Samsung GALAXY Ace = HTC Wildfire S
Samsung vs. HTC pomoc
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Samsung vs. HTC pomoc
Ahoj potřebuji poradit, ale nejedná se o auta ale o mobilní telefony. Já jako milovník Nokie nemám úplně dobrý přehled u ostatních značek. A právě se ke mě dostala dvojce mobilů kteří splňují požadavky na desing taky nějaké ty funkce a s cenou. A chtěl bych se vás zeptat který by jste zvolili, případně vaše postřehy nebo zkušenosti z daným modelem a nebo který doporučujete. Díky za informace
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samsung vs. HTC pomoc
Toho Samsunga mám a nemůžu si ho vynachválit.. jediný co mi na něm vadí, tak že má trošku míň operační paměti.
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Nenáročný uživatel by v tom asi neviděl rozdíl
nebo amatér jako já 
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě bych se toho nebál.. Já bych do něj klidně šel znovu ale o tom HTC nevím nic takže nemůžu srovnávat...
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
díky za postřehy 
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda nemam ani jeden ze zninovanych, ale mam "chytreho" samsunga od prosince a zatim maximalni spokojenost,takze minimalne znacky bych se nebal.
Na druhou stranu mati ma taky samsunga (2 roky) a uz ji vypadava signal a to ji ten telefon pry ani jednou nespadl.
Ale ani tenhe model od HTC pro nenarocneho uzivatele neni spatna volba. Zkus si na YT prohlednout unboxingy i jine testovaci videa tehle mobilu,kazdemu vyhovuje neco jineho
Na druhou stranu mati ma taky samsunga (2 roky) a uz ji vypadava signal a to ji ten telefon pry ani jednou nespadl.
Ale ani tenhe model od HTC pro nenarocneho uzivatele neni spatna volba. Zkus si na YT prohlednout unboxingy i jine testovaci videa tehle mobilu,kazdemu vyhovuje neco jineho
-
dinkin - FK
Ani jeden telefon nemám, ale co jsem tak koukal, tak téměř stejné a liší se jen v drobnostech
Doporučuju se podívat sem ->
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?c ... 42%2c20555
popřípadě pročíst jednotlivé recenze mobilů
(mně vždy pomůžou při rozhodování)
http://www.mobilmania.cz/clanky/samsung ... fault.aspx
http://mobilenet.cz/clanky/recenze-sams ... tride-6879
http://mobilenet.cz/clanky/htc-wildfire ... o-htc-6978
http://smartmania.cz/recenze/htc-wildfire-s-8
popřípadě pročíst jednotlivé recenze mobilů
http://www.mobilmania.cz/clanky/samsung ... fault.aspx
http://mobilenet.cz/clanky/recenze-sams ... tride-6879
http://mobilenet.cz/clanky/htc-wildfire ... o-htc-6978
http://smartmania.cz/recenze/htc-wildfire-s-8
-
RadimCep - FK
Dlouhodobe nenam ani jeden, ale oba jsem kratkodobe mel doma...
Galaxy Ace je na tom o neco hur co se tyce konsrukce oproti HTC, to same nejake "odladeni" systemu Android, na HTC i se Sense beha system lepe...
Pak je tu ta operacni pamet, tu poznas pri vice zapnutych programech nebo tak, v tomto smeru bych bral HTC..
Nejzasadnejsi rozdil je asi displej, Samsung ma 3,5" TFT-LCD, kdezto HTCcko ma 3,2" S-LCD... Kdyz nebudes hledet na velikost tak S-LCD je o neco lepsi technologie, rozliseni maji stejne, takze displej HTCcka ma jemnejsi rastr (ale nevim jestli je to okem nejak viditelne.)
Nicmene neudelas chybu ani s jednim telefonem, ale ja bych vzal HTC pro tyto výhody - op. paměť, konstrukce, displej
Galaxy Ace je na tom o neco hur co se tyce konsrukce oproti HTC, to same nejake "odladeni" systemu Android, na HTC i se Sense beha system lepe...
Pak je tu ta operacni pamet, tu poznas pri vice zapnutych programech nebo tak, v tomto smeru bych bral HTC..
Nejzasadnejsi rozdil je asi displej, Samsung ma 3,5" TFT-LCD, kdezto HTCcko ma 3,2" S-LCD... Kdyz nebudes hledet na velikost tak S-LCD je o neco lepsi technologie, rozliseni maji stejne, takze displej HTCcka ma jemnejsi rastr (ale nevim jestli je to okem nejak viditelne.)
Nicmene neudelas chybu ani s jednim telefonem, ale ja bych vzal HTC pro tyto výhody - op. paměť, konstrukce, displej
se samsungem velmi špatné zkušenosti (3 telefony) HTC nevim ale přijdou mi předražený. Osobně sem po týdnu čtení koupit Sony Ericsson Xperia ARC a jsem navývost spokojenej
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Z těch dvou jednoznačně HTC. Samsung má zoufale malou RAM a ještě zoufalejší uživatelskou paměť. Velice rychle dojdeš do stavu, kdy nebude možné instalovat další aplikace. Dá se to samozřejmě řešit, ale proč když je možnost si koupit telefon s větší pamětí.
Na HTC by mi vadil pouze malý display. Mám LG s 3,5" a je to malé. Příště chci něco od 4" výš.
Jak ale píše kolega, omrkni ještě ty Xperie.
Na HTC by mi vadil pouze malý display. Mám LG s 3,5" a je to malé. Příště chci něco od 4" výš.
Jak ale píše kolega, omrkni ještě ty Xperie.
- Novoja
- Kontaktovat uživatele:
Takže já bych doporučil sansung ace a je tu jeden a hlavní rozdíl a to je že u HTC ti nebude stačit RAM s procesorem a nástavba Sence tomu moc nepomůže já měl wildfire první verzi a bylo to děs ale pokuď od telefonu očekáváš pouze SMS a volaní tak je to jedno. Co se týče velikosti dispeleje tak to nepoznáš 3,2 nebo 3,5 ne není znát. Osobně preferuji HTC ale v týhle cenový kategorii je lepsí samsung. Sam sám HTC Evo 3D.
-
Jurka - FK
Jednoznačně si vem HTC... co se týče konstrukce a použitých materiálů je HTC uplně někde jinde než Samsung. Když máš v ruce HTC je to pocit, že držíš něco kvalitního... chytnes do ruky Samsung a je to po case kus vrzajícího plastu. Měl jsem HTC touch HD pritelkyne ma HTC Wildfire vsechno je kvalitni hudba super GPS na HTC vždy přesnost 2-3 metry na samsungu minimálně 5 metrů ale většinou 15, 30 nebo 50 metrů takze samsung na geocaching skoro nepouzitelny, blbe to hraje hudbu...slabe wifi atd... respektive Samsung zjednodušeně: Levná konstrukce, materiály a nekvalitní vnitřek (wifi atd..)...nic na tom nefunguje na sto procent...vse na samsungech je takovy kompromis...HTC je opravdu jinde...ted mam Samsung galaxy S a ikdyz je vykonejsi atd..jak wildfire tak bych to s mladou hned vymenil... Skoda jen je, ze HTC ma furt takovy stejny dizajn posleni dobou... a libi se mi spíše Samsungy dizajnem. Kdyby tak dělali tlefony s dizajnem samsungu z materiálu a vnitřky HTC:) Jinak samozřejmě jde taky o to na co vše ten telefon budeš používat...taky bych mrknul na ty xperie jak tu radí...
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Pise,ze je nenarocny uzivatel,takze ho asi vetsina z tech veci co si vypsal moc netankuje,navic ja mam uplne opacnou zkusenost nez ty,takze to tak zhave asi nebude.
Ja mam od prosince wave II a vetsinu z toho co tu Jurka o samsungu napsal je presne naopak - dobra wifi,standardni kvalita mp3 prehravace, kovove zada telefonu, dostacujici fotak, HD video atd.
Nezastavam se samsungu ani nahodou, jenom bych si nedovolil firmy takhle skatulkovat (samsung,htc,jablickare atd)
p.s. nikde nevidim,ze bys psal primo o tom modelu co ma aspire vyhlidnuty,proto jsem psal vseobecne.
Nezastavam se samsungu ani nahodou, jenom bych si nedovolil firmy takhle skatulkovat (samsung,htc,jablickare atd)
p.s. nikde nevidim,ze bys psal primo o tom modelu co ma aspire vyhlidnuty,proto jsem psal vseobecne.
-
keenworth - FK
Mám taky Wawe II a kvalita zpracování je naprosto výborná - hliníkové tělo, krásně všechno pasuje, o hodně hezčí než většina plastáků. Navíc od těch mobilů co si tady vybíráš umí točit HDčko a má poměrně dost dobrej foták - na to že má 5MPIx fotí fakt dobře. Ted už je na trhu i nový Wawe III s Badou 2.0
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Vy by jste si opravdu koupili telefon s 256MB RAM a 158MB uživatelské paměti? I když Android 2.2 umí některé aplikace přesunout na kartu, velice rychle bude paměť plná. Ano, stačí root... ale proč si nekoupit rovnou telefon, který má paměti relativně dost.
To tu ani nikdo nezmínil takovou "vychytávku" jako je chybějící automatická regulace podsvícení. Není nad to ráno prvně vytáhnout telefon a poslepu se pomocí vidgetu snažit přidat na podsvícení, protože večer jste ho stáhli na minimum.
To tu ani nikdo nezmínil takovou "vychytávku" jako je chybějící automatická regulace podsvícení. Není nad to ráno prvně vytáhnout telefon a poslepu se pomocí vidgetu snažit přidat na podsvícení, protože večer jste ho stáhli na minimum.
-
keenworth - FK
V mobilu jde nastavit jestli si chceš instalovat věci na kartu nebo do mobilu. Mám tam 16Gb a s pamětí teda rozhodně problém nebude, mobil nemá problém s operační pamětí ani když mám puštěno víc aplikací, nebo žádného zpomalení jsem si nevšiml. Regulace osvětlení? Mám to pořád na minimu a uplně mi to vyhovuje
Mám ten mobil hlavně na internet, natáčení videí, umí otevřít word, prezentace... Android je lepší, ano... ale proč bych si měl vybrat mobil s lepším OS a horšími ostatními funkcemi, které jsou pro mě důležité? Záleží na každém co od mobilu potřebuje, podle toho si vybere, takže je relativní srovnávat software, protože každý od něj požaduje něco jiného 
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
praktiucky muzu odkyvat vse co keenworth napsal...
proste kazdy od telefonu ceka neco jineho a ma na neho jine financni prostredky,budme radi za tu roznorodost
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
To: keenworth
Kolega chce poradit, jestli má koupit jeden, či druhý telefon. Telefon s androidem je docela použitelný s 256MB RAM, ale když je za stejné peníze jiný s 512MB RAM, proč nevzít ten? Aplikace na kartu jdou instalovat, ale má to svá omezení. Část aplikace stále zůstává v telefonu a proto 160MB paměti je málo. Do té samé paměti se ukládají i SMS... Opět bych si tedy vybral telefon s co největší pamětí, abych nemusel rootovat systém a řešit uvedený problém.
Ještě jsem neviděl telefon, na kterém by se dalo při stejném nastavení podsvícení například večer číst knížku v posteli a následně druhý den venku na denním světle serfovat na netu. Já osobně večer jedu na minimum a ve dne na maximum.
Badu neznám a mám pocit že ani jeden z uvedených dvou telefonů by neměl být s tímto systémem.
Kolega chce poradit, jestli má koupit jeden, či druhý telefon. Telefon s androidem je docela použitelný s 256MB RAM, ale když je za stejné peníze jiný s 512MB RAM, proč nevzít ten? Aplikace na kartu jdou instalovat, ale má to svá omezení. Část aplikace stále zůstává v telefonu a proto 160MB paměti je málo. Do té samé paměti se ukládají i SMS... Opět bych si tedy vybral telefon s co největší pamětí, abych nemusel rootovat systém a řešit uvedený problém.
Ještě jsem neviděl telefon, na kterém by se dalo při stejném nastavení podsvícení například večer číst knížku v posteli a následně druhý den venku na denním světle serfovat na netu. Já osobně večer jedu na minimum a ve dne na maximum.
Badu neznám a mám pocit že ani jeden z uvedených dvou telefonů by neměl být s tímto systémem.
-
Phill - FK
Já mám HTS W-S a nemam si absolutně na co stěžovat, snad jen že při psaní sms jsou malé písmenka, jedinné malé mínus. Samsung má ale větší displej a větší processor, takže pokud bych telefon kupoval znovu volím samsung. Tím ale neříkam že HTC je špatné. 
-
Radeggast - FK
Pro normálního uživatele - nemá cenu se dohadovat, kterej je lepší - prostě si vyber ten, který se ti líbí...
Pro náročného uživatele - kup si něco jinýho...
Moje shrnutí, když jsem se mezi těmito vybíral:
Samsung - rychlejší procesor, větší displej, horší zpracování těla. Psalo se mi na něm stejně jako na HTC, na displeji jsem ty 0,3 palce viděl (když jsem je držel vedle sebe), je asi o 1cm vyšší. Nakonec jsem vybral HTC.
Takže k HTC:
Konstrukce - super, dobře se mi telefon drží, nikde nic zbytečně nepřečnívá, je pevná.
Procesor - žádné sekání nepozoruji, sense běží dobře, angry birds se občas sekají.
Displej - 3,2 krásnej jemnej displej, na výšku se psát dá (případně se dá natočit, že).
Uživatelská paměť - toho jsem se bál straně, známej má Desire S, má tam pár programů a je na nějakých 220MB. Málem mne to odradilo. Jak jsem na tom? Uživatelská paměť je v základu nějakých 130MB, po 2 měsícíh užívání (několik desítek sms, kontaktů, apod., vestavěné programy, stáhnutých asi 15 dalších programů, 8 her, průběžné ukládání na SD) mám 82MB volných.
RAM - k dispozici asi 400MB, z toho při běžném používání využito asi tak 150MB.
Neprováděl jsem upgrade na novou verzi androidu.
Nevím, jestli to má pouze sense, nebo je to normálně, ale líbí se mi vychytávky typu: telefon přiložím k uchu - ztmavne obrazovka. Položím jej na stůl při volání, zapne se hlasitý mikrofon. Pokud mi někdo volá, začnu telefon držet, hlasitost se ztlumí.
Dá se úplně nový koupit od 3500 (se zárukou od českého operátora).
K Samsungu:
Ohledně RAM a uživatelské paměti bych to viděl podobně, takže bych se toho jako normální uživatel nebál.
Pro náročného uživatele - kup si něco jinýho...
Moje shrnutí, když jsem se mezi těmito vybíral:
Samsung - rychlejší procesor, větší displej, horší zpracování těla. Psalo se mi na něm stejně jako na HTC, na displeji jsem ty 0,3 palce viděl (když jsem je držel vedle sebe), je asi o 1cm vyšší. Nakonec jsem vybral HTC.
Takže k HTC:
Konstrukce - super, dobře se mi telefon drží, nikde nic zbytečně nepřečnívá, je pevná.
Procesor - žádné sekání nepozoruji, sense běží dobře, angry birds se občas sekají.
Displej - 3,2 krásnej jemnej displej, na výšku se psát dá (případně se dá natočit, že).
Uživatelská paměť - toho jsem se bál straně, známej má Desire S, má tam pár programů a je na nějakých 220MB. Málem mne to odradilo. Jak jsem na tom? Uživatelská paměť je v základu nějakých 130MB, po 2 měsícíh užívání (několik desítek sms, kontaktů, apod., vestavěné programy, stáhnutých asi 15 dalších programů, 8 her, průběžné ukládání na SD) mám 82MB volných.
RAM - k dispozici asi 400MB, z toho při běžném používání využito asi tak 150MB.
Neprováděl jsem upgrade na novou verzi androidu.
Nevím, jestli to má pouze sense, nebo je to normálně, ale líbí se mi vychytávky typu: telefon přiložím k uchu - ztmavne obrazovka. Položím jej na stůl při volání, zapne se hlasitý mikrofon. Pokud mi někdo volá, začnu telefon držet, hlasitost se ztlumí.
Dá se úplně nový koupit od 3500 (se zárukou od českého operátora).
K Samsungu:
Ohledně RAM a uživatelské paměti bych to viděl podobně, takže bych se toho jako normální uživatel nebál.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Tzv. proximity sensor má každý dotykový telefon. Jinak by jsi uchem namačkal během hovoru na telefonu asi zajímavé věci.
- Novoja
- Kontaktovat uživatele:
Vždy musíš mít Widgety na paměti telefonu a uznávám 160 MB je málo to co mám EVO který ma 1GB tak už mám zabráno přes 400MB takže jako telefon který má pod 500MB tak je máloAtnarfus píše:To: keenworth
-
keenworth - FK
Atnarfus: Už jsem to psal výš, ale napíšu to znovu. A jen podotýkám, že se nebavím o Galaxy Ace, ale o GT S8530 neboli Wawe II. Pamět RAM 512 Mb, vnitří pamět 2Gb + pamětový karty max 32Gb - tohle všechno ovládá 1Ghz procesor. Displej = 3,7" - výborně se na něm píše - je to nějaký Super Clear LCD a i když jsem v recenzi četl, že není tak dobrý jako Amoled, tak potom co jsem to porovnával s kamarádovým Wawe I, kde je Amoled displej 3,5" musím říct, že se mi ten nový líbí víc. Jinak jak jsem řekl, natáčí HD, umí natáčet i v režimu tvz vysokorychlostí kamery - 120 snímků za sekundu, ale sníží se rozlišení. A to hlavní je asi cena, dá se pořídit od 4 500
Ted něco k HTC - o dost menší displej, jen 3,2", stejná operační pamět, zhruba stejný foták - co se týče počtu megapixelů, neumí však točit HDčko - umí jen 640x480 a to třeba mě osobně dost vadilo. Doba hovoru je skoro o 300 h mín - je tam slabší baterie než u samsungu, ale zase má menší displej, tak nevím jak to bude ohledně výdrže. Procesor má jen 600Mhz. A jako výhodu ( pro někoho ) je, že má Android, na který je víc aplikací než na Badu, ale to mi do ted nijak nevadilo, protože i tak na Badu je tam aplikací zdarma spousta. No a HTC se dá teda sehnat ještě o 500 kč levněji, co jsem koukal.
Když jsem si vybíral telefon před půl rokem, taky jsem vybíral mezi ACE, Wildfire, N8... a nakonec jsem šel do Wawe II a jsem rád, že jsem tak zvolil. Ten telefon mi sedí, vám bude sedět zase jiný
Takže já ti můžu doporučit S8530 
Novoja: on se ale bavil o jiném telefonu asi, protože 158 mega uživatelský paměti má ten ACE, ne wawe, ten má 2Gb! (2048 MB) a to je si myslím - a ted si rýpnu, HTC má pouze 512Mb a ted do mě!
Ted něco k HTC - o dost menší displej, jen 3,2", stejná operační pamět, zhruba stejný foták - co se týče počtu megapixelů, neumí však točit HDčko - umí jen 640x480 a to třeba mě osobně dost vadilo. Doba hovoru je skoro o 300 h mín - je tam slabší baterie než u samsungu, ale zase má menší displej, tak nevím jak to bude ohledně výdrže. Procesor má jen 600Mhz. A jako výhodu ( pro někoho ) je, že má Android, na který je víc aplikací než na Badu, ale to mi do ted nijak nevadilo, protože i tak na Badu je tam aplikací zdarma spousta. No a HTC se dá teda sehnat ještě o 500 kč levněji, co jsem koukal.
Když jsem si vybíral telefon před půl rokem, taky jsem vybíral mezi ACE, Wildfire, N8... a nakonec jsem šel do Wawe II a jsem rád, že jsem tak zvolil. Ten telefon mi sedí, vám bude sedět zase jiný
Novoja: on se ale bavil o jiném telefonu asi, protože 158 mega uživatelský paměti má ten ACE, ne wawe, ten má 2Gb! (2048 MB) a to je si myslím - a ted si rýpnu, HTC má pouze 512Mb a ted do mě!
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Natáčí HD? Je vidět, jak rozdílné požadavky mají zákazníci. Já za ta léta co mám "foťák" v telefonu, jsem ho použil asi tak desetkrát a to jako obrazový zápisník. Například na vyfocení si otevírací doby na dveřích. Případně k nasnímání QR kodu. Video jsem nikdy natáčet ani nezkoušel. Ani netuším v jakém formátu a rozlišení to můj telefon dělá.
Smartphone mám na mobilní připojení k netu, e-mail klient, ICQ, Skype, geocaching, turistickou navigaci (Locus), občas automobilovou navigaci. Docela často na něm čtu elektronické knihy. Mám v něm i kompletní oskenovanou učebnici angličtiny. Skoro vůbec s ním ale netelefonuju. Dokonce na něm ani moc často nepíšu. Umím všemi deseti a vyťukávání textu jedním prstem mne deptá. Když to jde, tak s odpovědí na e-mail počkám až na normální počítač. Na focení mám foťák, na natáčení kameru. Vůbec netuším jak bych fotil s něčím, co nemá clonu a natáčel s něčím co nemá transfokátor.
Pak jsou třeba uživatelé, co ocení kvalitní zvuk, protože to používají jako přehrávač. Já si z telefonu pouštím jenom anglické fráze a tak kvalitu audio výstupu neřeším.
Jsou i uživatelé co na tom hrají hry a ti zase požadují vysoký grafický výkon.
Zde je vidět, jak je obtížné radit někomu s výběrem zdánlivě jednoduché věci jako je telefon.
Smartphone mám na mobilní připojení k netu, e-mail klient, ICQ, Skype, geocaching, turistickou navigaci (Locus), občas automobilovou navigaci. Docela často na něm čtu elektronické knihy. Mám v něm i kompletní oskenovanou učebnici angličtiny. Skoro vůbec s ním ale netelefonuju. Dokonce na něm ani moc často nepíšu. Umím všemi deseti a vyťukávání textu jedním prstem mne deptá. Když to jde, tak s odpovědí na e-mail počkám až na normální počítač. Na focení mám foťák, na natáčení kameru. Vůbec netuším jak bych fotil s něčím, co nemá clonu a natáčel s něčím co nemá transfokátor.
Pak jsou třeba uživatelé, co ocení kvalitní zvuk, protože to používají jako přehrávač. Já si z telefonu pouštím jenom anglické fráze a tak kvalitu audio výstupu neřeším.
Jsou i uživatelé co na tom hrají hry a ti zase požadují vysoký grafický výkon.
Zde je vidět, jak je obtížné radit někomu s výběrem zdánlivě jednoduché věci jako je telefon.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
No ja ve sve cenove hladine vybiral mobil 3 dny v kuse a sel jsem do Wave II, a ikdyz je to muj xy-ty telefon,tak zatim panuje nejvetsi spokojenost. Taky jsem si poprve od doby, kdy jsem mel 5110 na neho koupil obal 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Já mám už nějaký ten pátek LG Optimus One. Dnes už žádný výstřelek poslední techniky, ale funguje to.
Když jsem vybíral telefon, tak jsem chtěl alespoň 3,5" display, standardní Androidí rozlišení, dobrý GPS přijímač, kompas a tehdy nový Android 2.2 s výhledem že výrobce pustí do světa i následující verzi.
Dnes bych si koupil něco od 4" nahoru s co největší uživatelskou pamětí.
Předtím jsem měl asi osm let Siemens S35. Na telefonování super věc, jinak to neumělo nic.
Když jsem vybíral telefon, tak jsem chtěl alespoň 3,5" display, standardní Androidí rozlišení, dobrý GPS přijímač, kompas a tehdy nový Android 2.2 s výhledem že výrobce pustí do světa i následující verzi.
Dnes bych si koupil něco od 4" nahoru s co největší uživatelskou pamětí.
Předtím jsem měl asi osm let Siemens S35. Na telefonování super věc, jinak to neumělo nic.
-
keenworth - FK
Asi takhle, na focení mám taky kvalitnější fotoaparát a na natáčení mám videokameru, jenže ani jedno s sebou běžně nenosím. Navíc nepotřebuju profi záběry, protože se tím neživím, mám to pro svoji potřebu, pro zábavu, pro radost...
Já tam zase mám přednášky ze školy a dokumenty ve wordu, psát na tom jde poměrně rychle, píšu oběma palci a je to v pohodě. Ten displej má už docela jemné rozlišení, takže i internet se na tom dá v pohodě, asi bych příště už nechtěl nic menšího než 3,7" protože se akorát vejde do kapsy, možná bych snesl ještě o krapet větší, ale ze začátku to pro mě byl šok, jak byl veliký oproti předchozímu mobilu - který byl uplně "hloupý"
Já tam zase mám přednášky ze školy a dokumenty ve wordu, psát na tom jde poměrně rychle, píšu oběma palci a je to v pohodě. Ten displej má už docela jemné rozlišení, takže i internet se na tom dá v pohodě, asi bych příště už nechtěl nic menšího než 3,7" protože se akorát vejde do kapsy, možná bych snesl ještě o krapet větší, ale ze začátku to pro mě byl šok, jak byl veliký oproti předchozímu mobilu - který byl uplně "hloupý"