vymena popelniku vc toho zeleza nahore

vybavení a úpravy interiéru atd.
Fucajs - FK

vymena popelniku vc toho zeleza nahore

Příspěvek od Fucajs - FK »

Ahoj,
Nevedel by jste nekdo jak vymenit popelnik vcetne toho zeleza nahore??? Co vsechno musim rozmontovat, abych se k tomu dostal? Koukal jsem na to, a zjistil jsem ze vubec nevim kde zacit :(....
Diky predem za rady :-)
naj - FK

Re: vymena popelniku vc toho zeleza nahore

Příspěvek od naj - FK »

Dost těžko se to popisuje.Nejlépe uděláš,když si stáhneš na guglu z ,,www.uloz.to '' soubor z knížky -do vyhledavače na této stránce zadáš ,,felicia jak na to'' a získáš soubor v PDF ,kde se dozvíš jak demontuješ přístrojovku a pak se dostaneš sezhora ke 4šroubkům,které drži ten plech.držák.
Fucajs - FK

Aj... A neposlal by jsi mi na to prosím odkaz? :) Nebo nějaký podrobnější návod?? Prosííím :) :) :)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

http://wrp.cz/clanky/felicia.html
Zde si stáhni dílenskou příručku a tam máš všechno popsané, včetně obrázků.
Mám prohozený popelník s radiem, rovněž jsem potřeboval celej ten bazmek vyndat a nechtěla se mi rozebírat palubka, tak jsem to udělal následovně. Že jsem vytáhl popelník, vzal kleštičky, uchopil konce šroubků, které prochází plechem až nad popelník a ty šroubky povolil. Nemusejí se vyšroubovat úplně, stačí jen povolit, aby se mohlo s tím kovovým držákem hýbat. Držák je na drážkách, takže jde pak vysunout i se šroubkama. ;)
Fucajs - FK

supr, díky moc :)
Junior - FK

Příspěvek od Junior - FK »

103457 píše:http://wrp.cz/clanky/felicia.html
Zde si stáhni dílenskou příručku a tam máš všechno popsané, včetně obrázků.
Mám prohozený popelník s radiem, rovněž jsem potřeboval celej ten bazmek vyndat a nechtěla se mi rozebírat palubka, tak jsem to udělal následovně. Že jsem vytáhl popelník, vzal kleštičky, uchopil konce šroubků, které prochází plechem až nad popelník a ty šroubky povolil. Nemusejí se vyšroubovat úplně, stačí jen povolit, aby se mohlo s tím kovovým držákem hýbat. Držák je na drážkách, takže jde pak vysunout i se šroubkama. ;)
Prosím tě, můžeš sem pověsit fotku jak to vypadá, když je prohozenej popelník s rádiem. :shock:
Odpovědět