skřípání předních brzd

Freiheit
Kontaktovat uživatele:

skřípání předních brzd

Příspěvek od Freiheit »

Zdar,
mám Feldu nově (jsem uplný začátečník - takže mějte prosím ohledy :) ), před týdnem jsem byl v myčce a mimojiné jsem si nechal vystříkat podběhy, protože byli plné bahna. Od té doby mi skřípají přední brzdy, jen při zastavování (20km/h a méně). Čím více brzdím a brzdy víc zahřeju, tím to skřípe více. Nevíte čím to je ? ... Předtím jsem tu Feldu měl 2 dny a brzdy neskřípaly, začali hned po umytí. Mám najeto už 500 km a stále se to nezlepšuje. Napadlo mě, jestli tam nenapadal nějaký bordel, třeba kamínek ? ...
Vím, že mi řeknete ať to rozeberu, tomu se asi nevyhnu, ale sám to nezvládnu a budu muset říct někomu známému a dát mu za to prachy, tak se nejdřív ptám, jestli vás nenapadne čím to může být, než se v tom začnu hrabat a třeba zbytečně vyhazovat peníze ;)
Dík za rady
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: skřípání předních brzd

Příspěvek od emilio52 »

Vypadá to opravdu na ten bordel ,jedině rozebrat a vyčistit tím bych asi začal.
Kdyby jsi měl v profilu vyplněný bydliště třeba by se i někdo našl z okoli kdo by ti pomohl. ;)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Freiheit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freiheit »

Bydliště si vyplním - dík za radu. Jinak určitě někoho seženu, pár kámošů tomu rozumí tak jim za to něco dám, to mě nezabije :) ... Myslíš, že by ten bordel mohl i nějak zničit destičky, nebo kotouč ? ...
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

I to se může stát ,
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
selle - FK

Příspěvek od selle - FK »

Ahoj Freiheit-jak už tady bylo zmíněno,určitě ti tam napadal mezi desky a kotouče bordel.Jestli ti mohu poradit ze své zkušenosti,zajdi si do knihkupectví,a kup si chytrou knížku na škodu felicii.Je jich více,a určitě si vybereš.To bylo 1 co jsem tehdá udělal.Těch 300,- co jsem za ní dal jse mi už min.100 krát vrátilo.A dost se zní naučíš,a nebo budeš lépe někomu vysvětlovat,co,a kde máš za problém. ;)
Odpovědět