Kde sehnat lak

karoserie, narazniky, skla atd.
vjost - FK

Kde sehnat lak

Příspěvek od vjost - FK »

Zdar chlapy, mám feldu v barvě bílá perlová (1088) a potřebuji sehnat lak, zatím co jsem koukal na net, tak to je všechno ve spreji a to se mě fakt nechce. Sprej je jen na chvilku...Mám onen starší model se starou maskou a u předního světla se mi uloupl kousíček barvy. Troško to chytlo lišku, ale ještě tam nejsou krátery jak do grand canyonu :D Vím, že první majitel vlítl s autem do štěrku, takže všude po kapotě a masce jsou malinké tečky, jak to někdo zkoušel štětečkem barvit a netrefil se do barvy. Můj plán je takový, že bych to obrousil, stříknul zinkem a láknul, postupů jak na to je tu hromada a náčiní na to máme taky (už jsem blbl i s motorkou). Jak říkám, spreji se chci vyhnout velkým obloukem, protože vím co to udělá a že je to taková nouzovka. Plechovku bych rád už jen z toho důvodu, že potřebuji udělat i blatníky, ale na ty zatím nespěchám. Nevíte někdo kde bych to mohl sehnat a za jaké ceny? Nejlépe Hradec Králové, Pardubice a okolí
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde sehnat lak

Příspěvek od Ivarek »

Většina pořádných lakoven / barev,laků ti to namíchá.Buď dle kodu anebo přímo dle barvy auta.
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

Prodejna autolaků?
Obrázek
Obrázek
vjost - FK

Příspěvek od vjost - FK »

No třeba :D Ale myslel jsem to jako přímo s odkazem na www nebo nějaké doporučení v daných lokalitách :) Proto jsem to tam vypsal
Paulie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paulie »

emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Zkus se zeptat v Malšovicích zastávka trolejbusu č.7 U Husa .Je tam nějaká firma co míchá laky jak je brusírna válců tak ve dvoře .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Odpovědět