Tuning časopisy - ktoré sú podľa vás naj?

pokec o všem možném i nemožném
Martin420
Kontaktovat uživatele:

Tuning časopisy - ktoré sú podľa vás naj?

Příspěvek od Martin420 »

Potreboval by som si spraviť taký jednoduchý prehľad v CZ aj SK tuning časopisoch. Nakoľko sa tuningu moc nevenujem, neviem ktoré sú viac a ktorej menej známe. Preto mi tu prosím napíšte nejaké názvy časopisov ktoré sú známe, žiadané, nepíšu sa tam len bláboly ale aj nejaké seriózne info, jednoducho to čo by ste mi odporúčili, kebyže vám poviem že si chcem kúpiť dobrý časopis o tuningu v ČR alebo SR :)

Prípadne ak má niekto akékoľvek info ohľadom cenoviek za zverejnenie reklamy / inzercie / recenzie na firmu alebo auto v týchto časopisoch, tak môžete tiež napísať ;)

Vopred ďakujem!
Moja Feliz:
"No tuning, only decent" ;)

Moje fotoalbumy:
Obrázek
OFCE
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuning časopisy - ktoré sú podľa vás naj?

Příspěvek od OFCE »

Já čtu už od mala Tuning magazín a jsem sním naprosto spokojenej, celkem pěkné auta a hezky psaný článkÿ :cyclops:
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
selle - FK

Příspěvek od selle - FK »

Také jsem léta kupoval Tuning Magazin (cz).Byl jsem sním spokojenej.Bylo tam mnoho zajímavích článku,hlavně sekce "Garáž" kde tenkrát upravovali škodu felicii. Párkrát jsem si koupil Autosport tuning,ale jen když vycházel "Škoda special".
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Já kdysi kupoval zmíněný Autosport&Tuning,mám doma 4 kompletní ročníky..
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
PAJIK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAJIK »

Myslím, že nemáš moc na výběr. V Čechách vycházejí už jenom dva (jestli se nepletu): Autosport &Tuning a Tuning Magazine (mám všechny čísla A&T i TM) a na Slovensku vycházel Autotuning, pak se přejmenoval na ATmag a asi před třema rokama skončil (měl jsem ho předplacenej).
Hemi.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hemi.cz »

Mám doma pár ročníku Autosport a tuning i Tuning magazine. Kvalitnější se mi jevil Tuning magazine, ale postupem času si myslím, že jsou zhruba na stejné úrovni. Sem tam ještě v marketu někdy prolistuju, ale už bych si asi za ty prachy takový časopis nekoupil.
Jestli ale můžu doporučit, tak druhým rokem mám předplacený časopis Autodesign&Styling. Naprosto luxusní časopis s bezvadou grafickou úpravou i textem, v každém čísle rozhovor s šefdesignerem nějaké automobilky, a tak. Podle mě se nedá srovnat s žádným časákem o autech, co je na CZ trhu ;)
http://www.auto-design.cz
Hemi´s Works
- kresba, design, 3D, 2D
http://hemisworks.webnode.cz/
Odpovědět