Lambda sonda info
-
zdeny90 - FK
Lambda sonda info
Potřebuju poradit jestli je zámněná lambda z 1,3 Mpi do 1,3 Bmm? Pokud ne tak jaké jsou v nich rozdíly. Děkuji za odpověď.
-
robin1 - FK
Re: Lambda sonda info
Neviem, či je medzi nimi nejaký rozdiel, ale objednávacie čísla v ETKE majú rozdielne.

záměnný jsouzdeny90 píše:Potřebuju poradit jestli je zámněná lambda z 1,3 Mpi do 1,3 Bmm? Pokud ne tak jaké jsou v nich rozdíly. Děkuji za odpověď.
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
-
zdeny90 - FK
pokud jsou záměnné tak proč mají odlišný kód? Se v tom nevyznám... Pokud ta sonda má stejný konektor délku, závit atd tak nvm proč to teda rozlišujou... no nic no 
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
odlišujú sa najskôr funkčnosťou , mal som novú Ls25 tuším na bmm a na bmm nefungovala rozumne
LSH-24 je pro BMM,LSH-25 je pro MPI,takže zéměnné nejsou 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
truxa - FK
Taky mám dotaz, mám felicii rok 95, 40kw bmm...mám tam lambdu, která puvodně měla jinej konektor. Člověk, kterej mi to měnil, přestřihnul kabely obou lambd a napojil novou lambdu (použitá,funkční) na konektor starý lambdy. Tak mě zajímá, jestli všechno bude fungovat jak má?
To bys mohl zjistit přes vag jestli lambda reguluje jak má.Jsou i univerzální lambdy,ale většinou bez konektoru,jenom z ní trčí dráty,takže kdoví co tam dal a jestli vůbec funguje jak má 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
Blackie - FK
Zadravím,
Po roce mi odešla originál lambda Bosch. I když mi reklamaci uznali, tak Bosch už nechci. Našel jsem toto: http://www.nahradnidily-skoda.cz/cz/aut ... kabel.html
Mám ji na 1,3BMM, 50KW. Myslíte, že je to dobrá volba. Kabel má dlouhý 20cm a na konci jsou rychlospojky. Děkuji Vojta
Po roce mi odešla originál lambda Bosch. I když mi reklamaci uznali, tak Bosch už nechci. Našel jsem toto: http://www.nahradnidily-skoda.cz/cz/aut ... kabel.html
Mám ji na 1,3BMM, 50KW. Myslíte, že je to dobrá volba. Kabel má dlouhý 20cm a na konci jsou rychlospojky. Děkuji Vojta
-
keenworth - FK
NGK je sama o sobě kvalitní značka. Jak jsou na tom konkrétně s lambdami netuším, ale žádné šmejdy by to být neměly.