Nenastartuje se! Prosím pomoc.
-
zippo720 - FK
Nenastartuje se! Prosím pomoc.
Motor se točí, chytá se ale zároveň hned v zápětí chcípá. Takže se nenastartuje. Olej v motoru dolitý (1l=PoloSynth. 10w-40) .. Olej který mi to hlásil to už být nemůže. Měrka oleje od Min. k Max. na Max. ... Zapalovací modul resp. Cívka taktéž ne. Motor by se jen točil ale nechytal. Startér taktéž v pohodě. Rozvody taktéž ne ty se pod startováním motoru točí a zachycené do motoru nejsou. Benzínová pumpa vyměněna cca Půl roku zpět. Před startováním na elektřině benzínová pumpa cvakne takže je benzín ´´načatý´´.. Co teď? Jak to že mi to teda nestartuje...

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nenastartuje se! Prosím pomoc.
A co imobilizer ?Dává to jiskru ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Polovině vět nerozumím, ale z toho mála co dává smysl jsem pochopil, že to nastartuje a pak chcipne. Přesně tak pracuje imobilizer.
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušels oba dva klíče?
-
zippo720 - FK
Tak jsem zkusil oba dva klíče. Stále to nechytá. Pořád si nevím rady. Benzín tam taktéž je.. Už mě nic nenapadá.
-
zippo720 - FK
Zapoměl jsem dodat. Že před tím než jsem naposledy dojel. Mi to chcíplo v ulici. dojel jsem to před barák na neutrál s tím že hned jak to začalo chcípat tak jsem to vypnul. Vím že se nemá jezdit na dojezd ale nic jiného mi nezbývalo. Napadlo mě jestli by to nemohl být ucpaný Palivový filtr. Vzhledem k tomu že jsem musel včera pěšky s kanistrem na benzínku (Texaco Oil s 2ma stojanama) kde jsem možná nabral opravdu sračky. Bylo to nejblíže. Tak jestli nebude ucpaný ten. Pokud je to tak prosím o radu kde se pravděpodobně nachází a jestli to zvládnu vyměnit sám lidově řečeno ´´na ulici´´ . Díky moc..
Škoda Felicia 1.6 MPi, rv. 96 GLX
Škoda Felicia 1.6 MPi, rv. 96 GLX