Ahojte
mám taký problém dával som do mojeje škody 120 motor z feliny 1,3 mpi 50kw komplet s elektronikou. A deje sa mi nemilá vec keď naštartujem auto chyti na brnk zvýši si automaticky na pár sekund otáčky (cca dákych 8sec.) a potom ked klesnu motor zhasne alebo sa dusí ked mu pridám manuálne tak ide ale iba na takzvane turovanie a občas strelí do sania, ked otvorim klapku do vacsej polohy ako keby si motor nedokazal nasať vzduch. Na motore som menil tesnenie pod hlavou pretoze mi utekala voda do valcov ale aj pred výmenou to robilo. Menil som sviečky boli v motore ešte originály ale na tie ani nenaskočil momentálne su tam nkg 2 kontaktové.
Za rady vám budem povďačný už si neviem rady.
Momentálne uz auto nejde ani nastartovať pred popisovaným problémom ked to este ako tak slo, v tedy kolisal volnobeh ale ako tak slo vid video mohlo to byt tym ze odišiel hallov snimač ? Po kontrole som zistil že mi auto ani nevstrekuje cerpadlo tlačí.
Odkaz na ešte funkčné auto http://www.youtube.com/watch?v=1PZ0ECRIIh8
Problém s motorom 1,3 Mpi nechce chytit
-
Rossowich - FK
Problém s motorom 1,3 Mpi nechce chytit
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 10. bře 2012 10:51:54, celkem upraveno 2 x.
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s motorom 1,3 Mpi
Je možné že to dělá klapka. 
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
.........
-
Rossowich - FK
Re: Problém s motorom 1,3 Mpi
Ako myslíš že je klapka K.O alebo treba ju nastaviť ?