olej 1.3 rozdil

Simos 2P
135M, 136M
lord_sef - FK

olej 1.3 rozdil

Příspěvek od lord_sef - FK »

prosim prosim, kdyz jsem naposledy kupoval olej do feldy, bral jsem olej Total Quartz 7000 10W-40, jenze ted u nas vsude v mototechnach maji Total Quartz 7000 Energy 10W-40 ... jaky je mezi tim rozdil?
lord_sef - FK

Re: olej 1.3 rozdil

prosim prosim poradil by me nekdo?nikde se o tom nepise z ceho je a neni olej slozeny atdd... zdali jsou oleje stejne jen se nazev zmenil?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Trochu zagoogluj a najdeš si to sám. Co jsem koukal, tak popisy jsou shodné, akorát u toho Energy je navíc toto:
vhodný i pro přeplňované a víceventilové motory

Čili pokud to naleješ do škodovky nemůžeš nic pokazit, ta stará kovářská práce to bezproblémů a bez poškození schroupá, jako obyčejnej Mogul. :lol: :lol:
lord_sef - FK

ok, a zeptam se takhle - pred casem kazdy chvalil ten total quartz 7000 10w-40, zacal jsem ho davat, prijde me, ze kdyz sundam viko ventilu, je daleko cistejsi nez bylo predtim, takze az tak spatny olej to nebude, davat i nadale tento ale s privlastkem energy?

dalsi dotaz, jelikoz jsem 3x koupil 5l baleni, mam ted 3 litry navic, stane se neco, kdyz do auta naleju 3 litry obyc total quartz a litr toho energy?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Určitě ten olej můžeš použít a určitě se nic nestane, když oleje smícháš.
lord_sef - FK

tak to jsem rád, takže když se nic nestane, tak koupím 5l balení, litr přidám k púvodním 3l a mám defakto na 2 výměny...
Odpovědět