Blaupunkt Melbourne

dotazy a rady na vše kolem hudby
wanna256 - FK

Blaupunkt Melbourne

Příspěvek od wanna256 - FK »

Zdravim, nevíte někdo z Vás kde se tady u toho rádia dostanu k subwoofer outu?? Je to na jednom z těch kabelů který vyváděj z rádia nezesilovanej výstup?? Dík moc. V manuálu sem to nenašel, nebo takhle, našel ale nejsem z toho moudrej.
Bolthorn - FK

Re: Blaupunkt Melbourne

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Máš tam vzadu vyvedené dva cinche, na ty píchneš signálový kabel a povedeš ho k zesilovači no a tam ho zapojíš... No a subwoofer zapojíš na zesilovač...
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Bol:Pokud se nepletu tak to rádio má 2páry.to znamená 4cinche. Wnna:To jsi neviděl když jsi to instaloval? Jinak dobré rádio na tuner.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Collin píše:Bol:Pokud se nepletu tak to rádio má 2páry.to znamená 4cinche. Wnna:To jsi neviděl když jsi to instaloval? Jinak dobré rádio na tuner.
Pokud se nepletu já tak to rádio má nad klasickejma iso konektorama ještě další tři zásuvky na měnič a spol, jedna z těch zásuvek je na 4 kanálovej line out, ale já potřebuju vyloženě na sub, když to napojim na vývod jednoho z kanálů tak to vlastně bude hrát basy jenom z jednoho kanálů, a co si budem povídat je hodně muziky kde se basy střídaj jak na levym tak na pravym kanálu. Ještě mě napadla jedna věc ale to asi neklapne, spojit vlastně levej s pravym dohromady ale to by asi nedělalo dobrotu.
Návštěvník

http://www.megaobchod.cz/audio-video/bl ... -sd27.html
Teď sem na to koukal, v popisu píšou že výstup na subwoofer nemá, má nezesilovaný výstupy na přední i zadní repro ale na sub ne. Jak to mam vymyslet?? :?:
Collin - FK

to má ještě na měnič?? Máš tam 4cince tak do něj píchni signál a signál pak do zesíku.
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Collin píše:Bol:Pokud se nepletu tak to rádio má 2páry.to znamená 4cinche. Wnna:To jsi neviděl když jsi to instaloval? Jinak dobré rádio na tuner.
jo, myslel jsem že tohle má jenom jeden pár...
Návštěvník

Když mam dvoukanálovej zesík a do vstupů zapojim levej a pravej zadní výstup z rádia a zmůstkuju to tak to bude ok??
wanna256 - FK

Kua sem to psal jako návštěvník. Sry.
Collin - FK

Já jsem to tak měl. Odkud jsi?
wanna256 - FK

Collin píše:Já jsem to tak měl. Odkud jsi?
Z mariánskejch lázní. Takže řikáš spojit levej zadní s pravým zadním a ok??
Odpovědět