ( srubik ktorim je zlozeni zosik) tak teraz neviem ci to tak mam zapojit alebo nie, ale myslim ze to tak nema byt :)
rockfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rockfist »

Pokud to dobře chápu tak ti nefunguje terminál kostry jak jsi ho zkratoval, tudíž máš buď spálenou pojistku nebo se někde u terminálu přepálila cesta na desce, každopádně když to nebude pojistka tak to nekostři někde pod šroubkem kterej drží zesík po kupě a radši to dej někomu opravit
Jano3372 - FK

nekostri to dobre mam jako zapojenu kostru ale nehadze ani iskru nic,a poistka vypada ze je dobra ne zesiku tak nevim ale nechapem jak to moze hrat ked to prilozim na ten srubek k zesiku
rockfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rockfist »

Podle mě se přepálilo připojení zemnícího terminálu a tak neni spojejej s deskou, když to uzemníš o ten šroubek tak to obejdeš a jak by ti mohla kostra jiskřit a pokud si to zkoušel tak že si plusovej kabel přiložil na kostru tak buď rád že zesík ještě alespoň něco dělá
Jano3372 - FK

no raz ked som to odpajal sa mi to dodklo plusovy s kostrou ale iba raz,a ta kostra uz neiskri ale iskrila neviim teda jak to je uz som volal z kamosom co sa tomu rozumie tak uvidim no diky za rady ;)
Jano3372 - FK

este som zabudol,ze ked sa mi to dotklo tak nebol zapojeny v zosiku to iba kable z baterky o kostru :)
Odpovědět