Já ve 12 jsem věděl jak se dostat do feldy...Tak bych prosil o nějaké vaše nápady,klidně i do SZ.Díky moc
Ochrana proti krádeži
-
Fiddy24 - FK
Ochrana proti krádeži
zdravím,zajímalo by mě, jakým způsobem(samozřejmě ne do detailu) se dá ochránit felda před krádeží?Myslím, že například alarm je stejně asi zbytečnej,protože houkání nikoho asi moc nezajímá kromě majitele..
Už jenom ty kolíčky jsou na ho*no.. 
Já ve 12 jsem věděl jak se dostat do feldy...Tak bych prosil o nějaké vaše nápady,klidně i do SZ.Díky moc
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ochrana proti krádeži
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Fiddy24 - FK
Ja vim o nejakych plastovych "kuzelich"kolem kolicku proti vyhackovani...Byly vyssi nez normalni a zaobleny a kolem kolicku, aby se za ne nedalo chytit ockem...
-
keenworth - FK
No, kdyt tyhle kolíčky jsou snad uplnou samozřejmostí... jen málo felicií je nemá
... do auta se ti ale vždycky dostanou, rozmlátit okno, otevřít, vybrat věci a za pár sekund jsou fuč... nejlepší by bylo, kdyby sis do auta dal nějakou hodně ostrou dogu například 
Asi tak, buďto dogu a nebo mít feldu někde v garáži.. ty ku*vy jsou čímdáltím drzejší... takže většinou rozbijou sklo 
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
-
Fiddy24 - FK
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k ceně toho vozu je jediná možná ochrana tajný vypínač, ostatní ochrany se už ani nevyplatí montovat. 
-
Fiddy24 - FK
A tajný vypínač na co?
Mě nejde o to co by ukradli vevnitř, spíš mi jde o celý auto
Mě nejde o to co by ukradli vevnitř, spíš mi jde o celý auto
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Motor točí světla svítí ale nejde nastartovat . 
Někde se to o tom už psalo .
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... C4%8D#wrap
Někde se to o tom už psalo .
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... C4%8D#wrap
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
V každé mototechněFiddy24 píše:A nevíte kde se to dá sehnat? na vrakáči teď žádná felda není momentálně
http://shop.autodilykrc.cz/cz-detail-55 ... ostni.html
-
Fiddy24 - FK
emilio:Díky podívám se na to 
103457:Jo paráda,mě šlo spíš o to po jakým názvem ty kolíky hledat
103457:Jo paráda,mě šlo spíš o to po jakým názvem ty kolíky hledat
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Ukradení celého auta zabráníš obtížně. Prostě ho zapřáhnou a odtáhnou. Profesionální systém na vyhledávání je dost drahá legrace. Amatérské konstrukce mají značná omezení.
Jestli parkuješ auto někde v dosahu, tak si namontuj alarm s pagerem, případně s GSM bránou.
Felicie se opravdu ještě kradou?
Jestli parkuješ auto někde v dosahu, tak si namontuj alarm s pagerem, případně s GSM bránou.
Felicie se opravdu ještě kradou?
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Felicie při veškeré úctě kradou jenom smažky, když se potřebují dostat domu, anebo výstavní kousky, které se zase (snad) rychle najdou
Blbuvzodrný překlad: Můžou vám ukrást felicii pokud je výstavní, nebo se na ni zaměří nějaký zdrogovaný jarda, aby se dostal dřív k miluš
Blbuvzodrný překlad: Můžou vám ukrást felicii pokud je výstavní, nebo se na ni zaměří nějaký zdrogovaný jarda, aby se dostal dřív k miluš
-
Fiddy24 - FK
Přesně, ale proč nezabránit i tý blbý smažce,aby ti přidělala starosti.
A že zrovna v Aši jich je