Po vybrati palubovky nesvietia kontrolky

Krusty - FK

Po vybrati palubovky nesvietia kontrolky

Příspěvek od Krusty - FK »

Zdravim chalani.

Mam taky mensi problem dneska som rozoberal palubovku a budiky lebo som si do auta daval dialkove central a RJ centralu sa nachadzala za budikmi tak som to musel rozobrat. Ale problem nastal vtedy ked som to naspat zlozil do kopy. Po zapnuti vystraznych svetiel mi na palubovke blika len lava smerovka, prava nesvieti ani normalne. Takisto mi nesvieti kontrolka stretavacich svetiel, a dokonca ani kontrolka na rozmrznutie zadneho skla.
V com moze byt problem? s ničim inym som sa nehral len čisto s RJ od centralu.
A este mam taky problem že sa mi rozsvietila kontrolka ABS (čo moja felda abs vobec nema) a tiez svieti kontrolka (!) v čom može byť problem ???
Myslim si že vymena žiaroviek mi nepomože ked mi nesvieta asi 3 a bola by nahoda keby odišli všetky naraz.
Stretol sa uz niekto s tym? co mam dalej robit??
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Re: Po vybrati palubovky nesvietia kontrolky

Příspěvek od smrcek »

Zaprvé rozeber a podívej se jestli máš vše na svém místě - konektory apod. Pak se zeptej sám sebe co jsi upravoval za dráty a podívej se jestli to máš dobře a vše na svém místě ;) Pak by se hodilo hodit sem co to bylo za alarm a centrál ;)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

nacvaknul jsi svorkovnice pořádně ? kontrolky nemusejí odejí t stačí při manipulaci s přístrojovkou o ně nešikně zavadit
Krusty - FK

Příspěvek od Krusty - FK »

No Dialkove central som napajal priamo do RJ od centralu ktore som mal v aute, do tej pinovej koncovky nič viac.
DO je to toto objednane z ebayu za par eur, ale funguje perfektne http://2i.sk/2i/i/4f9da47e/d40a70947850 ... d80b.f.jpg .
Konektory mam pozapajane spravne na to som pozeral, a tiez ma napadlo že mozno som tukol do žiaroviek a preto nefunguju ale zase prečo svieti kontrolka ABS a vykričnik to neviem pochopit.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

nevytáhli se ti dráty na spínačce ? popř vrátil jsi je správně ?
nemusel jsi svorkovnice z tišťáku rvát ?
Odpovědět