Homologační listy - felicia
-
matess - FK
Homologační listy - felicia
Zdravim, neměl byste někdo jakékoliv homologační listy na felicii? Byl bych rád za všechno (od nárazníků, zrcátek, volantu až po výfuk) Díky JM 
-
EmilTriner - FK
Re: Homologační listy - felicia
zajdi si do Opletalky stojej talíř myslim, ja mam , ale bohužel na fabii
-
matess - FK
promiň, nějak jsem tomu nerozuměl.. do Opletalky?
-
EmilTriner - FK
autoklub ČR , nahoře je FAS - Federace automobiloveho sport nebo tak nejak, myslim že to má na starosti pan Mrkvan / mohlo se ale již změnit/ a ten ti je vytiskne, opatří razítkem atd.
adresa je Opletalova 29 Praha 1
adresa je Opletalova 29 Praha 1
-
matess - FK
ještě jsem se chtěl zeptat, jestli mi stačí mít ty listy jen okopírovaný? nebudou problémy s chlupatýma? 
-
EmilTriner - FK
homologační listy policajty vubec nezajimaji. i kdyz je je mel teda v každý složce a vozil je se všema papírama ....
ty tak maximalne sport. prukaz
ty tak maximalne sport. prukaz
-
lord_sef - FK
ale drive to tak byvalo, ne? stacilo mit u sebe homologacni list a hotovo... takze se zeptam takhle - kdyz mam na aute vyfuk soieta, co mam teda mit abych ho mohl legalne mit? ja si myslim ze kdyz mam k nemu homologacni list, tak by to melo byt koser, ne?
-
EmilTriner - FK
to si myslim že se jmenuje typový list, s homologačníma listama na zavodaka, ktery jsem mel na mysli ja to nema co delat
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu Emile, k Soietě je třeba mít u sebe typový list. To jediné by mělo příslušníky zajímat 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
melo by jim stacit ecko vyrazeny na vyfuku,at si pod to vlezou
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
lord_sef - FK
ajo, pardon, ted jsem to popletl omlouvam se
homologacni list je kus papiru, ktery je treba k zapsani urcite veci do TP - napr. tazne zarizeni nebo kola a typovy list je zase jinypapir, ktery opravnuje mit urcitou vec na aute, ktera je schvalena urady... vysvetlil jsem to ted spravne? snad jo
-
matess - FK
Lord_sef: myslíš, že bys mi mohl ten typový list naskenovat? Protože to jediné příslušníky zajímá... 
-
lui333
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Vás....
Pred 5 rokmi som si z Českej republiky kúpil feliciu combi,ktorá bola,teda stále aj je ospojlerovaná spojlermi a plastovými
doplnkami(prahy,spojlere zadných dverý,lemy blatníkov,mračitka predných a rámčeky zadných svetiel,výduchy na kapote,predná maska) od firmy ELLRI.
Môj problém spočíva v tom,že predávajúci mi pri kúpe nedal žiadne certifikáty od tých plastových doplnkov.
Na otázku či má k tomu nejaké certifikáty,ktoré povolujú použitie týchto doplnkov aj v bežnej cestnej premávke,mi odpovedal:
"že pri kúpe a montáži som také nič nedostal".
Pri cestnej kontrole som už mal problémy,keď si príslušníci PZ žiadali odo mňa certifikáty o spôsobilosti používania tuningových
doplnkov na pozemných komunikáciach a ja žiaľ som im nemal čo predložiť. Hneď sa začali vyhrážať,že ak si to nedám do poriadku,tak mi dajú nabudúce mastnú pokutu,odoberú mi TP a špz.
Aj som sa pokúšal niekoľkokrát kontaktovať firmu ELLRI,avšak je to beznádejné,chcel som ich poprosiť o dodatočné vystavenie certifikátov, avšak sa odo mňa dištancujú a ignorujú ma.
Chcel by som Vás teda pekne Poprosiť,či má niekto alebo vie niekto zohnať nejaký certifikát k doplnkom od firmy ELLRI, na základe
ktorého by som si to dal zapísať do TP a tým pádom by som predišiel nechceným problémom a stresom pri kontrole.
Pred 5 rokmi som si z Českej republiky kúpil feliciu combi,ktorá bola,teda stále aj je ospojlerovaná spojlermi a plastovými
doplnkami(prahy,spojlere zadných dverý,lemy blatníkov,mračitka predných a rámčeky zadných svetiel,výduchy na kapote,predná maska) od firmy ELLRI.
Môj problém spočíva v tom,že predávajúci mi pri kúpe nedal žiadne certifikáty od tých plastových doplnkov.
Na otázku či má k tomu nejaké certifikáty,ktoré povolujú použitie týchto doplnkov aj v bežnej cestnej premávke,mi odpovedal:
"že pri kúpe a montáži som také nič nedostal".
Pri cestnej kontrole som už mal problémy,keď si príslušníci PZ žiadali odo mňa certifikáty o spôsobilosti používania tuningových
doplnkov na pozemných komunikáciach a ja žiaľ som im nemal čo predložiť. Hneď sa začali vyhrážať,že ak si to nedám do poriadku,tak mi dajú nabudúce mastnú pokutu,odoberú mi TP a špz.
Aj som sa pokúšal niekoľkokrát kontaktovať firmu ELLRI,avšak je to beznádejné,chcel som ich poprosiť o dodatočné vystavenie certifikátov, avšak sa odo mňa dištancujú a ignorujú ma.
Chcel by som Vás teda pekne Poprosiť,či má niekto alebo vie niekto zohnať nejaký certifikát k doplnkom od firmy ELLRI, na základe
ktorého by som si to dal zapísať do TP a tým pádom by som predišiel nechceným problémom a stresom pri kontrole.
-
lord_sef - FK
do TP ti spojlery, prahy, mracitka masku atd nikdo nezapise...to mas stejne jako s vyfukem - bud k tomu mas typovy list, ktery mas zalozeny u dokladu a pri pripadne buzeraci ukazes...
-
lui333
- Kontaktovat uživatele:
no ved aspoň také niečo čím by som sa vedel preukázať pri kontrole.
Informoval som sa u nás u policajtov a na základe certifikátov(doklad,že spomenuté doplnky je možné používať na pozemných komunikáciach) mi vedia spraviť zápis do TP
Informoval som sa u nás u policajtov a na základe certifikátov(doklad,že spomenuté doplnky je možné používať na pozemných komunikáciach) mi vedia spraviť zápis do TP
ellri hraje hodně často mrtvého brouka. tuším je u nich na stránce, že výrobky jsou pouze pro hobby.
jinak...typáky se začly dávat asi tak 3-4 roky zpátky. předtím to byly atesty přímo na dílech. bohužel chytráci je razili na vnější stranu dílu, takže se při lakování často překryly barvou a tím pádem znehodnotily.
vím, že u vás na slovači je to ještě horší jak u nás
otisk z jedné návštěvní knihy ellri :
ELLRI - Lenka
Pro všechny ohledně atestů na naše výrobky:
Při zakoupení našeho výrobku od nás,nebo našich prodejců dostáváte návod k montáži,kde je uvedeno číslo atestu výrobku.Pokud ho někdo ztratí,může telefonicky nebo e-mailem požádat o zaslání kopie.Zašleme ho v případě,kdy nám
předloží doklad o koupi,nebo přibližné datum koupě a svoji adresu,na kterou jsme výrobek popř.posílali.Nerozdáváme ho všem na požádání,neboť za atesty
vynakládáme nemalé prostředky a je spousta tzv.firem,které naše výrobky kopírují a prodávají jako naše.Díky za pochopení!
ale je to z roku 2007
a teď jsem našel to co bys tam měl mít vyražené:

jinak...typáky se začly dávat asi tak 3-4 roky zpátky. předtím to byly atesty přímo na dílech. bohužel chytráci je razili na vnější stranu dílu, takže se při lakování často překryly barvou a tím pádem znehodnotily.
vím, že u vás na slovači je to ještě horší jak u nás
otisk z jedné návštěvní knihy ellri :
ELLRI - Lenka
Pro všechny ohledně atestů na naše výrobky:
Při zakoupení našeho výrobku od nás,nebo našich prodejců dostáváte návod k montáži,kde je uvedeno číslo atestu výrobku.Pokud ho někdo ztratí,může telefonicky nebo e-mailem požádat o zaslání kopie.Zašleme ho v případě,kdy nám
předloží doklad o koupi,nebo přibližné datum koupě a svoji adresu,na kterou jsme výrobek popř.posílali.Nerozdáváme ho všem na požádání,neboť za atesty
vynakládáme nemalé prostředky a je spousta tzv.firem,které naše výrobky kopírují a prodávají jako naše.Díky za pochopení!
ale je to z roku 2007
a teď jsem našel to co bys tam měl mít vyražené:

Jo. To su ja.Člen číslo 374
-
lui333
- Kontaktovat uživatele:
tak je to u nás dosť na figu...............a po naších tuningáčoch idú a je to pastva na ich pokutové bločky a prémie.
Viem,že Atesty od ELLRI existujú,niektorí ľudia ich dokonca aj majú ale keď som sa ich snažil kontaktovať a požiadal ich aspoň o kópiu,tak som tiež narazil na ignoráciu.
Potrebujem sa k tým atestom nejako dostať,aby som vedel policajtom zaslepiť nejako oči.
Viem,že ELLRI sa špecializuje na výrobu doplnkov pre škodovky a určite k tým doplnkom poskytujú aj certifikáty,len žiaľ ja certifikát nemám a ani ho neviem zohnať a tým pádom mám problém hlavne pri kontrole.
Viem,že Atesty od ELLRI existujú,niektorí ľudia ich dokonca aj majú ale keď som sa ich snažil kontaktovať a požiadal ich aspoň o kópiu,tak som tiež narazil na ignoráciu.
Potrebujem sa k tým atestom nejako dostať,aby som vedel policajtom zaslepiť nejako oči.
Viem,že ELLRI sa špecializuje na výrobu doplnkov pre škodovky a určite k tým doplnkom poskytujú aj certifikáty,len žiaľ ja certifikát nemám a ani ho neviem zohnať a tým pádom mám problém hlavne pri kontrole.
Zdravím, když mám na autě výfuk Laityng, pžímo na felicii, stačí mi mít u sebe pro případné kontroly tohle?:
http://www.laityng.cz/download/stranky/ ... ST_8SD.jpg
http://www.laityng.cz/download/stranky/ ... -DEKRA.jpg
nic jiného totiž výrobce na stránkách nemá...
Děkuji za odpověď
http://www.laityng.cz/download/stranky/ ... ST_8SD.jpg
http://www.laityng.cz/download/stranky/ ... -DEKRA.jpg
nic jiného totiž výrobce na stránkách nemá...
Děkuji za odpověď
VW Passat B5,5 Variant 1,9TDI 96kW 4Motion
Škoda Felicia OF 1,3BMM 50kW
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
nestaci. tohle je na koncovky... Laityng nema vyfuky na FA/FE homologovany. Kdyz sem ho kupoval cca 3 roky zpatky tak tam u toho byl papir ze to neni schavaleny pro provoz na komunikacich ale pouze pro sportovni ucely.
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
aha.... no zkusit to na ně můžu 
díky za odpověď
díky za odpověď
VW Passat B5,5 Variant 1,9TDI 96kW 4Motion