Smyk
-
ondrej256 - FK
Smyk
Díval sem se tak na youtube a našel sem tam toto video
http://www.youtube.com/watch?v=I6WbWfo_ ... re=related
Čímto že dostal ten smyk? náhon na zadek snad nemá. 4x4 že by dokázalo něco takového? nebo stačí jet v autě které má náhon jen na předek a lze takový smyk dostat?
Chci se toho vyvarovat
http://www.youtube.com/watch?v=I6WbWfo_ ... re=related
Čímto že dostal ten smyk? náhon na zadek snad nemá. 4x4 že by dokázalo něco takového? nebo stačí jet v autě které má náhon jen na předek a lze takový smyk dostat?
Chci se toho vyvarovat
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Smyk
Jak píše bobas ... stačí jet trošku rychlejc do zatáčky a cuknout volantem, bordel na silnici,...
Nic nenormálního
Nic nenormálního
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- Jirka.Kolouch
Zrovna tyto auta ( třeba i P 205 apod., prostě malý rozvor) jsou známé tím, že když v zatáčce rychle ubereš plyn, tak se zadek urve a horko těžko to srovnáš viz video.
Jednoduše řečeno - jak rychle s tím do zatáčky vletíš, minimálně stejně rychle z ní musíš ven
Jednoduše řečeno - jak rychle s tím do zatáčky vletíš, minimálně stejně rychle z ní musíš ven
Dostal jsem zadni smyk s feldou, kdyz jsem jel od Utechova do Adamova - kraj jihomoravsky, prevyseni slusne, serpentiny... nastesti jsem si nejak srovnal v hlave kam to leti, kam mam kroutit a ze mam dupnout na plyn. Sice o fous ale vyslo. Malem hneda cara na trenclich...
v 80km/h v zatáčce jsem se proletěl do pole... myslím že se to dá uplně v klidu 
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
jo no, už jsem viděl jak volám odtahovku
ještě že to dobře dopadlo. Hrozně mě zaskočilo jak ten zadek lítal - já, zvyklej na věčnou nedotáčivost... kdybych byl duchapřítomnější, mohlo to dopadnout ještě líp. Ale "těžce na cvičišti, lehce na bojišti" 
Já si to tam nesrovnal a auto rozbilHonzis píše:Dostal jsem zadni smyk s feldou, kdyz jsem jel od Utechova do Adamova - kraj jihomoravsky, prevyseni slusne, serpentiny... nastesti jsem si nejak srovnal v hlave kam to leti, kam mam kroutit a ze mam dupnout na plyn. Sice o fous ale vyslo. Malem hneda cara na trenclich...
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Ono taky seriový auto bude spíš nedotáčivý ... ale tím jak se pořád upravuje a upravuje tak předek začne fungovat docela dobře a zase nestíhá zadek
je to furt takovej boj, ale proč to říkám ... protože tady se jedná o video ze závodů kde se to auto nedá srovnávat s tim s cim jezdime my. on třeba měl jen špatně zahrátý gumy, nebo nějakej problém na geometrii... prostě to mohlo bejt čímmkoliv, ale troufnu si říct že se seriovou feldou se tohle nestane, pokud se to cíleně před tim nějak záměrně nerozhoupe ze strany na stranu nebo podobně.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
i sériová felda se dá lehce přetočit, mě se to povedlo zatim dvakrát, jednou na okruhu v Mostě kde mě začal v zatáčce předjíždět zadek, to jsem vybral v pohodě a podruhý na okresce, kde jsem trochu říznul zatáčku a najednou jsem jel pozpátku