EONON
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
EONON
mam moznost koupit toto radio,funguje dobrea mam ho za velmi dobrou cenu,pul roku stare temer nehrane otazkou pro svet je jestli na nej jde dat SUBFOOFER a na co ho napojit,na koncovky 10,11,12,13 ? fotky jsou tam http://www.autoradiaeonon.cz/eonon/esho ... s-DVD-1DIN
jen dodam ze prodavajici ho koupil od dealera fordu ze to do fordu montujou bezne ,ale nevim jestli jako origo prislusenstvi
jen dodam ze prodavajici ho koupil od dealera fordu ze to do fordu montujou bezne ,ale nevim jestli jako origo prislusenstvi
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Re: EONON
jo a duvud proc ho chci je ze ta televiza jde cela sundat,a vleze do palubky od feldy temer bez uprav......
dale bych se zeptal jak je to s navigaci do takoveho radia?zkusenejsim diky za rady
dale bych se zeptal jak je to s navigaci do takoveho radia?zkusenejsim diky za rady
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
KOCI - FK
Já od EONONa rádio mám. Né přesně tenhle model, ale podobnej. Kupoval jsem ho přes Aukro. Až na to že ze začátku se docela hřálo, tak si na něj nemůžu stěžovat. (buď se už nehřeje, nebo sem to přestal vnímat
). GPS všechny modely neumí. Ten muj třeba ne
. A s uložením do palubky jsem neměl žádnej problém -pasuje tam jak kdyby tam bylo odjakživa... 
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
mas foto?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
takze to 10?11?12?13?jsou vystupy na zesilovac?jen to vystupy na dva zesiky?me nejde do hlavy totiz ze v menu radia sem nenasel zadny eqalizer na foofer
ze by setrilo?tak to budu muset doladit jenom na zesaku
raimmi ty mas temito radii nejakou zkusenost ?popr z doslechu..
raimmi ty mas temito radii nejakou zkusenost ?popr z doslechu..
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
zrovna ted sem si vsiml ze tam je i subfofer out put ale jenom jeden tak na co bychj to pripadne mel napojit?proc jen jeden nechapu.......
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
jj koupil jsem toho Passata a měl jsem tam Eonon lcd ale jako jiný ne tohle ale k tomu rádio na dvd teď jsem se v tom hrabal, já sem ho teda dal ven, neboť mám svoje kvalitní rádio za 18tis. ale jako nejhorší to nebylo, ale počítej že ty kvalitní se pohybují od 20tis. a tohle je myslím okolo 7-10tis. ne? Alůe myslím že tobě stačit bude, dívej ten červený s bílím určo pro zesík na repra, přední zadní, a žlutý pro další lcd...
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
jako ze se to rozdvoji? hraje to i potom dobre? co ty na tu znacku rikas?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
JJ je to přesně to co si tam dal Faust, tak se třeba hromy dozví podrobnosti co potřebuje 
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport
- už taky vše pryč 
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
jj fakt je to to samy........ muzu to mit za 4tisicky
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
tak co na to říkam... jáí bych si to nekoupil ale myslím že tobě to stačit bude pač za 16tis. si asi dvd stejně nekoupíš... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... H-P4100DVD jinak ten SW bude hrát i tak dobře... když se rozdvojí
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
ono by teoreticky neslo ani o cenu(na to sem v aute uvalil dost penez
) nicmene chci to tam jak ma faust tedy obych 1DIN a temer bez uprav to tam vleze v pohode, ne v tvem pripade 2DIN a navic chi aby ta obrazovka byla odjimatelna,coz tohle splnuje a vsechny ostatni ne,a kdyz jde neco sundat furt jde poznat ze je to neco drahyho,takhle sundam obrazovku a vypada to jak radio za 5stovek.....
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
Goofy - FK
Neonon jsem měl,sice 2din do doby než byla nehoda
co se týče rádia..pokud nejsi nějak náročný co se týče nastavení obrasu jako jasu atd. tak by mělo postačit..
nastavení zvuku to má klasicke vyvážení předku a zadku ...nastaveni hlasitosti sub. to nemá
pokud nemá možnost doladění dotyk. ovládání tak časem je reakce mizivá a stává se z dotykovky utrpení..
kontakty 10,11,12,13 jsou vystupy zesilovače na předni a zadni repro
kontakty 5 je sub. kontakty 3,4 a 6,7 jsou výstupy na přídavný monitor...
kontakt 14 je blootuth mikrofon/ta mala krabička podobna mišce..
a pokud chceš aby ti hrálo video i při jízdě tak je nutne zapojit kontakt 1 k plus polu,je to kontakt ručni brzdy ktery když nezapojiš nepujde obraz..
co se týče navigace tak neni možna na tomto modelu..je sice vidět v menu nabidce ale boužel neni vstup na antenu..
pokud by mělo tak je potřeba dokoupit externi modul gps,antenu a pam. kartu s mapami a hlavně nav. software...
co se týče rádia..pokud nejsi nějak náročný co se týče nastavení obrasu jako jasu atd. tak by mělo postačit..
nastavení zvuku to má klasicke vyvážení předku a zadku ...nastaveni hlasitosti sub. to nemá
pokud nemá možnost doladění dotyk. ovládání tak časem je reakce mizivá a stává se z dotykovky utrpení..
kontakty 10,11,12,13 jsou vystupy zesilovače na předni a zadni repro
kontakty 5 je sub. kontakty 3,4 a 6,7 jsou výstupy na přídavný monitor...
kontakt 14 je blootuth mikrofon/ta mala krabička podobna mišce..
a pokud chceš aby ti hrálo video i při jízdě tak je nutne zapojit kontakt 1 k plus polu,je to kontakt ručni brzdy ktery když nezapojiš nepujde obraz..
co se týče navigace tak neni možna na tomto modelu..je sice vidět v menu nabidce ale boužel neni vstup na antenu..
pokud by mělo tak je potřeba dokoupit externi modul gps,antenu a pam. kartu s mapami a hlavně nav. software...
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
tys mel primo tento ?jaka nehoda se stala?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
hromy přesně nevím zda ti tam pujde subak,ale zas je to velmi dobre radio má pěkný víkon a utahnemě zadní repro 1100w s basama a přední komponenty 500w aniž by byl sebemenčí naznak kolísaní energie na dispeji.jsem sním max spokojenej.za ty prachy nekoupíš obič radio v tyhle víkonostní kategoriii
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
faust nejde ani o penize ale spis o podminkyu ze chci 1DIN bez uprav do palubovky,odnimatelny LCD atd.........,zjistoval lsi nejak tu navigaci?
raimmi tak ja na tom radiu nemam ten fialovej konektor,ten tam zrovna chybi,takze to pujde jen na ty 10.11.12.13?
raimmi tak ja na tom radiu nemam ten fialovej konektor,ten tam zrovna chybi,takze to pujde jen na ty 10.11.12.13?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
jasně ty jine přednosti beru jako samozřejmost,jinak navigaci si myslím že by měla utahnout když budeš mít kartu sd s mapama a antenu.ale vzhledem k umístění radia je navigace hodně špatně umístěná.navigovaní max na hlas
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
nevím jaký fialový myslíš, 10, 11, 12, 13 je přední repra pro zesík, a zadní na zesík, modrý je SW a ty přece budeš na zesilovač napojovat jen SW ne? Nebo se chystáš mít zesík i na zadek a předek?
-
Goofy - FK
Navigace ti na toto radio nepujde!!! možná mate nabídka GPS v menu radia ale je to blbost...
chybí připojení GPS antény
chybí připojení pro externí modul....
já na předchozím rádiu měl vstup jak na externi gps modul tak i antenu a zhledem k tomu že jsem ji taky chtěl tak jsem se o to i hodně zajímal..ale po tom všem co je potřeba a jak špatně se to shání a v neposlední řadě cena mě odradily
i přesto že rádio má možná vstup na pam. kartu tak obyč karta ti s mapami nepujde..hlavní problém bude v navigačním softwaru/např Route 66/ bez kterého by jsi ji ani nerozjel..a nemluvě o anteněFaust píše:jasně ty jine přednosti beru jako samozřejmost,jinak navigaci si myslím že by měla utahnout když budeš mít kartu sd s mapama a antenu.ale vzhledem k umístění radia je navigace hodně špatně umístěná.navigovaní max na hlas
já na předchozím rádiu měl vstup jak na externi gps modul tak i antenu a zhledem k tomu že jsem ji taky chtěl tak jsem se o to i hodně zajímal..ale po tom všem co je potřeba a jak špatně se to shání a v neposlední řadě cena mě odradily
-
Goofy - FK
jinak pro upřesnění zapojení .
1.kontakt brzdy..nutný připojit na + signál aby bylo možno používat video i při jízdě
2.kontakt pro park.kameru/zapojuje se na čidlo zpatečky,po zařazení se přepne autom. kamera
3.-4.výstup videa-přídavné monitory 2ks
5.sub.ale jen mono
6.video signál pro couvací kameru
7.AUX video signál
8.-9.AUX audio
10.-11.výstupy zesilovač - přední repro
12.-13.výstupy zesilovač - zadní repro
14.bluetooth - ta mala černa myšička
15.tv antená
USB a SD slot jen do 2G ..
snad ti to nějak pomuže..
1.kontakt brzdy..nutný připojit na + signál aby bylo možno používat video i při jízdě
2.kontakt pro park.kameru/zapojuje se na čidlo zpatečky,po zařazení se přepne autom. kamera
3.-4.výstup videa-přídavné monitory 2ks
5.sub.ale jen mono
6.video signál pro couvací kameru
7.AUX video signál
8.-9.AUX audio
10.-11.výstupy zesilovač - přední repro
12.-13.výstupy zesilovač - zadní repro
14.bluetooth - ta mala černa myšička
15.tv antená
USB a SD slot jen do 2G ..
snad ti to nějak pomuže..
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...ukostřit kabel s nápisem BRAKE...ten se správně musí připojit na ruční brzdu aby nebylo možné přehrávání s obrazem za jízdy...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka