Lepení bazénu-pomoc

pokec o všem možném i nemožném
Kulis - FK

Lepení bazénu-pomoc

Příspěvek od Kulis - FK »

Po delší odmlce přicházím s prosbou o radu:
Máme doma nafukovací bazén viz. odkaz ted jsem zjistil,že po zimním skladování tam jsou dvě malé dirky od toho jak to bylo přehnuté a ted nastává otázka jak to opravit neměl někdo podobný problém jaké by na to bylo nejlepší lepidlo?
Ještě dopním,že díra je na boční straně (né nafukovací prsten)

http://www.bazenyshop.cz/bazeny-intex/b ... ce-3m3-hod
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Lepení bazénu-pomoc

Příspěvek od emilio52 »

A co zkusit napsat tomu prodejci asi by poradil lepšejc .Ono taky záleží z jakýho to je materiálu a aby ti poradili lepidlo + nějakou záplatu .
Ono těch PVC materiálu je celkem dost .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Já jsem u bazénu měl přiložené záplaty a lepidlo. V této části bych to klidně zalepil chemoprénem za použití větší záplaty. Samozřejmě záplatu zevnitř. Tlak vody to utěsní prakticky sám a chemoprén jenom přidrží záplatu na svém místě.
Kulis - FK

Příspěvek od Kulis - FK »

Našel jsem lepidlo na lepení bazénů když sem se zeptal zda s tím lepidlem opravím boční stranu bazénu tak toto mi odepsal:

"To je dosti komplikované...existují speciální lepidla, kterými se dá za určitých podmínek opravovat. Dobré je si sehnat podobný materiál a udělat co největší záplatu."

Ještě jedna informace:podobný materiál mám v práci se nám válí ten samý bazén tak jsem si už kus uříznul na záplaty a ted hledám vhodné lepidlo.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Tak to si ustřihni ještě jednu na příští rok ! :lol: Jeden nikdy neví co se může stát . ;)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Doda - FK

Příspěvek od Doda - FK »

My jsme lepili bazen (mame teda zapustenej v zemi), udelala se nam dirka do folie, nejakym specialnim lepidlem na bazeny, byli tam i zaplaty, tak jsme nalepili zaplatu a na to jeste kus folie aby byla zaplata vetsi a vypadalo to pekne.
uz nevim jak se to lepidlo jmenovalo,ale vim ze se s nim dalo lepit i pod vodou.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

ObrázekObrázek
Doda - FK

Příspěvek od Doda - FK »

Ten druhej odkaz co daval emilio to je to lepidlo co jsme pouzivali my,zatim drzi a je to celkem dobry na to ze jsme to opravdu lepili pod vodou, moc jsem tomu neveril.
dragunov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dragunov »

Já sem minulý rok taky opravoval bazén (v zemi) a použil jsem tohle: http://www.marimex.cz/sada-zaplat-na-bazenovou-folii/ - jenom se to vystřihne a nalepí.
Lepil jsem to pod vodou a drželo to dobře...
Odpovědět