Brzdy zadrhavaju
-
roberto111
Brzdy zadrhavaju
Pri brzdeni mi mierne drhne brzdovy pedal. Ucinnost brzd je OK. Tento problem som mal uz pred casom, v servise dali nove predne dosticky a vymenili brzdove hadicky. Chvilu to bolo OK no po najazdeni 5000 km je to spat. Dik za radu.
Re: Brzdy zadrhavaju
Nové desky a kotouče neznamené že to zase vydrží, co ti dali? Jaké modeli? Jestli obyč Ferodo nebo Lucas, tak je to možné, záleží jak brzdíš, jestli jsi hned po namontování nových brzd šlapal na brzdy na fest atd.....roberto111 píše:Pri brzdeni mi mierne drhne brzdovy pedal. Ucinnost brzd je OK. Tento problem som mal uz pred casom, v servise dali nove predne dosticky a vymenili brzdove hadicky. Chvilu to bolo OK no po najazdeni 5000 km je to spat. Dik za radu.
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
Kuladmin
jak drhne brzovy pedal? to je pak v interieru napr leze ti tam koberec nebo jeho samotne uchyceni pedalu je nejak pochroumane nebo jak to myslis? Nebo ti zustavaji vyset desticky s a drhnou pri jizde?
-
roberto111
Normalne pri stlaceni brzdoveho pedalu je jeho chod plynuly. Mne sa stava ze ten chod ide ztuha, drhne musim pritlacit viac ako obvykle, akoby boli v systeme najake necistoty. Neviem kde to moze drhnut, dosticky aj pakne pracuju OK, bola menena aj brzdova kvapalina. Tento jav trva len obcas a potom brzdovy pedal ide pekne plynule. Po case zase ztuha. /Kobercom to nebude a taktiez nejazdim stylom brzda-plyn/.
-
Jurka - FK
To vypadá na nějakou zpuchřelou hadičku vevnitř a bčas se to tam ucpe asi... To je nejpravděpodobnější
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Dost často se zadírá přímo pedál. Já to musím rozdělat taky, protože mi drhne brzdový pedál, když mám sešlápnutou spojku. Prostě vytáhnu tu tyčku na které se to čí spojkový a brzdový pedál, vyčistím to, pouzdro trochu uvolním, namažu a složím. Pak to zase bude běhat jak má.
Někdy mi to nedrhne, někdy to drhne až tak, že když stojím na spojce a sešlápnu brzdu, tak auto zůstane zabržděné do doby než pustím spojkový pedál.
Někdy mi to nedrhne, někdy to drhne až tak, že když stojím na spojce a sešlápnu brzdu, tak auto zůstane zabržděné do doby než pustím spojkový pedál.
-
smazany clen - FK
Mám ten samý problém. Měl sem už to docela vychozene tak rupla pojistka. Neměl sem po ruce na hradni tak sem udělali samodomo akorat to je ted trošku stahnute takže brzda reaguje na spojku že se nevrací a šíleně dře spojkovy pedal. Jak se to rozchodí tak to už funguje jak má. Řešil sem to koupením nových pedálu. Jak bude pěkně tak to musim vyměnit protože je opruz brzdit když mam spojku a spojkovat se zadrhnutym pedalem.od Atnarfus v Stř 23. Dub 2008 19:32
Dost často se zadírá přímo pedál. Já to musím rozdělat taky, protože mi drhne brzdový pedál, když mám sešlápnutou spojku. Prostě vytáhnu tu tyčku na které se to čí spojkový a brzdový pedál, vyčistím to, pouzdro trochu uvolním, namažu a složím. Pak to zase bude běhat jak má.
-
smazany clen - FK
Prosim Vas mohli by ste mi poradit, ked zoslapnem pedal tak brzdy sa chovaju nejako taka ako keby boli este nove nevychodene alebo neviem kde by mohla byt chyba lebo ked zoslapnem tak brzdy zaberu povolia zaberu povolia a tak dookola a tak ako keby sa suchali a pedal musim poriadne stlacit aby som zabrzdil na inych feliciach hned na zaciatku a ide o drzku. Poradte co s tym a ako nastavit brzdy aby skor brzdili a poriadne.