Oprava loupajícího se laku

karoserie, narazniky, skla atd.
Sonic - FK

Oprava loupajícího se laku

Příspěvek od Sonic - FK »

Ahoj mam problém,na hodne mistej jako kapota,pate dvere strecha atd se mi objevilo toto jde to opravit popripade jak? nikde na foru jsem radu nenasel.Budu vděčný za každou radu protože bych se toho rád učinně zbavil aby to neslo aspon tolik videt dekuju Kuba.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Oprava loupajícího se laku

Příspěvek od emilio52 »

Podle mě oprava je asi zbytečná ,to co opravíš tak se může vyskytnout třeba zas vedle .Asi bych do opravy nešel a uvažoval bych o novým laku.
Pravděpodobné poslední nástřik (oprava laku byla provedena hodně fušersky )
Viděl bych to asi na komplet přebroušení a novej lak někým kdo to umí.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Sonic - FK

jo to je asi fakt ale nemám 25000,- na celolak a na feldu se to snad ani nevyplati :) chci to skusit opravit jen nevim jak
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Sonic - FK

jo zkoušel ale stoho nejak moc chytrej nejsem.. co tam mam vyčíst? myslíš ten postup?
mikka

Příspěvek od mikka »

Mě se takhle začala loupat kapota. Při mytí auta na tlakové myčce se ta horní vrstva bezbarvého laku odlupovala. Tak jsem zbytek odfoukal stlačeným vzduchem ofukovací tryskou, šlo to docela pěkně dolů.
Pokud se ti takhle oloupe celý díl, tak pak bych to velice lehce přebrousil pod vodou, důkladně odmastil a znovu stříknul pouze bezbarvým lakem.
Davidek

Příspěvek od Davidek »

Ahoj :salut: , zkuste třeba roztahující folie (pokud se trefite do barvy tak to nejde skoro poznat), nebo zajet do lakovny a tam podle cisla na karoserii by vam meli namýchat vámi pozadované mnozství které potřebujete ;) . Ale to zálezí na stáří vozu , protoze cím starsí tim vic barva bledne a uz by to neodpovídalo výrobnímu cislu.
Odpovědět