Kdy půjdete přezout? Už by to šlo nebo ještě počkat?
-
kubik87 - FK
Re: Kdy půjdete přezout? Už by to šlo nebo ještě počkat?
Asi záleží kde bydlíš:) Já už mám přezuto 14 dní:D pohled na ty plecháče se mi už hnusil:D
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jezdíš jenom někde v nížinách a nejezdíš brzo ráno či v noci tak si už klidně přezuj
Já si jako každý rok počkám až budu mít cestu na chalupu 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
já už mám týden přezuto 
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
já bych taky už klidně přezul ale nemám co

Já už mám od minulého týdne přezuto 
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
-
endround
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám už přezuto jeto neskutečnej rozdíl 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Každé ráno je pod nulou. Hádat se s policajtama, případně se dohadovat s pojišťovnou, když by se něco stalo, za to mi to nestojí.
Přezuju až v dubnu. Kola jsou připravená v regálu a přehážu to za půl hodiny.
- Suchy
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak,mám rok starý auto a nechci se dohadovat s pojišťovnou a navíc vyjíždím,už rano před čtvrtou a kolikrát ještě škrabu okno.
-
mahony - FK
tady u Brna je to v pohodě na letní, ale zítra musím do Čech, tak mám trochu strach, když už lítám na letních 
-
mjamriska - FK
dnes som dohodnutym s kamaratom, ze mi prevazi letne pneu, pred kazdou vymenou si ich davam prevazit, mozno zajtra prelozim aj ja, pocasie vypada uz v pohode, aj ked rano este byva mraz, ale rychlost jazdy trochu prisposobim stavu a povahe vozovky a malo by to byt ok, vcera vecer ked som isiel z roboty, bolo cca 21,00 a vonku +9 stupnov
mam prezuto tyden,pres den teplo,ale brzo rano byva od -3do 3st,ale rano moc nejezdim,a i kdyby pokud neni voda nebo mlha,tak to nenamrzne,horsi by to bylo pri te nehode no,to by mohl byt problem,takze vy co jezdite denne uz ten tyden do konce brezna vydrzte,myslim ze ty gumy se taky nezblazni 
nepřezuju, lepší zimáky mam na zadní nápravě přední počítám že přes léto sjedu a před zimou seženu dva dopředu
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
no ja prezul pac uz me to na tech 165 fakt nebavilo
jiny povozeni na 195/50 r15 
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
Ještě přezuto nemám, tady v Chebu bych skoro ani zimáky nemusel vůbec mít. Přímo ve městě, kde se pohybuju převážně fakt potřeba nejsou, město je dost "za větrem" , ale tady v bezprostředním okolí (Ašsko, Mariánskolázeňsko, Karlovarsko) je to počasí drsnější. Přezuju asi začátkem dubna-ty gumy se za těch pár dní a při minimálním nájezdu km taky nezblázněj.
Záleží kolik km najedeš a jestli jezdíš ráno nebo odpoledne, já najedu +- 2500km za měsíc a letní mám už od půlky února, ráno musím jezdit opatrně, ale odpoledne je to jiný, ty zimní dostávaly dost zabrat. Pokud je jako dnes kolem 20°tak zimní je na odpis za chvilku.
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
- radek.var
- Kontaktovat uživatele:
Já mám přezuto od včerejška... Ráno vyjíždím a bývá pod nulou, tak jedu opatrně... A odpoledne ty zimní nechci trápit, když je mám nový...
Never say never...
-
Loren - FK
Ještě přezuto nemám,vypada to,že ani prezouvat nebudu.Sice mě tu zbyli ještě letni pneu z fačka a na feldu padnou taky,ale nějak na to finance nemám at už na pneuservis jen přezout a nebo na disky a na to si hodit letni...Holt jezdit se bude celoročně na zimnich jako loni s fačkem.
- Nosferat
- Kontaktovat uživatele:
Já budu až první týden v dubnu, kola mám už připravený, vyvážený, ale jezdím ráno když je okolo nuly a ty problémy mi za to nestojej, kevšemu mám spíš celoroční, jelikož jsem je moc nesjel, asi tak 1mm na předku ....
Renault Clio Generation 90TCe 56kw
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Taky to ještě pár dnů nechám na zimách.Nemá smysl se ráno hádat s policajtama.V pondělí tu bylo dost pod nulou a jak mne stavili první co bylo šel po gumách...
-
pepiv - FK
Tak tak, i když zimní gumky v těchto teplech pláčou, skrze nějaký malér a problém s plněním od pojišťovny je lepší počkat do dubna.Atnarfus píše:Každé ráno je pod nulou. Hádat se s policajtama, případně se dohadovat s pojišťovnou, když by se něco stalo, za to mi to nestojí.
-
nebulus - FK
Ja mám zimáky celoročne a s tým úbytkom v teple to nie je hrozné. Akurát teraz som vymenil po 20 000km predné za zadné. Zadné boli ako nové, na predných už bolo vidno nejaké to opotrebenie. Ale podľa toho by to ešte ďaľších 20 000km mohlo vydržať. Pôvodne som chcel kúpiť univerzálne gumy, ale bol problém zohnať niečo v prijateľnej cene a so zvýšeným záťažovým indexom predpísaným pre pikap 
to asi neni uplne dobre,asi zimni v lete,nebudou mit takovou prilnavost jako letni
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Když jsou zimní gumy už trochu starší, tak se na nich v létě dá jezdit normálně. Jednou jsem na nich byl dokonce v Chorvatsku a nepozoroval jsem žádný problém.
Celoroční jsou nanic. Bylo to na manželky Felicii, když jsme jí koupili. V zimě to klouzalo jako letní, v létě hučelo a plavalo na silnici. Přitom se jednalo o značkové docela drahé pneu. Sundal jsem to a zkusil prodat. Nikdo to nechtěl.
Celoroční jsou nanic. Bylo to na manželky Felicii, když jsme jí koupili. V zimě to klouzalo jako letní, v létě hučelo a plavalo na silnici. Přitom se jednalo o značkové docela drahé pneu. Sundal jsem to a zkusil prodat. Nikdo to nechtěl.
-
George1259
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem taky přezul a jsem zvědav jak se bude jezdit na letních, protože jsem dojížděl zimní. Ještě se musím poohlídnout po litých 14". 
-
nebulus - FK
Je mi jasné že celoročne jazdiť na zimných nie je pre každého, ale na moje príležitostné jazdenie a mizerné jazdné výkony tohto auta to stačí...
Tak jsem v pátek 6.4. přezul s tím, že stejně na žádné cesty nejedu neboť o velikonočním víkendu jsem pracoval. A v horách nebydlím.
Ale hned ten pátek odpoledne jako naschvál začlo sněžit i v Chebu, v sobotu jsem pak jel do Varů v chumelenici a dneska ráno bylo v Chebu -6,5.
No, doufám, že je to už poslední zimní záchvěv. I když dřív jsem na letní / zimní fakt nehrál. 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem rovněž přezul, jelikož teď budu častěji jezdit mariánky cca 70km tam a z5 a dneska ráno jsem jel taky, jak popo, když bylo -7°C.
přezuto už asi 3 týdny. dneska výjezd do aquaparku...super jízda. klídek, nehoupe se to jak na zimákách
už se těším na ty zimní 15tky 
Jo. To su ja.Člen číslo 374
Já ještě přezouvat nebudu sice ráno jezdím jen 3km ale zimní mají skoro plnej vzorek a letní jsou tak na sezonu. Tak je musím šetřit abych nemusel kupovat nový letní, když stejně auto asi budu vrakovat... 
- DJ.Mara
- Kontaktovat uživatele:
Zima už klepe na dveře. Tak co, máte už přezuto?? Já mám takové dilema. Příští víkend jedu za kámošem do Strasbourgu, 767km jedna cesta. A teď nevím na čem jet. Podle toho co hlásej, tak to i v noci bude na letní. Ale co když se ochladí? Mám tu pak ještě zimáky, které jsem na jaře sundal a už jsou na hranici 4 mm. Takže na zimu nepoužitelné. A minulý týden mi přišli nové zimní pneu. Ty tam ale dávat nechci, páč na novém vzorku hned najet takovej ranec a ještě v teple se mi moc nechce. Co by jste radili??
Octavia I combi 1.9 TDi zatím 66Kw 
-
venzpe
- Kontaktovat uživatele:
dej ted ty starý kola a pak přezuj na nový
Já ještě přezuto nemám jelikož mám ještě čas a teploty jsou zatím dobré. D.J.mara na tvém místě bych tam dal nové gumy a jel,protože počasí je proměnné a jak tě tam někde chytnou na nevhodných gumách,tak dostaneš takový flastr
,že za to koupíš několik nových pneumatik. Takže se zase tak nalakoti,protože kdo chce víc nemá nic.
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
- RAAF_96
- Kontaktovat uživatele:
Já už mám přezuto 
Škoda Felicia Combi 1.6 55kw r.v.97 - http://radimfojtek.rajce.idnes.cz/Moje_Felda/
Škoda Octávia Combi 1.8t 110kw - http://radimfojtek.rajce.idnes.cz/Koktik/
Škoda Octávia Combi 1.8t 110kw - http://radimfojtek.rajce.idnes.cz/Koktik/
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Přezuto nemám, protože nemám na co dát gumy
A mělo by to bejt ještě v cajku, na následující tejden hlásí až 20°C, ten další ještě pořád okolo 13-15°C, tak si myslím že minimálně do půlky listopadu budou letní ještě v pohodě. Alespoň v nížinách.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Přezuto. Když jsem kouknul do záznamů, kolik jsem toho s Felicií najel přes léto, tak jsem přezouval asi naposledy. Nechám už to na zimních až do odvozu na šrotiště za pár let. Navíc mám na jednom letním bouchnutý disk.
-
Martas085 - FK
jak je to zase letos s povinností?Musí být od 1.11.?Nebo zase když je souvislá pokrývka a nebo značka? Každý opět tvrdí něco jiného 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Martas085: dle mých informací zůstává v platnosti tak jak to bylo loni.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Do prvního přezuju a pak nemám co řešit 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Faust
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak jak píše emilio,přezuju a hotovo.
mám sjíždět letňáky nebo zimaky,je to jedno,jen mám jistotu že kdyby někde v lese chytl ráno mrazík tak rači mám zimaky.
mám sjíždět letňáky nebo zimaky,je to jedno,jen mám jistotu že kdyby někde v lese chytl ráno mrazík tak rači mám zimaky.
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
čistě teoreticky, jak je to letos? nikde jsem to nenašel, platí to co vloni, že zimní musí být při souvislé vrstvě sněhu a pokud očekávám sněžení? nebo už to je že od 1. musí být zimní a basta..?
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
nemusí když nejsou zhoršené zimní podmínky ve zkratce ale lepší je mít,než pak na rychlo něco řešit a nebo být pak při dlouhé cestě překvapen na letňákách
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Já už mám přezuto víc než dva týdny. Po Michelinkách, se kterými jsem byl velmi spokojený, tentokrát zkouším NOKIAN W+165/70 R13. 
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
přezuto na jaře na zimní polaris2 195/50 R15, letní prodány. roční nájezd km cca 1500 
Jo. To su ja.Člen číslo 374
-
Martas085 - FK
no já za týden najedu 400-500km,takže pro mě každý týden co budou rok staré zimáky ležet ve sklepě se počítá.Takže uvidíme podle předpovědi.Jezdím 35km od domova denně,takže tam mě moc co překvapit nemá. Minulý rok jsem zkučel,jak tuším v prosinci nebo po novém roku bylo i skoro 15stupňů